Kinde Oasis bakal kompatibel karo Audible nalika nganyari sabanjure

Ndeleng Kindle Oasis

Amazon, amarga macem-macem model Sedulur sing kasedhiya ing pasar, uga katalog ekstensif kanggo jinis piranti iki, wis dadi referensi ing saindenging jagad kanggo pangguna sing duwe niat kanggo miwiti maca buku kanthi format digital. Kindle Oasis minangka salah sawijining e-reader sing bisa ditemokake ing pasar lan bubar dianyari entuk resistensi banyu saliyane layar anyar sing bakal maca buku favorit. Nanging kayane warta karo piranti iki ora mandheg ing kene, amarga perusahaane Jeff Bezos wis ngumumake bakal nerbitake update supaya model iki kompatibel karo buku audio Audible.

Audible minangka perusahaan buku audio paling gedhe lan duweke Amazon, amarga ora bakal masuk akal kanggo adaptasi piranti karo perusahaan eksternal sing ora menang Jeff Bezos. Nganyari iki bakal teka ing sawetara wulan mbesuk, nanging saiki perusahaan durung nemtokake kapan. Nanging mesthine, Kindle Oasis ora duwe speaker utawa jack headphone, mula kudu masangake piranti kasebut nganggo speaker Bluetooth utawa headphone nirkabel.

Oasis Sedulur

Saiki model Kindle Paperwhite lan Kindle Voyage, kayane durung diundang menyang pesta Amazon lan Audible, mula bakal terus dadi piranti input paling murah sing ditawakake Amazon kanggo kabeh pangguna sing pengin miwiti nikmati tinta elektronik lan portabilitas sing ditawakake piranti kasebut. Bisa uga ing mangsa sing luwih adoh utawa nganyari model kasebut ing mbesuk, fungsi iki bisa teka, nanging saiki, ing pengumuman Amazon, ora ana sing nyebutake babagan kemungkinan iki, mula mula kita bisa mbuwang saka persamaan yen kita kasengsem karo buku audio.

Kindle Oasis diregani 249,99 euro kanggo versi 8 GB kanthi sambungan Wi-Fi lan 279,99 euro kanggo versi 32 GB, uga nganggo sambungan Wi-Fi. Kaloro model kasebut, sing cocog karo pembaruan paling anyar sing wis ditampa jangkoan iki, Dheweke bakal tekan pasar wiwit 31 Oktober.

Tuku e-maca Kindle Oasis anyar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.