Seri Doogee S89 anyar: baterei 12.000 mAh lan lampu RGB

doogee s89

Paling apik saka seluler lawas bebarengan karo teknologi paling modern. Saka kombinasi sukses iki lair generasi anyar telpon Doogee S89 Kab, kanthi terminal sing tahan banget lan bisa digunakake nganti pirang-pirang dina tanpa ngisi daya amarga baterei 12.000 mAh sing kuat.

Évolusi spektakuler saka smartphone ing taun-taun pungkasan wis nyebabake nyuda progresif ing kapasitas baterei. Ponsel sing saya kuat lan canggih, nanging kudu diisi daya meh saben dina. Ngerti keluhan pangguna iki, Doogee saiki ngluncurake seri anyar (Kaca web seri S89) sing misale jek menehi penghormatan marang terminal lawas sing nolak kabeh kejut lan baterei tahan seminggu utawa luwih.

Dadi upaya pabrikan China wis fokus ing rong aspek kasebut: resistensi lan otonomi, tanpa nyerah, mesthine, teknologi paling anyar. Nyatane, Doogee dianggep minangka merek referensi donya ing babagan mobiles nggronjal. Yaiku, terminal ultra-tahan, telpon sing bisa digunakake ing kahanan sing paling ala: tabrakan lan tiba, banyu lan cairan liyane, kadhemen lan panas banget, lsp.

Batere 12.000 mAh

Fitur sing paling nggumunake saka smartphone Doogee S89 yaiku baterei 12.000 mAh sing kuat, kang nerjemahake menyang sawetara dina nggunakake aktif tanpa perlu kanggo mbayar ulang. Iki ukuran baterei pinter monster Iku kualitas sing bakal ngormati utamané dening wong-wong sing wis digunakake kanggo lelungan dawa utawa dolan multi-dina ing alam. Ing cendhak, pangguna sing ora tansah duwe kamungkinan kanggo ngisi daya telpon.

s89

Mesthi, durasi baterei bakal gumantung ing panggunaan sing diwenehake saben pangguna. Sanajan mangkono, situs web Doogee rincian sawetara nilai referensi:

  • Otonomi tanpa nggunakake: 936 jam.
  • 18 jam puter maneh video.
  • 60 jam telpon.
  • 16 lan setengah jam game mobile.
  • 23 jam maca.
  • 42 jam puter maneh musik.

Mesthine, baterei jinis iki mbutuhake pangisi daya sing cocog karo tugas. Khusus, Doogee S89 Pro bakal dadi model pertama ing segmen telpon kasar sing bakal diluncurake kanthi a Pangisi daya cepet 65W. Alat sing ngidini kita ngisi baterei saka 0 nganti 100% mung rong jam.

RGB cahya

s89 luh

Aspek unik liyane saka seri Doogee S89 yaiku cahya RGB, dipasarake kanthi jeneng sugestif saka cahya ambegan utawa "cahya ambegan." Akronim RGB mung singkatan saka "abang, biru lan ijo", nanging asile kombinasi saka werna-werna utama iki ngasilake luwih saka 16 yuta warna cahya.

Iki minangka lampu khusus kanggo "mripat" telpon sing dilengkapi akeh pilihan pangaturan dhewe, kalebu macem-macem fungsi lan gamut warna sing amba. Palet loman saka kemungkinan supaya saben pangguna bisa model cahya lan katon telpon miturut selera sampeyan. Contone, efek saka cahya ambegan bisa ditugasake menyang fungsi tartamtu ing telpon (telpon mlebu, kabar, lsp.) utawa disinkronake karo musik.

s89 resistor

Nanging ana akeh fitur liyane saka seri S89 sing narik kawigatosan lan nggawe calon serius dadi ponsel sabanjure. Sampeyan kudu nyatet, contone, ing telung set kamera diatur ing mburi: kamera utama 64MP sing dianggo karo Intelligence Ponggawa, kamera tengah 8MP karo macro lan sudhut amba, lan kamera sesanti wengi Sony MP20.

Fitur liyane kanggo sebutno iku sawijining Layar 6,3 inci lan resolusi 2340 * P1080, sampeyan 8 GB RAM lan munggah ROM 256GB lan utamané ing Sertifikasi MIL-STD-810H, njamin yen telpon bakal bisa tahan tetes nganti dhuwur setengah meter, tekanan dhuwur lan cuaca sing ora becik tanpa rusak lan tanpa mundhut kemampuan lan operasi. A mobile tenan hard kanggo pil.

Penawaran khusus nganti 26 Agustus

s89 resistor

Telpon seri Doogee S89 bakal dirilis dina iki en AliExpress lan Doogeemall. Minangka bagéan saka program peluncuran merek, rong model ing seri kasebut (S89 lan S89 Pro) bakal suda rega ing wektu winates (nganti 26 Agustus) lan bakal ana ing diskon 50%..

Mangkono, S89 Pro bakal duwe rega sade saka $ 229,99 (rega asli $459,98 USD), nalika S89 bakal toko kanggo $ 199,99 (tinimbang $ 399,98). Apa maneh, 200 wong sing pertama pesen bakal entuk kupon $10 minangka diskon tambahan kanggo tuku.

Sawise tenggat wektu, smartphone bakal bali menyang rega asline, sing isih apik yen kita mriksa kanthi rinci kabeh sing ditawakake telpon kasebut: teknologi canggih bebarengan karo tingkat resistensi lan tingkat otonomi sing durung katon. sadurunge katon maneh wiwit sing mobiles pisanan, rudimentary nanging bom-bukti.

(Gambar: Doogee)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.