Napa Epublibre ora bisa digunakake? Priksa alternatif kasebut

Epublibre ora bisa digunakake

Yen sampeyan maca buku, ana akeh kemungkinan sampeyan uga pangguna situs web Epublibre, amarga ora ana sangsi babagan kaca paling apik kanggo buku gratis online. Luwih umum nemokake kaca iki mudhun utawa tanpa layanan, amarga iki lan amarga kita uga seneng maca, kita bakal ngrembug topik iki lan rekomendasi alternatif fungsional saiki Epublibre ora aktif.

Ing kabeh kesempatan manawa web wis tiba, wis bisa digunakake sawetara dina maneh, nanging masalahe yaiku ngganggu maca utawa ngrusak sore nalika kita ngrencanakake maca ing tugas. Saiki kayane kita ngadhepi masalah serius, kita bakal maneh alternatif sing paling apik kanggo ngganti, sawetara sing apik banget, bisa uga kanggo sawetara pilihan uga luwih apik sanajan Epublibre bisa digunakake kanthi bener.

Nanging ... Apa utawa apa Epublibre?

Kanggo sawetara pamaca kadang-kadang utawa uga para pamiarso sing sabar sing wis maca ing kertas, kita bakal nerangake apa Epublibre. Kaca iki wis diwiwiti wiwit taun 2013 lan wis bisa nglumpukake perpustakaan buku sing akeh banget. Yen kita mriksa data tartamtu saka pembaruan pungkasan sadurunge musim gugur pungkasan, kita bisa ngerti manawa perpustakaan ora kurang saka 41.756 buku dilaporake lan meh 120 buku liyane lagi disiyapake. Pustaka iki adhedhasar judhul ing Spanyol, nanging kita uga bisa nemokake akeh buku nganggo basa resmi liyane ing semenanjung kayata Valencian, Galicia, Euskera utawa Catalan.

Kepiye cara ngakses katalog Epublibre?

Kanggo ndaftar ing situs web iki, akun kita kudu ditampa, nanging dudu registrasi biasa, kita kudu ngakses dhaptar tunggu sing dawa supaya bisa suwe sadurunge ditampa.

Antarane web sing paling sukses yaiku kasunyatan sing duwe manual kanggo buku tata letak, bisa diakses saka sampulane. Kanggo nerbitake lan nyunting buku, kita kudu dadi anggota web. Nanging kanggo ndownload buku ana kebebasan mutlak, saengga sapa wae bisa ngakses lan ngunduh buku miturut kekarepane.

epublibre-web

Kabeh buku Epublibre kasedhiya ing format ePub, sanajan bisa ditemokake sawetara ing format liyane. Format ePub minangka format sing paling akeh digunakake dening pamaca buku utawa EreadersSanajan sampeyan bisa ndeleng jinis format iki ing sawetara smartphone utawa komputer, nanging ora menehi saran amarga lampu panel sing biru, nanging mripate bisa bosen banget. Kanggo download, kita kudu mesthekake yen wis nginstal program kanggo download torrent.

Epublibre wis suwe ora aktif. Apa bakal bisa digunakake maneh?

Kasunyatane yaiku Epublibre saiki ora bisa diakses yen mlebu saka browser kanthi ngetik alamat web, dudu iki pertama kaline kahanan sing padha suwe saya suwe, Epublibre ngalami penurunan kanthi signifikan ing pirang-pirang kesempatanNanging wis suwe dheweke ora ngalami wektu sing suwe.

Sampeyan bisa bali? mesthi bisa bali maneh, kanthi domain sampeyan utawa liyane. Sanajan kabeh nuduhake manawa bisa terus wektu tundha supaya kita bisa nemokake sadurunge web operasional 100%. Masalahe yaiku informasi sing salah mrentah, amarga Epublibre ora duwe akun resmi apa wae ing jaringan sosial, dadi kita ora bisa ngakses komunikasi apa wae karo para pangembang.

epublibre twitter

Wiwit tiba, sawetara akun Twitter wis muncul nanging sanajan katon resmi, nanging ora. Siji-sijine akun "resmi" sing bisa entuk sawetara informasi yaiku wong sing tanggung jawab njaga layanan hosting Epublibre, ing akun kasebut dheweke wis nerbitake warta babagan kasebut.

Akun khusus yaiku @TitivillusEPL, miturut informasi paling anyar, ujar manawa wis ana sing kurang kanggo Epublibre bisa operasional manehAku ngomong iki amarga saiki dilereni, dadi ora bisa ndeleng profil Twitter utawa publikasi sampeyan. Kita ora ngerti sebabe, nanging akun kasebut diblokir dening moderator Twitter.

Apa aku bisa ngakses Epublibre sanajan ora aktif? Ana cara nanging kanthi watesan.

Cara kanggo ngakses Epublibre ing negara saiki. Layanan diarani archive.org sing tanggung jawab ngreksa kaca web supaya ora ilang konten ing kahanan kaya iki. Supaya sampeyan bisa ngunjungi situs web sing ora kasedhiya lan kaya kasus iki, bisa uga ora kasedhiya maneh.

arsip epublibre.org

Liwat alamat sampeyan ing archive.org kita bisa ngakses web kanthi normal. Nanging kanthi watesan penting, Kita ora bakal bisa log in utawa ngakses akeh konten sing durung direkam ing arsip.org. Ing antarane kalebu unggahan kaca paling anyar, amarga archive.org nggawe cadangan saka wektu ke wektu. Ora sampurna nanging paling ora kita bakal duwe akses.

Alternatif kanggo Epublibre

Kita bakal mriksa alternatif paling apik menyang Epublibre kanggo maca buku kanthi macem-macem format, mayoritas pancen gratis, nanging sawetara uga duwe sawetara jinis langganan utama.

Buku Amazon

Toko ibu ing kabeh toko, wis dadi toko online paling misuwur ing kabeh wektu, uga salah sawijining layanan penjualan laris paling apik (kanggo kula paling apik), uga duwe kaluwihan yaiku duwe perpustakaan buku sing gedhe yen sampeyan anggota utama. Klasik sastra ing basa kita, kayata karya Cervantes, Lorca utawa Miguel Hernandez ... lsp. Ora lali karya asing sing diterjemahake ing basa Spanyol, kanthi kemungkinan ndownload nganggo basa asline.

Buku Amazon

Amazon saliyane kabeh tawaran buku sing kalebu ing langganan utama sampeyan, uga nawakake akeh buku sanajan sampeyan dudu anggota, nanging regane € 36 saben taun Kayane pilihan sing apik banget, amarga kajaba layanan buku iki, kita uga duwe akeh liyane, kalebu sing ana ing toko utawa video utama. Kita bakal duwe diskon succulent kanggo tuku Kindle Paperwhite sing wis dianalisis ing ActualidadGadget.

Archive.org

Kita wis mbahas babagan situs web iki sadurunge ing artikel kasebut, amarga liwat situs kasebut kita bisa ngakses Epublibre sanajan wis ora aktif. Uga ing situs web iki, kita bisa nemokake luwih saka 18.000 buku ing basa Spanyol. Yen kita nambahake kabeh buku sing wis ana ing sawetara basa, kita nambah total 1,4 yuta buku. Kita bisa kanthi gampang ndownload akeh konten, ing PDF minangka ePUB, kabeh judhul sing paling disenengi.

Mesthine minangka salah sawijining sumber budaya tulis paling gedhe sing bisa ditemokake ing internet, salah sawijining sing paling disaranake saiki yen Epublibre ora ana ing layanan.

Klik ing iki Link Kanggo ngakses.

Ayo diwaca

Ing kasus iki, kita bakal menehi saran a layanan mbayar miturut langganan saben wulan, sanajan kita duwe kamungkinan kanggo nyoba sadurunge 30 dina. Lengganan nawakake luwih saka 1000 buku tertulis, uga audiobook sing akeh banget, sing penting banget kanggo wong sing duwe kesehatan mata sing alus utawa kaya ngrungokake nalika ngaso utawa santai ing kursi.

Judhul kasebut diklumpukake ing antarane para penjual, klasik lan novel. Kita duwe aplikasi kanggo iOS lan Android, mula bakal kepenak banget yen kita pengin ngakses saka piranti nganggo sistem operasi kasebut. Iki minangka salah sawijining kaluwihan sing dibayar, amarga bisa dadi Netflix saka buku.

Klik ing iki Link Kanggo ngakses.

Ayo diwaca
Ayo diwaca
Pangembang: Vi-Da Tec LLC
Price: free

Infolibros.org

Maca, sinau lan tuwuh minangka tembung sing cocog. Dipérang dadi 3 bagean, «Buku sing disaranake», «Buku lan teks ing PDF» y «Sumber daya kanggo nambah maca», topik sing apik banget karo pilihan buku. Nawakake buku lan bahan kanthi lisensi gratis Creative Commons (organisasi nirlaba khusus kanggo promosi akses lan ijol-ijolan budaya).

Klik ing iki Link Kanggo ngakses.

Buku Google

Perusahaan hebat liyane sing uga melu budaya tulis yaiku Google. Saliyane nawakake layanan sing ora kaetung utawa mesin telusuran internet, kalebu perpustakaan buku elektronik sing akeh banget. Kita bakal nemokake akeh buku kanthi format digital nganggo basa apa wae, kalebu basa Spanyol.

Buku Google

Saliyane buku, kita duwe akses menyang majalah lan koran mula uga macem-macem tawaran. Pilihan sing bener banget yen kita pengin maca sok-sok, nanging aku ora nyaranake minangka sumber utama yen sampeyan seneng maca buku. Amarga sing paling akeh mung bisa diwaca lan ora diunduh.

Klik ing iki Link Kanggo ngakses.

Rekomendasi editor

Miturut pendapat saya andhap yen hobi sampeyan maca buku, Tanpa mangu-mangu, pilihan sing paling apik yaiku akuisisi buku elektronik Kindle saka Amazon, amarga panel kasebut duwe teknologi sing ora gampang banget mripat. lan regane cukup, saliyane Aku nyaranake langganan prima Amazon, sing bakal menehi kita akses menyang salah sawijining perpustakaan buku paling gedhe, kanthi kaluwihan tambahan sing menarik banget, kayata pengiriman gratis ing toko sampeyan utawa layanan video Premium kanthi seri lan film sing sampeyan pakai.

Yen sampeyan mikir ana alternatif paling apik Kita bakal seneng maca pendapat sampeyan ing bagean komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Paco L Gutierrez ngandika

    Matur suwun kanggo kontribusi Marianito!

  2.   Lily ngandika

    Maturito kanggo Marianito wis ngirim link, kaca sing apik banget. salam