Keyboard HyperX Alloy Core lan mouse Pulsefire Core, kanca game sing sampurna [SWEEPSTAKES]

Aksesoris jenenge Gaming Iki minangka produk sing dadi panjaluk banget dening para wong sing seneng-seneng ing ngarep monitor, mulane, mouse sing apik lan keyboard khusus minangka elemen penting kanggo entuk asil sing apik nalika sore ing perang digital. HyperX Wis pirang-pirang taun nawakake produk sing paling apik kanggo para pemain game, lan iki sing dianalisis dina iki kalebu rong dhasar sing ora bisa ilang nalika sampeyan nyiyapake.

Kita nuduhake keyboard Alloy Core lan mouse game Pulsefire Core saka HyperX supaya sampeyan bisa nuduhake katrampilan kanthi alat sing paling apik. Kaya ora cukup, ing ndhuwur sampeyan bisa njaluk gratis kanthi potongan raffle sing kita lakoni kanggo sampeyan, apa sampeyan bakal kejawab?

Kita bubar tekan 10.000 pelanggan ing YouTube, ing ngendi sampeyan bisa nemokake analisis lan tutorial sing paling apik, mula kita mutusake kanggo ngrayakake karo sampeyan kabeh kanthi HyperX, perusahaan pengin kolaborasi kanthi menehi keyboard Inti paduan lan mouse Inti Pulsefire, loro produk sing paling penting kanggo persiyapan sing apik, mula kita analisis kene kanggo saben produk kasebut, lan sing paling penting Kita ngajak sampeyan melu raffle, lan sampeyan bakal menehi syarat-syarat partisipasi ing ngisor iki:

  • Pertama tindakake HyperX lan ActualidadGadget ing Twitter
  • Kaping 2 langganan saluran YouTube saka ActualidadGadget
  • 3 Menehi RT kanggo tweet tarik
  • Komentar kaping 4 nganggo hashtag #HyperXActGadget
  • 5 Sampeyan bakal entuk partisipasi tambahan yen menehi komentar babagan video kasebut

Kita ngadhepi undhangan nasional, sing menang kudu duwe omah ing wilayah nasional (Spanyol). Kita bakal nawakake pemenang ing komentar video YouTube lan liwat akun Twitter. Pemenang pemenang seri bakal diumumake ing RRSS lan saluran tanggal 10/09/21 jam 12:00.

Keyboard HyperX Alloy Core

Keyboard membran iki HyperX wis sawetara dimensi 443,2 milimeter; 175,3 milimeter kanthi jero lan 35,6 milimeter, mula kita nemu keyboard ukuran, yaiku antara 104 nganti 105 tombol miturut standar pasar. Babagan bobot, luwih saka sak kilogram kanggo nyetel kanthi apik ing meja (khusus 1.121 gram).

Kita ngomong babagan keyboard nganggo kabel jalinan, sing dawane 1,8 meter, cukup kanggo "ndhelikake" kabel kanthi bener kanthi nyetel supaya bisa dadi entheng.

Babagan spesifikasi teknis, kita eling yen keyboard membran, duwe sambungan USB 2.0 lan kecepatan poling 1.000 Hz. Temenan iki nduweni sistem anti-hantu multi-kunci lan uga duwe tombol khusus kanggo kontrol multimedia.

Kita duwe «mode game» kanggo nggedhekake fitur, lan seneng keyboard sing apik Gaming membran, kita madhep keyboard sing tahan kanggo tumpahan cair. Kita uga duwe seri tombol akses cepet sing ngidini kita nyetel padhange, mode pencahayaan lan mode game, soko sing kita ngormati nalika sesambungan karo macem-macem menu kanggo ngirit wektu.

Kita bisa, yen pengin, ngunci keyboard. Nduwe palang cahya kanthi enem efek prasetel ing sisih ndhuwur: Siklus warna, gelombang spektrum, ambegan, padhet, limang zona, lan aurora. Kabeh pencahayaan iki banjur ditransfer menyang area tombol, sing dadi murup kanthi podho, nanging yen luwih seneng, liwat piranti lunak kita bisa nyetel tombol kanthi mandhiri. limang zona warna-warni.

Dadi keyboard membran, menehi tanggepan sing apik lan mesthine ana prabédan penting saka keyboard mekanik, kasunyatane sepi banget. Kanthi cara sing padha, lelungan tombol meh padha karo keyboard mekanik lan duwe respon sing cukup cepet. Keyboard iki, saliyane kompatibilitas Windows, Kompatibel karo PS4, PS5, Xbox Series X / S lan Xbox One. Tanpa mangu-mangu, alternatif sing menarik yaiku udakara 50 euro ing situs web resmi HyperX lan ing toko biasa.

Tikus Inti Pulsefire HyperX

Tikus iku penting utawa luwih penting tinimbang keyboard sing apik, mula saiki kita terus nganalisis kanca sing sampurna, inti Pulsefire saka HyperX. Kita duwe mouse ergonomis simetris sing duwe ukuran Dawane 119,3 milimeter, dhuwure 41,30 milimeter lan dhuwure 63,9 milimeter. Bobote, yen ora dietung kabel kasebut 87 gram, kanthi kabel nganti 123 gram, mula mouse iki relatif entheng ing segmen kasebut.

Kabel, detail penting, Dawane 1,8 meter, supaya bisa entuk mobilitas lan gampang nyetel karo kebutuhan persiyapan. Kabel USB iki minangka teknologi 2.0.

Tackle kinerja karo sensor Pixart PAW3327 kanthi resolusi 6.200 dpi lan serangkaian prasetel kanthi tombol ndhuwur 800/1600/2400 lan 3200 dpi miturut selera saben pangguna. Kecepatane 220 IPS lan akselerasi maksimal 30G. Ayo njupuk total 7 tombol, sing njamin umur kira-kira 20 yuta klik.

Lampu ora bisa ilang LED RGB kanthi zona cahya lan papat tingkat padhang saengga kita bisa nyetel miturut selera utawa kabutuhane. Kanggo bagean, duwe Tingkat polling 1000 Hz lan format data saka 16 bit / poros. Kaya keyboard sadurunge, mouse iki kompatibel karo PC, uga PS5, PS4, Xbox Series X / S lan Xbox One, dadi kompatibilitas ora bisa dadi masalah.

Kita duwe seri skate kanthi ukuran sing misuwur lan uga duwe suku cadang ing kothak kasebut. Kaya keyboard, piranti lunak download gratis HyperX NGALAMI Iki bakal ngidini kita nindakake pangaturan, utamane kanggo pangaturan cahya. Pitu tombol uga bisa diprogram. Kanggo bagean kasebut, mouse duwe rega cukup moderat sing bakal tetep udakara 35 euro ing situs web resmi HyperX lan ing toko liyane.

Keyboard combo lan mouse sing cocog kanggo para pemain game kanthi rega sing cukup, Apa ngenteni sampeyan melu raffle lan entuk paket keyboard lan mouse gratis iki? Aja nganti kelangan kesempatan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Asgor ngandika

    Melu raffle