Apa sing diarani skuter listrik lan kanggo apa?

Skuter listrik

Skuter listrik kasebut terus ditemokake ing pasar. Iki wis dadi salah sawijining produk sing laris, lan dipanggonke minangka alternatif sing apik supaya bisa pindhah kanthi gampang ing kutha. Sanajan akeh wong sing ora ngerti jinis produk kasebut, utawa kabeh pilihan sing diwenehake. Mula, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan ing ngisor iki.

Kanthi cara iki, kita bakal bisa ngerti kanthi cetha apa skuter listrik kasebut. Uga cara kerjane, saliyane kanggo mbandhingake sawetara model, supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing saiki kasedhiya ing pasar ing kategori produk iki.

Apa sing diarani skuter listrik

Skuter Xiaomi

Kita bisa ndeleng skuter listrik minangka evolusi skuter klasikSing mesthi wae wis digunakake nalika isih cilik. Bedane ing kasus iki yaiku, dheweke duwe mesin, supaya bisa didorong lan tekan kacepetan nganti 30 km / jam ing pirang-pirang kasus, ukurane luwih gedhe, lan ana sawetara owah-owahan desain (lampu, rem, lsp).

Iki digawe saka platform elongated sing bakal digunakake pengguna. Kita duwe rodha ngarep lan rodha mburi, lan ing sisih ngarep platform bar sing memanjang, biasane dhuwur sing bisa disetel, ing endi setang. Ana ing setang sing ditemoni akselerator lan rem saka skuter.

Ing platform iki, kita nemokake motor skuter. Tenaga kasebut beda-beda gumantung ing antarane merek lan model, nanging umume tekan kecepatan udakara 20 utawa 25 km / jam tanpa masalah. Ing sisih ngisor platform kasebut, kita nemokake batere saka skuter listrik. Iki minangka batere sing bisa diisi ulang, sing otonomine bakal gumantung ing saben model. Dadi ing sisih ngisor iki, penting supaya ora ucul utawa udan, amarga bisa nyebabake masalah operasi, utawa malah ngrusak.

Skuter listrik

Skuter listrik wis dadi pilihan sing populer nalika pindhah-muter kutha. Iki minangka kendaraan sing nyaman banget, sing ngidini kita bisa obah kanthi cepet, amarga kecepatan nganti 30 km / jam ing sawetara model, saengga kita bisa ngindhari macet ing kabeh wektu. Kajaba iku, transportasie mung sithik, lan kita ora butuh papan kanggo parkir. Gumantung saka model, kita bisa melu lempitan, supaya gampang disimpen ing omah tanpa ana masalah.

Umume kita ngerti iku minangka skuter listrik, sanajan ana uga jeneng liyane kanggo produk iki, sing bisa ditemokake ing pasar kadang-kadang. Skuter utawa skuter listrik minangka rong jeneng sing asring ditemokake, malah kadang diarani hoverboard, sanajan kita wis ngerti manawa dheweke ora padha.

Cara kerja skuter listrik

Sawise ngerti apa sejatine, kita ringkes nerangake kepiye cara kerjane. Skuter listrik duwe motor ing njero, sing tanggung jawab supaya skuter bisa obah sawayah-wayah, tanpa dorongan pangguna. Cara kanggo miwiti yaiku beda-beda saka siji model liyane. Ana model sing pangguna kudu meksa, dene liyane duwe tombol daya. Iku gumantung ing saben merek.

Skuter listrik

Ing batang skuter kita bakal nemokake akselerator lan rem. Operasi ing pangerten iki kaya motor utawa skuter. Akeh skuter sing duwe rem nomer loro, diarani rem cakram, sing dununge ana ing rodha mburi. Iki menehi keamanan scooter tambahan nalika ngerem, ngindhari skidding utawa bisa tiba.

Ing sisih ngarep biasane kita nemokake lampu. Ana sawetara model skuter listrik sing duwe lampu LED ing sisih. Minangka lampu mburi, gumantung ing saben merek sing bakal dikenalake utawa ora. Ora kabeh skuter duwe, sing umume dienalake yaiku lampu stop.

Nalika nyopir, pangguna arep ngoperasikake skuter nganggo stang. Dadi, yen sampeyan pengin pindhah menyang arah tartamtu, sampeyan bakal nggunakake setang kanggo ngalih menyang arah kasebut. Ing kana, ing setang, sampeyan bisa kanthi gampang nyepetake utawa nyuda. Dadi anggone nyetir ora rumit.

Perbandingan skuter listrik

Banjur Kita bakal ngomong babagan sawetara model skuter listrik sing saiki lagi dipasarake. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nemokake jinis piranti sing ditemokake ing toko. Sing bakal mbantu sampeyan duwe ide sing jelas, saliyane bisa nemokake skuter sing paling cocog karo apa sing sampeyan goleki saiki.

Xiaomi Mi Scooter M365 Kab

Xiaomi Mi Scooter Kab

Xiaomi minangka merek sing kondhang amarga ponsel, nanging suwe-suwe wis dikenalake ing macem-macem segmen, lan kita bakal entuk produk kaya skuter listrik iki. Model sing kudu dipikirake, amarga akeh dheweke nganggep pilihan sing paling apik ing pasar saiki.

Matur nuwun kanggo iki Skuter Xiaomi, kita bisa nggayuh kacepetan maksimal 25 km / jam. Tanpa mangu-mangu, iki minangka kacepetan sing bakal ngidini kita ngubengi kutha kanthi cara sing gampang lan tekan tujuan sing cepet banget. Aspek penting liyane yaiku otonomi sing diwenehake, udakara 30 km. Sampeyan bisa uga kurang sithik ing saben dinane.

Sing apik yaiku kita bisa nglacak batere sampeyan kapan wae. Amarga skuter kasebut dhewe duwe indikator / manajer batere, mula kita mesthi ngerti statuse ing saben wektu. Kajaba iku, duwe mode hemat energi, sing bisa digunakake yen batere wis entek. Panggunaane pancen gampang. Kanggo nguripake utawa mateni kita mung kudu pencet tombol, lan supaya bisa miwiti nyopir.

Skuter listrik iki bobote 12,5 kg. Bobot iki umume cukup umum ing pasar, nanging ngidini kita bisa ngeterake kanthi kepenak, luwih-luwih yen ing sawetara wektu nggawa transportasi umum. Kita bisa nglipat, sanajan bar ing endi batang ora bisa diatur. Mung siji-sijine nanging sampeyan bisa nemtokake.

Kita duwe rem ing setang, plus rem disk liyane ing rodha mburi. Ana lampu utama ing skuter, lan kita duwe lampu rem sing nuduhake nalika rem, saengga bisa katon kanthi jelas. Dadi skuter sing tundhuk kanthi aman babagan keamanan. Skuter iki saiki kasedhiya ing Amazon un Ora ditemokake produkregane 399 euro »/].

Smartgyro Xtreme Kutha Ireng

Smartgyro Xtreme Kutha Putih

Skuter nomer loro kalebu salah sawijining merek paling misuwur ing pasar hoverboard, nanging uga ngasilake skuter listrik. Iki minangka model bermutu, sing misuwur kanthi kekuwatan lan kinerja sing apik. Thanks kanggo padha kita bisa nggayuh kacepetan maksimal 25 km / jam. Kecepatan sing apik, cepet tekan tujuan kita ing kutha, lan misuwur amarga bisa munggah ing lereng tanpa ana masalah.

Ing kasus iki, otonomi sing ditawakake skuter listrik merek yaiku 20 km, sing bisa uga kurang digunakake saben dina. Nanging ora kena pengaruh panggunaan sing digunakake. Ngisi daya biasane udakara telung jam kanggo rampung, saliyane iku, ana indikator ing skuter. Dadi, kita duwe kontrol sing gampang. Dadi, kita bakal ngisi daya ing omah utawa kerja tanpa masalah.

Bobot skuter listrik iki yaiku 12,5 kg, yaiku bobot sing cukup umum. Cukup entheng kanggo bisa nggawa ing transportasi umum. Kajaba iku, kanthi bisa nglempit, kita bisa nyimpen ing omah tanpa njupuk papan sing akeh. Minangka aspek liyane sing kudu dipikirake.

Iki minangka skuter sing aman, amarga roda tahan sing bisa nggayuh medhia, supaya bisa nyopir kanthi luwih gampang. Kita duwe sistem rem kaping pindho ing skuter, kanthi rem ngarep lan rem cakram mburi ing rodha mburi. Tanpa mangu-mangu skuter lengkap banget. Sejatine Kita bisa nemokake ing Amazon kanthi rega 399 euro, berkat diskon 12%. SMARTGYRO Xtreme City ...Sampeyan bisa tuku ing link iki »/].

Skuter-Scooter Hiboy Electric

Skuter Hiboy-Skuter

Kita ngrampungake dhaptar nganggo skuter listrik iki, sing bisa uga paling gampang saka dhaptar kasebut. Ngidini kita tekan kacepetan maksimal 23 km / jam, sing padha karo model liyane ing dhaptar, mula sampeyan bakal bisa pindhah kanthi nyaman ing kutha sing nggunakake. Minangka babagan otonomi, klik rada, amarga ana sawetara jarak 12 km.

Kayane luwih murah tinimbang model liyane ing dhaptar. Iki nggawe skuter sing apik kanggo jarak sing cendhak, utawa kanggo panggunaan sing kurang asring. Sing penting banget yaiku skuter listrik sing entheng banget, bobote 7,4 kg. Iki luwih entheng tinimbang umume skuter sing ana ing pasar. Bobot maksimum sing didhukung yaiku 90 kg, sing nggawe pilihan apik kanggo bocah.

Kita ngadhepi skuter listrik sing nindakake tugas kanthi apik, gampang digunakake, lan entheng banget lan gampang disimpen. Bisa uga pilihan sing luwih menarik kanggo bocah cilik ing omah, utamane para remaja. Amarga uga duwe rega luwih murah tinimbang model liyane ing pasar.

Skuter iki Kasedhiya ing Amazon kanthi rega 219,99 euro. Rega sing apik kanggo model kualitas. Hiboy Model S1 ...Sampeyan bisa tuku ing link iki. » /]


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.