Kenangan USB lan microSD kanggo kabeh panggunaan Kioxia [ULANGAN]

Solusi panyimpenan wis saya apik, luwih-luwih yen kita butuh kabutuhane pangguna lan kapabilitas file multimedia anyar kanthi resolusi 4K sing saya populer. Makane merek terkenal Kioxia wis mutusake nganyari maneh sawetara kertu microSD lan USB stick.

Dina iki kita duwe tabel tes memori USB U365 lan kertu microSD Exceria 128 GB saka Kioxia. Temokake kinerja lan kemampuan sing cocog kanggo nindakake tugas ngrekam, nyimpen lan muter maneh, saengga bisa nambah cara nggawe lan nggunakake konten.

365GB TransMemory U128

Ing kasus iki, kita miwiti karo memori USB Kioxia 128GB. Bukak merek paling anyar ditawakake kanthi kapasitas 32/64/128 lan 256 GB. Panganggone becik yaiku transfer data lan duwe teknologi USB. 3.2 Gen 1.

  • Ukuran: X x 55,0 21,4 8,5 mm
  • Bobot: 9 gram

Nduwe tab geser sing bakal ngidini kita nyimpen USB lan nglindhungi pungkasan kanggo nambah daya tahan produk. Kaya sing diarepake, kita duwe kompatibilitas karo Windows 8 lan sabanjure macOS X 10.11.

Minangka kauntungan, produk Kioxia kabeh duwe garansi limang taun. Iki digawe saka plastik ireng kanthi fokus ing daya tahan. Ing tes, kita entuk performa udakara 30 MB / s nulis lan udakara 180 MB / s wacan, ing ndhuwur uga data sing ditawakake merek, sing njamin paling ora 150 MB / s.

Kanthi cara iki, dadi produk sing cocog kanggo ngirim salinan serep utawa duwe panyimpenan massal sekunder ing PC utawa Mac. Kita wis analisa panggunaan transfer film 4K HDR, saengga bisa streaming video ing kualitas kasebut nganti maksimal 30 FPS, mula katon minangka pilihan sing fleksibel lan menarik. Regane regane antara € 20 lan € 30 gumantung saka titik adol nganti 256 GB.

Exceria microSDXC UHS-I 128GB

Saiki kita pindhah menyang kertu microSD, khusus kanggo model 128GB saka jajaran Exceria sing misuwur sing ditampilake ing warna ijo. Kaya sing wis diandharake sadurunge, kita duwe produk microSDXC I Kelas 10 U3 (V30) utamane fokus ing rekaman lan puter maneh video ing resolusi 4K kaya sing diarepake. Mula, ditampilake minangka produk sing disaranake kanggo ponsel mewah utawa kamera rekaman lan fotografi.

Ing kasus iki, analisis sing ditindakake wis nyedhiyakake asil sing padha karo sing diiklanake karo merek, dumugi 85 MB / s nyerat lan maos 100 MB / s. Iki mupangate nguntungake nalika ngirim maneh data sing dijupuk kanthi real time, rekaman lan reproduksi luwih disenengi. Ing tes, kita wis nggunakake Dashcam sing nyathet 1080p ing 60FPS lan durung nemokake masalah. Kita uga wis njupuk kauntungan saka Xiaomi Mi Action Camera 4K lan wis sukses tundhuk karo data sing ditawakake Kioxia ing portal web babagan maca lan nulis.

Secara total kita bakal bisa nyimpen udakara 38500 foto, udakara 1490 menit rekaman nalika résolusi HD Full utawa 314 menit rekaman 4K. Minangka rinci, kertu iki kompatibel karo kabeh produk Android, duwe kekebalan ESD, anti banyu lan bukti sinar-X (ora bakal rusak yen dianalisis karo teknologi iki). Kanthi cara sing padha, pencegahan panas banget supaya ora ilang data amarga ana kesalahan suhu lan tahan kejut.

Kapasitas HD (12 Mbps) HD (17 Mbps) Full HD (21 Mbps) 4K (100Mbps)
256 GB 2620 1850 1490 314
128 GB 1310 920 740 157
64 GB 650 460 370 78
32 GB 320 230 180 -

Wis Lampu kilat BiCS sing njamin daya tahan ing kamera pengawasan lan dashboard sing terus-terusan ngrekam lan mbusak konten panyimpenan, pilihan sing apik kanggo nggawe pos keamanan otonom.

Kaya ing acara sadurunge, Kioxia nawakake microSD iki ing panyimpenan saka 32/64/125 lan 256 GB total, kompatibel karo piranti FAT32 lawas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.