Kobo Aura One, eReader layar gedhe, ora sengaja katon

Kobo Aura Siji

Sanajan sejatine kita ngarepake yen ing pungkasan wulan iki Kobo bakal nuduhake eReader sing anyar, sing sejatine ora sengaja kita ngerti piranti anyar iki sadurunge. Pedagang Walanda dening kesalahan wis bocor spesifikasi lan gambar Kobo Aura One anyar, eReader sing bakal dituduhake Kobo lan Rakuten.

Piranti iki ora bakal dadi eReader kaya model saiki nanging bakal duwe layar gedhe, layar gedhe 8 inci kanthi teknologi Carta lan resolusi dhuwur, dadi prekara sing unik ing pasar.

Kobo Aura One bakal luwih murah tinimbang Kindle Oasis

Kobo Aura Siji bakal duwe layar 8 inci nanging uga sertifikat IP68, sertifikat sing misuwur amarga nuduhake manawa eReader bakal tahan banyu, bledug lan sawetara kejutan. Dadi Kobo Aura One bakal dadi gantine kanggo Kobo Aura H2O, EReader pertama Rakuten sing anti banyu. Layar Kobo Aura One ukurane 7,8 inci kanthi resolusi 1872 x 1404 piksel, jerone 300 ppi lan katerangan. Kajaba duwe teknologi Carta.

Babagan perangkat keras internal, eReader duwe 512 Mb ram lan panyimpenan internal 8 Gb sing ora bisa ditambah amarga eReader ora duwe slot kertu microsd. Ing bobote piranti 252 gr lan duwe ukuran 195 x 138.5 x 6.9 mm. Pangukuran sing narik kawigaten amarga sanajan duwe layar sing luwih gedhe, dimensine ora dhuwur banget.

EReader bakal njaga piranti lunak Kobo sing bakal kompatibel karo macem-macem format ebook uga duwe kisaran sing umure sewulan sanajan kita ora ngerti batere baterai kasebut. Kobo Aura Siji bakal metu menyang pasar kanthi biaya 229 euro. Rega sing larang banget kanggo eReader, nanging yen mbandhingake karo Amazon Kindle Oasis sing misuwur, Kobo Aura One luwih murah lan luwih akeh warta. Dadi kayane pasar eReader isih akeh sing kudu dikandhakake lan pamrentahan Amazon lan Kindle isih goyah. utawa bisa uga ora?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.