Tawaran Tomtop paling apik kanggo Black Friday

24 November sabanjure dirayakake yaiku dina Jumuah Ireng, dina sing akeh ing antarane sampeyan bakal njupuk kesempatan kanggo nganyari sawetara piranti liyane utawa tuku sing wis nderek suwene. Nanging nalika Black Friday nyedhak, luwih akeh kaca web sing nawakake tawaran sing menarik kanggo nyoba njupuk momentum dina iki.

Tomtop, salah sawijining situs web Tionghoa paling gedhe, wis nyiapake kita ing sawetara dina iki, sawetara penawaran menarik sing ora bisa dilalekake, ing antarane ditemokake saka smartphone nganti aksesoris game, kabeh mau ana ing luwih saka rega sing menarik yen kita njupuk kauntungan saka kupon diskon sing ditawakake.

UleFone Armor 2

Smartphone UleFone Armor 2 nawakake layar 5 inci sing diiringi RAM 6 GB, panyimpenan internal 64 GB lan kita duwe ruang kanggo nikmati game favorit saliyane ngrekam video utawa njupuk gambar tanpa sumelang ing bab panyimpenan. Uga tahan banyu.

HOMTOP S8

Model HOMTOP S8 nawakake terminal kanggo 5,7 inci kanthi rasio layar 18: 9, diiringi RAM 4 GB lan panyimpenan internal 64 GB. Iki uga kompatibel karo jaringan LTE. HOMTOP S8 regane 126,41 euro.

Zhiyun Smooth-Q Gimbal

Yen sampeyan pengin video nuduhake kualitas profesional nalika nggawe rekaman, gimbal minangka piranti sing sampeyan butuhake, amarga menehi stabilitas perlu kanggo nggawe video sing lancar lan lancar. Rega Gimbal Shiyun Smooth-Q3 yaiku 109.64 euro.

LETV LeEco Le S3

Terminal liyane sing menehi dhuwit kanthi rega bisa ditemokake ing LETV LeEco Le S3, terminal sing kompatibel karo jaringan 4G, Layar 5,5 inci diiringi RAM 4 GB lan 64 GB panyimpenan internal. Regane: 112,65 euro.

Tawaran Tomtop liyane kanthi diskon menarik

HOMTOP S7

Homtop S7 minangka terminal kanthi layar 5,5 inci lan format 18: 9 kanthi bingkai sing ketat banget. Kompatibel karo jaringan 4G-LTE, sensor sensor bekas driji, RAM 3GB lan panyimpenan internal 32GB.Harga: 92,87 euro.

FeiyuTech SPG Gimbal

Produsen FeiyuTech uga nawakake stabilisator 3 sumbu saengga video ing smartphone kita wis stabil kabeh, ora luwih becik. Rega gimbal FeiyuTech SPG yaiku 98,89 euro.

Mlaku-mlaku Mlaku Sepatu

Manungsa ora mung urip kanthi elektronik lan ing HomTop uga bisa golek peralatan olahraga Kayata sepatu Running Tank Outdoor, sepatu sing dirancang kanggo kantor pos, digawe nganggo kain ambegan sing uga ora ucul. Regane sepatu iki 25,79 euro.

Axis 2.4G Keyboard Mouse Nirkabel

Thanks kanggo keyboard nirkabel Axis 2.4 G kanthi mouse, pangguna bisa nggunakake alat unik sing bisa digunakake karo PC, TV cerdas, Android TV Box, pamuter media, nyetel kothak ndhuwur obah langsung ing udhara. Keyboard nganggo mouse iki regane 17,19 euro.

Bohlam LED kanthi efek semangat

Yen sampeyan wis nate mikir yen duwe bohlam sing nggawe simulasi cahya lilin utawa semangat, TomTop nawakake Bohlam LED kanthi efek semangat kanthi rega 7,30 euro.

Mouse game A-JAZZ GTX

Produk game utamane larang amarga pangembangan lan riset mburine. Nanging sawetara dina sampeyan bisa njupuk kauntungan saka tawaran iki lan entuk mouse gamin A-JAZZ GTX kanthi rega 15,47 euro.

Mousepad kanthi lampu AJAZZ RGB

Aksesoris game liyane sing kasedhiya saiki ing TomTop yaiku tikar AJAZZ RGB, tikar kanthi permukaan sing atos njamin presisi lan akselerasi kita kudu ing game favorit. Kajaba iku, kita bisa ngatur kanggo ngganti warna miturut kabutuhan.

Keyboard game AJAZZ AK33i

Kita ora bisa ngrampungake dhaptar rekomendasi produk game sing ditawakake Tomtop tanpa ngomong babagan keyboard AJAZZ AK33i, keyboard kanthi teclas mekanik backlit lan bunder kanthi tampilan vintage. Rega keyboard game AJAZZ AK33i yaiku 36,99 euro.

Muga-muga sampeyan seneng karo tawaran iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.