Tip Kembar, headphone TWS saka Rebel Seger

Ing kene ing Gadget aktualidad Kita wis nyoba pirang-pirang produk saka perusahaan Fresh´n Rebel, Spesialis audio ing kabeh jinis kanthi sentuhan paling enom sing bisa sampeyan bayangake, mula sejatine kita ora bakal kejawab salah sawijining rilis sing paling diantisipasi, yaiku saka headphone True Wireless.

Macem-macem warna, karakteristik sing bakal nggawe kita kepenak nganggo headphone TWS gaya iki. Kita wis nyoba Tip Twins anyar saka Fresh'n Rebel lan menehi review luwih jero supaya bisa dideleng.

Desain lan warna

Ing kasus iki, kita totoan piranti sing cukup kondhang, headphone TWS milih desain sing cukup klasik sadurunge Apple nuntun. Rebel Segar wis bisa nggawe taruhan sing aman yen Tip Kembar, Dheweke duwe kothak oval kanthi ukuran sing cukup dikendhaleni lan digawe saka plastik "glossy" sing cukup mencolok.

Ing kasus «Kembar» sing wis garing, kita nemokake kothak sing luwih sithik amarga headphone iki ora duwe bantalan saka sing dilebokake ing kuping lan duwe desain sing rada dingerteni kanthi gaya Huawei FreeBuds 3 utawa Apple AirPods.

Saliyane, macem-macem warna yaiku sing biasane diiringi Rebel Segar, ing kasus iki kita duwe warna biru, abang, jambon, ijo, abu-abu lan ireng. Mungkin milih warna bakal dadi masalah paling gedhe. Loro-lorone headphone lan kothak kasebut selaras karo warna sing kasebut.

PKanggo bagean kasebut, kothak kasebut duwe LED sing nuduhake batere sing isih ana, uga headphone duwe LED liyane sing bakal nuduhake sesambungane. Dheweke cukup entheng lan kepenak, lan uga diisi nganggo kabel USB-C sing ana ing kothak kasebut.

Otonomi lan ngisi daya nirkabel

Ngrampungake thread sing wis dibahas sadurunge, headphone duwe port daya USB-C ing sisih ngisor lan LED sing nuduhake manawa biaya kasebut ditindakake. Wektu ngisi daya udakara sakjam.

Nanging, eDetil sing paling relevan yaiku supaya daya nirkabel sing kompatibel karo standar Qi, Ing tes, kita nindakake akeh utamane karo sistem iki, sing kepenak banget lan nyebar, kanthi asil sing apik banget.

Secara total, yen njupuk akeh kothak, kita bakal entuk udakara 24 jam otonomi, antarane 22 nganti 23 jam miturut tes kanthi volume medium / dhuwur. Papat LED ing njeron kothak kasebut wis nulungi aku akeh kanggo ngenali level muatanane lan miturut panemuku ana sing paling apik.

Kanthi mandhiri, kita bakal duwe otonomi campuran patang jam (ing antarane musik lan telpon), uga antarane papat lan kaping lima daya karo kothak kasebut miturut tes kita sajrone analisis jero iki.

Panggunaan rutin lan tahan banyu

Secara pribadi, aku rada wegah kanggo headphone sing duwe kuping silikon, biasane nyebabake rasa ora nyaman lan cenderung mudhun. Ing kasus iki, Fresh'n Rebel wis ngasilake produk sing cukup bunder, kaya biasane. Kita uga duwe telung bantalan kanthi ukuran sing beda kanggo adaptasi karo kabutuhan pangguna.

Ing wektu iki lan wis diselehake kanthi bener, kita bakal nemokake manawa dheweke ora obah utawa repot. Kita uga durung nemoni rasa wegah nalika nggunakake dawa utawa lara ing kuping, mula pengalaman karo piranti iki pancen disenengi.

Aku seneng nyoba model "Kembar" standar, kanggo ndeleng manawa ngisolasi swara ing njaba kanthi cara sing padha lan yen padha kepenak. Kosok baline kita duwe tahan banyu sing bakal ngidini kita nindakake sesi latihan ing gym.

Kita ora bakal kuwatir yen wiwit udan sithik lan wis nggawa Tips Kembar. Dadi penting yen produk saka jinis iki ora bisa tahan banyu kanthi alamiah. Ing bagean iki, pengalaman karo Tips Kembar pancen luwih disenengi.

Konektivitas lan pengalaman ngrungokake

Ing babagan konektivitas sing ana Bluetooth, nanging wektu iki mung bakal ngidini kita nyambung karo siji piranti. Temenan dheweke nyambung kanthi otomatis lan njupuk metu saka kothak bakal nggawe dheweke bisa digunakake, kanthi cara sing padha nalika lagi dilebokake ing kothak kasebut.

Kita uga duwe sistem kontrol tutul sing bakal ngidini kita sesambungan karo kontrol musik lan malah karo Siri utawa Asisten Google. Iki bakal ngidini kita mangsuli telpon, saengga ditemokake mikropon dobel sing kompeten nalika nindakake obrolan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake headset independen yen pengin.

Kita pindhah menyang kualitas swara, ing ngendi kita nemokake Bluetooth stabil tanpa telat, sing penting banget ing jinis headphone iki. JMuter kauntungan amarga duwe silikon plug insulate rada luwih apik tinimbang jinis headphone liyane.

Kualitas swara cukup miturut kisaran rega, kita nemokake mids sing nyenengake lan bass sing cukup kanggo nikmati musik komersial. Cocogane apik, apik kanggo sing enom kaya sing asring digunakake ing piranti Rebel Fresh'n liyane.

Mratelakake panemume Editor

Fresh'n Rebel wis ngenteni karo Kembar, headphone TWS iki sing diumumake meh setaun kepungkur. Kanggo bagean kasebut, kita nemokake produk kanthi rega menengah sing meh ora bisa dilalekake. Kualitas swara cocog karo standar merek lan meh ora ana sing ilang.

Kita nyorot pengisian nirkabel minangka titik fleksibilitas sing menarik lan detail sing biasane dilebokake dening Fresh'n Rebel. Sampeyan bisa tuku saka 79,99 euro ing Amazon (pranala) lan ing situs web Segar Pemberontak. Muga-muga sampeyan seneng karo analisis lan nggunakake kothak komentar kanggo njaluk pitakon.

Tip kembar
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99
  • 80%

  • Tip kembar
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Ngisi daya nirkabel
  • Otonomi gedhe
  • Pilihan desain lan warna sing apik
  • Resistencia

Contra

  • Mung siji piranti sing nyambung
  • Aku kangen bass sing luwih apik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.