Kindle Oasis, 'eReader' anyar kanthi layar lan tahan banyu luwih akeh

Ndeleng Kindle Oasis

Amazon duwe pamaca e-book anyar. Range Kindle sampeyan tambah, uga ukurane versi paling anyar. Sing maca anyar wis dibaptis nganggo jeneng Kindle OasisKasedhiya ing 3 versi lan, minangka anyar, sampeyan bisa nggunakake ing jero banyu.

Kindle Oasis minangka pamaca bersertifikat IPX8. Iki nyebabake sampeyan bisa nggunakake ing jero banyu kanthi jerone maksimal 2 meter lan sajrone 60 menit. Sawise wektu iki, perusahaan ora bisa njamin manawa piranti tetep fungsi kanthi bener utawa pungkasane sawetara banyu mlebu sirkuit.

Oasis Sedulur

Ing sisih liyane, Kindle Oasis nambah layar dadi 7 inci kanthi 300 dpi. Amazon ujar manawa kanthi paningkatan iki lan nggunakake ukuran font default, bakal entuk 30% luwih akeh tembung saben kaca. Kanthi tembung liya, pangurangan giliran kaca bisa ditindakake. Kajaba iku, sampeyan ora kudu kuwatir maca ing wayah wengi, amarga model iki duwe lampu latar ing layar amarga nggunakake 12 LED.

Oasis Sedulur tipis lan mburi digawe saka aluminium, luwih akeh premium. Saliyane, sampeyan bisa nemokake ing 3 versi: siji kanthi kapasitas 8 GB lan loro saka 32 GB. Rong pungkasan iki bakal duwe salah sawijining sambungan WiFi lan sing liyane nggabungake WiFi karo koneksi 3G supaya sampeyan bisa ndownload buku ing wektu sing dikarepake.

Bebarengan karo Kindle Oasis uga diluncurake tutup anyar sing, sawise dilebokake ing eReader, bisa digunakake minangka dhukungan kanggo maca kanthi luwih nyaman ing papan sing rata. Oasis Kindle bakal didol tanggal 31 Oktober, sanajan saiki bisa dilindhungi kanthi modhal - yaiku ing tahap pra-penjualan.

Rega saka telung versi yaiku: Euros 249,99 kanggo model 8 GB; Euros 279,99 kanggo model 32 GB kanthi sambungan WiFi; Y Euros 339,99 kanggo versi sing paling lengkap: panyimpenan internal 32 GB lan sambungan WiFi + 3G.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.