Bandara Barajas ing Madrid siyap kanggo pendaratan darurat

bidang

[Diedit 19:09 PM] Pungkasan pesawat ndharat kanthi sampurna ing bandara lan saiki panyebab pendaratan darurat iki kudu diselidiki. Pungkasan sing dikarepake dening kabeh pihak, sugeng kabeh kru kanggo manuver lan koordinasi karo bandara dhewe lan layanan darurat.

Iki dudu dina sing paling apik ing bandara Barajas ing Madrid. Sore, utawa luwih tepat ing wayah esuk, diwiwiti kanthi masalah sing nyebabake mabur siji utawa luwih drone ing cedhak bandara, mula para kontroler pungkasane mutusake mbatesi lepas landas lan pendaratan nganti kondhisi dikendhaleni.

Nanging sing paling ala durung teka lan yaiku sawise sawetara perkara wiwit normal, ana masalah liyane sing muncul lan ing kasus iki ana pendapat sing luwih serius. Pesawat sing dituju menyang Kanada, nyopot saka bandara sing ngilangi peralatan pendaratan, mula pesawat kasebut langsung dibatalake lan nalika ana ing udara, siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku ndharat maneh ing Madrid, mula pendaratan darurat lagi disiapake saiki.

F-18

Ringkesan, pesawat kasebut dibatalake lan pesawat mabur liwat ibukutha kanthi dhuwur sing asor, ngobong bahan bakar sing wis disiapake kanggo plancongan ing ketinggian sing cukup sithik, mula akeh pangguna sing ngetrapake iki lan jaringan sosial digunakake kanggo nonton video pesawat mabur karo gunggunge ana 130 wong sing siyap nggawe pendaratan darurat iki sing ora bisa diarep-arep lan dikarepake kanthi sampurna.

Saiki kita nulis warta, sawijining panitia krisis rapat ing bandara Madrid-Barajas, ngenteni pendaratan darurat pesawat Air Canada ACA837.

Penting, dicathet yen sisa penerbangan lan kegiatan ing bandara tetep normal sanajan ana masalah sing sadurunge kasebut dening drone lan sawetara keterlambatan. Utamane sing disiapake yaiku kabeh sing dibutuhake kanggo mbantu, mbantu, lan nglindhungi landing iki saka Boeing 7367 kanggo 6 tim petugas pemadam kebakaran saka Komunitas dikerahkan ing Barajas, 10 sumber saka SUMMA lan tendha darurat Palang Merah.

La wektu samesthine kira-kira jam 19 dina iki. Pejuang F-18 Tentara mabur ing sakiwa tengen pesawat kanggo menilai karusakan ing pesawat kasebut. Ing sisihmu Javier Martin Chico, juru bicara departemen teknis serikat pilot SEPLA, ujar sawetara wektu kepungkur ing RTVE:

Elinga yen dheweke nglampahi wektu kurang luwih, luwih becik. Iki bisa dikontrol lan apa sing digoleki yaiku bobote bobot sing pas kanggo kapasitas pendaratan sing apik ing Madrid.

Yen sampeyan pengin tindakake dalan pesawat iki sampeyan bisa nindakake saka situs web iki. Muga-muga kabeh bisa dideleng karo anekdot liyane babagan bandara. Kita ninggalake audio ing endi pilot ngandhani masalah babagan para petugas sing njaluk katenangan:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)