Kaunggulan dening X dening Kygo, kanthi ANC lan swara sing luar biasa

X dening Kygo terus tuwuh ing babagan kisaran produke, ing kene Gadget Aktualidad, kita wis nganalisa sawetara headphone, sawetara sing mbatalake swara aktif, fungsi sing dikarepake banget sing dadi akhir-akhir iki. Ing kesempatan iki, X dening Kygo pengin luwih maju.

Xerior minangka headphone TWS Aktif Aktif (ANC) sing wis disetel anyar sing diluncurake dening X dening Kygo. Temokake headphone iki kanthi macem-macem keahlian, kanggo ngerti manawa X dening Kygo terus milih kualitas lan audio pribadi kanggo nglegakake konsumen sing nuntut.

Kaya ing acara liyane, disaranake sampeyan ndeleng video sing mahkota artikel iki, supaya sampeyan bisa ndeleng kothak mlebu ngrampungake headphone lan sinau luwih lengkap babagan konten kothak. Ing iki, kita uga menehi manual konfigurasi cilik liwat aplikasi.

Yen sampeyan njupuk kesempatan kanggo lengganan lan tinggalake liklan sampeyan bakal mbantu komunitas Gadget Aktualidad supaya terus berkembang lan mula bakal dianalisis paling apik, kaya biasane.

Desain: Endi X dening Kygo pengin resiko

Produk X dening Kygo cenderung adoh saka konvensional, lan ing headphone True Wireless (TWS) iki, bakal kurang. Sanajan bisa gampang ngelingake Microsoft Surface Buds, kasunyatane dheweke duwe ide sing beda banget karo sing wis kasebut sadurunge. Kita nemokake headphone sing misuwur lan bunder ing njaba.

Nanging, padha earbuds, saka sing mlebu ing kuping. Sensasi pisanan iku aneh, sampeyan bakal angel percaya manawa ora gampang tiba. Nanging, dheweke wis entuk antrian bobot bobot lan bantalan sing apik.

  • Bobot headphone: 63 gram
  • Werna: Ireng lan putih

Bantalan iki, rada beda karo sing biasane katon, nulungi dheweke ora bisa obah sanajan ana kahanan apa wae. Saliyane, kanggoDheweke nggawa plus kedap swara sing ora nate nate nganggep manawa headphone nganggo ANC (pambatalan swara aktif).

Ing bingkai detail iki, kita nemokake kothak gaya batang, kanthi bukaan ndhuwur nanging umume cilik. Luwih kompak tinimbang kasus Huawei FreeBuds 3 lan mung luwih gedhe tinimbang Apple AirPods V2. Sampeyan kudu nyebutake yen ngisi daya liwat USB-C lan cKita duwe nganti 10 set bantalan kanggo adaptasi produk karo kabutuhan.

Karakteristik teknis lan otonomi

Kita miwiti karo nasib, soko sing X dening Kygo ora biasane nyepelekake produke. Kita duwe loro driver 10mm kanthi impudensi 32 Ohm  lan frekuensi respons antara 20Hz lan 20 KHz kanthi sensitivitas 97 db.

Kita duwe Bluetooth 5.0 kanggo sambungan karo kompatibilitas karo profil sing paling nuntut A2DP, AVRCP, HSP, HPF lan mesthi kompatibilitas karo swara Apple (AAC) Lan swarane Qualcomm Hi-Fi, aptX. Dheweke ora pengin prakteke ora kekurangan.

Minangka kanggo kothak kita duwe Batere 750 mAh, 85 mAh kanggo saben earbud ing kasus sampeyan. Nggunakake otonomi nganti 30 jam sing jelas suda yen ngaktifake ANC (nganti udakara 20 jam ing tes). Ngisi daya lengkap udakara rong jam suwene.

Nanging, iki dikenani biaya cepet 15 menit supaya bisa muter maneh nganti 2 jam maneh. Kita ora kudu lali yen duwe IPX 5 resistensi banyu lan kringet, Dadi, kita ora bakal nemoni masalah yen pengin digunakake nalika olahraga, nalika tes wis kepenak lan utamane ngisolasi.

Ndhaptar aplikasi lan gangguan dhewe

Kita miwiti karo pambatalan swara aktif, iki nduweni fungsi dhewe ing headphone bakal ngidini kita mbatalake kabeh gangguan eksternal utawa ngaktifake «Mode sekitar», sing bakal ngisolasi kita saka obrolan utawa swara sing paling bola-bali, becik yen kita mlaku-mlaku ing dalan kanggo menehi keamanan ekstra.

Ing tes, mula aku nemokake salah sawijining earphone TWS sing paling efektif karo ANC sing wis dak coba, dadi pembatalan swara nyata, efektif lan kualitas.

Kita duwe kustomisasi swara Mimi saka X dening Kygo, Pandhuan liwat aplikasi bakal ngidini kita mangsuli sawetara pitakon lan tes audio supaya headphone nyimpen profil audio sing nyukupi kabutuhan musik. Iki rada katon, minangka aktivasi saka dandan bass

X By Kygo (Link AppStore)
X Miturut Kygofree

Kanggo bagean kasebut, kita duwe mikropon internal sing nyoba ditanggepi obrolan telpon kanthi apik, uga nalika njaluk Siri liwat kontrol gerakan sadurunge piranti. Kita uga duwe sensor jarak kanggo ndeteksi nalika nyopot lan mungkasi musik (utawa urip maneh).

Kualitas audio lan pengalaman editor

Ing babagan kualitas audio, kaya sing kedadeyan karo X saka produk Kygo sadurunge, kita nemokake produk sing wis disetel kanthi apik. Ngrungokake klompok sing nuntut nganggo headphone jinis iki kayata Monyet Artik utawa Ratu, iku ngidini kita nikmati kabeh rentang lan instrumen.

Sepisan maneh X dening Kygo ngidini kita nikmati kabeh jinis musik amarga kemampuan kustomisasi lan ngluncurake produk swara berkualitas tinggi.

Ing sisih liyane, aplikasi kasebut pancen cukup apik, saéngga kita rumangsa yen kita duwe produk sing cocog karo regane lan bisa disesuaikan miturut kekarepan kita. Pembatalan swara aktif nyedhiyakake apa sing dijanjekake lan asil tes luwih disenengi. ing level sing padha karo headphone kaya AirPods Pro.

Wayahe rega teka, 199 euro kanggo headphone iki sing regane larang, nanging dirancang kanggo pangguna sing luwih nuntut tinimbang komersial. Sampeyan bisa tuku mung kanggo situs web resmi (pranala) nganggo warna putih utawa ireng.

Kaunggulan
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199
  • 80%

  • Kaunggulan
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 90%
  • Pribadi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan bermutu lan desain kandel
  • Aplikasi pangaturan dhewe sing apik lan otonomi sing apik
  • Pilihan pembatalan swara sing efektif banget
  • Swarane kualitas dhuwur

Contra

  • Siji poin volume liyane isih ilang
  • Otonomi kasebut sangsara banget amarga ANC aktif
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.