Kertu debit Amazon saiki kasedhiya ing Meksiko

Amazon raksasa kasebut ora mandheg nggawe kita produk anyar lan ing kasus iki kita duwe anyar ing platform, yaiku kertu debit ing Meksiko. Kertu iki sing bisa diisi ulang lan ngidini pangguna nambah kredit awis kanggo tuku apa wae sing digawe kanthi online utawa mbatalake awis ing ATMya kabeh.

Lan sing paling apik babagan kertu anyar iki yaiku ora mbutuhake akun ing bank utawa liya-liyaneKita mung bisa nggunakake kertu kanggo tuku amarga duwe dana (saka 500 pesos utawa luwih) sing dikumpulake ing Amazon.

Kertu anyar nambahake pilihan kanggo narik awis saka ATM lan amarga aplikasi sing kasedhiya, kita bisa nindakake jinis operasi kasebut. Kabeh iki nggawe kertu debit Amazon sing pertama permata nyata kanggo akeh pangguna sing manggon ing negara kasebut.

Kerugian utama sing kita deleng karo kertu Amazon anyar iki yaiku ora diluncurake kanthi global kanggo kabeh negara, lan sisane katon bisa nguntungake. Ing pangertene, strategi Amazon apik lan nalika ing negara-negara ing saindenging jagad, kita kabeh nggunakake jinis kertu iki, Meksiko minangka salah sawijining negara sing kurang saka sepertiga wong duwe kertu kredit utawa debit dhewe. Ana prekara sing ngalangi supaya ora bisa tuku kanthi online, amarga umume njaluk jinis pembayaran kanggo tuku saiki nganggo kertu kredit anyar. Amazon Rechargeable, tuku iki bakal bisa ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)