Kepiye cara bali menyang negara pabrik ing Chromebook

ngreset maneh ing Chromebook 01

Kaya peralatan sing diduweni ing wektu tartamtu, konfigurasi sawise periode panggunaan mesthi beda karo apa sing bakal ditemokake ing negara asline; Chromebook ora dibedakake karo kegiyatan kasebut dening pangguna, sing biasane selaras miturut minat lan kabutuhan sampeyan.

Kajaba iku, amarga jinis modifikasi iki, sistem operasi komputer uga bisa gagal, ing wektu kasebut kita kudu bali menyang negara pabrik, sing dadi objektif sing bakal ditangani ing artikel iki, nanging khusus kanggo Chromebook lan kanthi modhal kerja sing beda.

Nggunakake fitur Powerwash ing Chromebook

Alternatif pertama sing bakal kasebut yaiku sabenere, yaiku fungsi sing bakal ditemokake minangka bagean saka sistem operasi Chromebook. Iki mbutuhake nggunakake sambungan Wi-Fi, amarga bakal ana pamulihan adhedhasar awan sing ditawakake fungsi iki kanggo kita. Kanggo bisa nindakake, kita mung kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Kita nguripake Chromebook.
  • Kita miwiti sesi Google kanthi kredensial masing-masing.
  • Kita mbukak Chrome ing Chromebook.
  • Kita ketik konfigurasi.
  • Saiki kita pindhah menyang sisih ngisor layar.
  • Ing kana kita ngaktifake «nuduhake pilihan majeng".
  • Kita golek fungsi daya wisuh lan kita milih tombol kasebut.
  • Kita urip maneh komputer.

ngreset maneh ing Chromebook 02

Kanthi langkah-langkah sederhana iki, kita bakal wis bali menyang setelan pabrik ing Chromebook, saengga data pribadi sing wis dikonfigurasi ing wiwitan bakal rampung.

Pateni Mode Pangembang kanggo instal maneh Chrome Os

Yen sampeyan nggarap Chromebook minangka pangembang, sampeyan bakal wis ngowahi sawetara opsi sistem operasi supaya bisa lancar. Kanggo jinis kasus iki, ana uga kemungkinan mulihake peralatan menyang negara pabrik, nanging mung kudu nindakake perkara ing ngisor iki:

  • Kita urip maneh Chromebook
  • Layar verifikasi Chrome Os bakal katon.
  • Tinimbang pencet CTRL + D kanggo mlumpat menyang kaca pasien, kita pencet Space.

ngreset maneh ing Chromebook 03

Kanthi prosedur iki Mode Pangembang bakal dipateni, proses instalasi sistem operasi kasedhiya kanthi otomatis sawise iku.

Nggawe media pemulihan kanggo nginstal Chrome Os

Prosedur sing disaranake ing ndhuwur bener kanggo macem-macem lingkungan kerja; sing pertama duwe niat busak kabeh akun sing wis diatur, mengko bisa adol Chromebook tanpa wedi yen jinis informasi iki bakal ditinjau. Kasus kaping 2 kayane padha, prosedur sing nganggep peralatan normal (utawa konvensional). Nanging bisa uga ana kasus operasi sing ala, nalika iku perlu gunakake sawetara jinis media pemulihan sing wis digawe sadurunge.

ngreset maneh ing Chromebook 04

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti Kepiye Chrome Os bisa pulih yen komputer ora aktif? Iki minangka bagean sing paling apik, amarga sampeyan mung kudu ngupayakake link iki lan download aplikasi sing bakal ngasilake sarana pamulihan ing USB stick utawa kertu SD mikro, sing kudu ngluwihi panyimpenan 4 GB. Sawise iku, kita mung kudu miwiti maneh Chromebook yen wis dipasang ing piranti.

ngreset maneh ing Chromebook 05

Aplikasi sing disaranake bisa dileksanakake tanpa ana masalah ing komputer karo Windows, Linux, Mac Os X lan uga ing Chromebook sing beda.

Meksa pamulihan sistem ing Chromebook

Iki bisa dadi sistem sing paling rumit sing bisa ditindakake, nanging uga efektif. Yen cara sing disaranake ing ndhuwur durung bisa digunakake, mula luwih becik nyoba sing liya iki, sing kalebu manipulasi fisik pangguna.

Kanggo nindakake iki, kita mung kudu mbayar Chromebook lan mengko, tahan 3 tombol utawa tombol kanthi bebarengan:

  1. Tombol Esc.
  2. Tombol Refresh, sing umume ana ing tombol fungsi F3
  3. Tombol "kekuwatan utawa kekuwatan".

Kanthi nindakake iki, Chromebook bakal urip maneh menyang "mode pemulihan" lan kanthi mangkono, sistem operasi bakal diinstal maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

17 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   WALTER ngandika

    HELLO. MASALAHKU IKU IKU. Aku UNDUH APLIKASI KANGGO REKREASI. Nalika aku mbukak ing kertu SD C sing rusak, aku katon ana legenda kesalahan sing ora dikarepake. Kepiye carane ngrampungake masalah

    1.    gaby lopez ngandika

      masalah walter padha lan nunggu jawaban monggo urgeee

  2.   Norman Gerardo Rojas R. ngandika

    tulungana! Aku wis pirang-pirang wulan nyoba nganggo drive sing bisa dicopot beda-beda, nanging ora ana, kesalahan sing ora dikarepake.

  3.   alexander ngandika

    mbandhingake ora mung siji sing sejatine aku durung nemokake carane ngatasi masalah iki ... yen ana sing ngerti aku butuh pitulung

    1.    Mike ngandika

      Ami kedadeyan aku nanging upaya kaping pindho aku kerja kanthi cara iki lan aku nindakake kanthi ngganti usb lan masalah sing wis siyap diatasi terus nyoba.
      Yen sampeyan isih durung ngatasi, sampeyan duwe proses sing padha lan ndeleng sawetara tutorial aku duwe kesalahan nanging ing upaya kaping pindho aku ngatasi amarga aku nindakake karo 8 GB USB liyane, kabegjan.

  4.   Mike ngandika

    Ami kedadeyan aku nanging upaya kaping pindho aku kerja kanthi cara iki lan aku nindakake kanthi ngganti usb lan masalah sing wis siyap diatasi terus nyoba.

  5.   Jaime ngandika

    Babagan sing padha karo aku, aku wis ndownload menyang rong USB (siji 8G lan liyane 16G) lan ora ana pungkasane sing nuduhake kesalahan sing ora dikarepake. Tulung tulung

    1.    Mike ngandika

      Ya, sampeyan kudu maneh proses ndownload alat kasebut priksa manawa kabeh wis rampung kanthi bener banjur sampeyan mateni chromebook, lebokake usb banjur uripake lan untunge urip kanthi bener

  6.   Wesler ngandika

    Masalahku karo chromebook yaiku ing mode tamu, kepiye carane bisa ngrampungake, tulung tulung aku.

  7.   Carlos Garcia ngandika

    Hehe Aku isih padha, nyritakake kesalahan sing ora dikarepake, yen ana wong sing ngrampungake kanthi cara liya, dakkandhakake.
    Gracias

  8.   luisgabrielcuellomuñoz ngandika

    Aku terus nyoba lan entuk kesalahan sing ora dikarepake.

  9.   luisgabrielcuellomuñoz ngandika

    tulung aku duwe masalah sing padha karo sampeyan

  10.   Peter Giselle ngandika

    Aku padha! Kesalahan sing ora diduga sing dibaleni maneh (wis dites nganggo 3 piranti usb).

  11.   Peter Giselle ngandika

    Apa ana sing nemokake solusi?

  12.   Marcos ngandika

    Ora bisa digunakake, aku ngetutake langkah-langkah lan siji-sijine kedadeyan yaiku nalika aku masang usb lan nindakake langkah-langkah, aku ora bakal entuk jendela sing bakal katon Ana kesalahan sing ora dikarepake. Mangga deleng URL iki kanggo tips ngatasi masalah

  13.   Carlos Mendez ngandika

    dheweke nggawe bios, nanging ora rampung prosese tekan ngendi sampeyan kudu nglakokake perintah saka cangkang. dheweke pengin pindhah menyang windows lan ora bisa nemokake apa sing kudu ditindakake. aku ora nemokake maneh saka usb pemulihan uga
    yaiku chromebook acer c710

  14.   adriel ngandika

    Aku duwe masalah sing padha, aku entuk kesalahan sing ora dikarepake yen ana sing ngerti aku wis nyoba nganggo sawetara piranti USB lan aku terus entuk kesalahan sing padha, tulung, yen ana sing ngerti, tulung dakkandhani