Kindle Oasis VS Kindle Voyage, tandhing nalika dhuwur maca digital

Oasis Sedulur

Wingi-wingi Amazon resmi nampilake sing anyar Oasis Sedulur, sing wis bisa dilindhungi undhang-undhang kanthi rega sing luwih larang, luwih-luwih yen kita njupuk rega piranti liya saka jinis iki, sanajan kita wis ngarepake meh ora kaya eReaders liyane sing kasedhiya ing pasar lan dudu Plancongan Sedulur. Pancen karo sing terakhir, kita bakal ngadhepi dheweke kanthi pasuryan kanggo ngerteni bedane, kamiripan lan informasi sing luwih menarik.

Kita eling yen Kindle Voyage nganti wingi Kindle pungkasan sing diluncurake ing pasar dening Amazon lan fitur sing luar biasa lan desain Premium sing disenengi kabeh wong sing duwe tangan. Regane uga cukup larang, nanging ora ngalang-alangi supaya dadi salah sawijining piranti Kindle laris kanthi gampang.

Yen sampeyan pengin ngerti sebabe sampeyan kudu tuku siji utawa liyane piranti adhedhasar bedane lan kamiripan, terusake macaAmarga meh mesthi akeh informasi sing bakal sampeyan waca ing kene bakal narik minat sampeyan, lan sampeyan bakal ngerti, kayata kenaikan rega Kindle Oasis dibandhingake karo Kindle Voyage.

Kaping pisanan, kita bakal mriksa fitur utama lan spesifikasi saka loro Kindle;

Fitur lan Spesifikasi Oasis Sedulur

Oasis sedulur

  • Tampilan: nggabungake layar tutul 6 inci karo teknologi Paperwhite karo E Ink Carta ™ lan cahya maca terintegrasi, 300 dpi, teknologi font sing dioptimalake, lan 16 skala abu-abu
  • Ukuran: 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Diproduksi ing omah plastik, kanthi pigura polimer sing wis ngalami proses galvanisasi
  • Bobot: Versi WiFi 131/128 gram lan 1133/240 gram versi WiFi + 3G (Bobot dituduhake dhisik tanpa tutup lan nomer loro ditempelake)
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format 8 Sedulur (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu

Fitur lan Spesifikasi Plancongan Sedulur

Amazon

  • Layar: nggabungake layar 6 inci kanthi teknologi e-papper huruf, tutul, kanthi résolusi 1440 x 1080 lan 300 piksel per inci
  • Ukuran: 162 x 115 x 76 mm
  • Digawe saka magnesium ireng
  • Bobot: Versi WiFi 180 gram lan 188 gram versi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format Sedulur 8 (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi lan RRC ing format asline; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar sing luwih dhuwur sing ngidini kita maca kanthi luwih nyaman lan nyenengake

Desain, aspek sing angel diapiki

Desain Kindle Voyage tanpa mangu-mangu angel banget kanggo ngalahake piranti liyane Lan kaya sing wis diandharake, yen ana tangan bisa ngerti manawa bahan sing digunakake kanthi kualitas apik lan sentuhan tangan iku sensasional. Amazon ing Kindle Oasis sing anyar pengin nggawe desain lan sanajan wis bisa nggawe piranti sing luwih entheng lan kompak, lan uga kanthi kasus anyar kanthi batere internal, durung bisa menehi tutul glamor sing Voyage.

Salah sawijining aspek ing level desain sing bisa disorot babagan Kindle Oasis iki, yaiku dimensi yaiku perusahaan sing disutradarai dening Jeff Bezos wis bisa ngasilake piranti sing entheng banget. Lan iku mung karo siji bobote 131 gram, bobote kurang saka 188 gram bobote Kindle Voyage. Kajaba iku, kita uga nemokake piranti kanthi kekandelan tanpa wates luwih murah tinimbang piranti Kindle sing bisa dituku nganti saiki ing pasar.

Amazon

Mungkin babagan desain, Kindle Voyage ndhisiki Kindle Oasis iki, nanging tanpa mangu-mangu kekarone ing level desain, ditambah karo fungsi sing bakal ditawakake Kindle anyar, nggawe Oasis ora duwe sentuhan glamour ing istilah desain dhewe, nanging ing babagan desain luwih akeh fitur.

Layar, titik kamiripan ing antarane loro Kindle kasebut

Yen duwe Kindle Voyage lan Kindle Oasis ing ndhuwur meja, kita bakal bakal langsung ndeleng pangowahan ing dimensi piranti kasebut, kita bakal nemokake kasus anyar kanthi batere internal sing ditawakake Amazon eReader paling anyar, nanging kita meh ora bisa nemokake prabédan ing layar loro-e buku kasebut. Lan kita bisa ujar manawa ing loro Kindle kasebut, kita bakal nemokake layar sing padha, ditutup ing awak sing beda.

Kaloro tampilan kasebut 6-inci kanthi diagonal 15.2 sentimeter, kanthi résolusi 300 piksel per inci, teknologi font sing dioptimalake, lan 16 skala abu-abu sing beda. Ing kaloro piranti kasebut, kita uga bisa nemokake cahya sing integral, sing bakal migunani banget ing kahanan sing kurang cahya. Bedane mung sing bisa ditemokake yaiku ing teknologi sing digunakake lan yaiku nalika ing Kindle Voyage, teknologi e-paper Carta ana, ing Kindle Oasis, kita nemokake Paperwhite karo E Ink Carta. Kaloro teknologi kasebut mirip banget, nanging ana sawetara bedane.

Kasus Kindle Oasis, tampilan sing mbedakake lan unik

Salah sawijining aspek sing nggawe Kindle Oasis iki meh tanpa mangu-mangu sing paling apik sing bisa ditemokake ing pasar, yaiku otonomi. Thanks kanggo baterei gedhe banget lan uga batere eksternal sing bakal ditemokake ing kasus kasebut seneng otonomi nganti rong wulan kanthi panggunaan normal kurang utawa kurang.

Kajaba iku, penggabungan piranti sing diisi daya kanthi cepet iki tegese kita bisa lali kudu mbayar ulang Kindle lan uga wektu sing kudu ditindakake, kita bisa siyap mung sawetara menit.

Kasus Oasis Sedulur

Kasus kasebut, kalebu, kaya sing wis kita ucapake, batere eksternal, minangka salah sawijining titik paling apik ing Kindle Oasis iki lan sing uga mbedakake karo piranti liyane ing pasar. Kasus iki, kanthi cara iki, akeh gaya ora kaya kasus liyane sing digawe dening Amazon, ora mung menehi kita nglindhungi eReader supaya ora kejut utawa tiba, nanging uga menehi fungsi sing menarik, ing antarane batere eksternal tetep ana.

Mungkin ing pasar kaya buku elektronik, ing endi kabeh utawa meh kabeh wis digawe, sampul bisa uga ana sing nggawe prabédan lan uga dadi aspek sing mbedakake kanthi cetha.

Regane Piranti loro kasebut larang

Biasane jagad maca digital digandhengake karo piranti sing larang regane bisa tuku sapa wae. Loro-lorone Kindle Voyage, sing saiki didol nganti 189,99 euro ing versi paling murah, lan Kindle Oasis sing wis debut ing pasar kanthi rega 289,99 uga ing versi paling murah, minangka rong piranti larang, amarga ora larang banget. Maca sampeyan bisa maca buku digital ing piranti apa wae, nanging tanpa mangu, eReader liyane bakal menehi fitur sing ditawakake dening loro Kindle sing diproduksi dening Amazon kasebut.

Ora ana siji utawa meh ora ana sing ngowahi eReader saben taun utawa loro, lan Sanajan kita ngadhepi rong piranti sing larang banget, investasi ing piranti kanthi jinis iki bakal larang banget. Fitur, spesifikasi lan fungsionalitas sing ditawakake loro Kindle kasebut, ora bisa ditemokake ing buku elektronik liyane ing pasar, lan yen nyoba piranti kanthi rega sing luwih murah banjur nyoba Kindle Vogaye, sampeyan bakal nemokake bedane kanthi cepet lan banjur sampeyan Sampeyan bakal ngerti manawa ora Kindle Voyage utawa Kindle Oasis minangka piranti sing larang kanggo kabeh sing bisa ditawakake meh kabeh cara.

Kesimpulan, tandhing ing dhuwur karo pemenang sing jelas

Oasis Sedulur

Saiki, kita mung bisa nikmati Kindle Oasis sajrone presentasi sing diajak Amazon Spanyol, nanging cukup kanggo nyadari potensial eReader iki, sing utamane manggon ing pangkalan Kindle Voyage perusahaan sing disutradarai dening Jeff Bezos wis bisa nambah lan ningkatake Kindle anyar iki.

Desaine, entheng, sampulane, otonomi lan, kaya biasane, kepenak diwaca ing salah sawijining piranti iki kalebu sawetara fitur sing luwih apik. Mesthine, nalika dites kanthi jero, kita bakal nemokake luwih akeh, sanajan ora bisa lali regane, sing bisa dadi titik perselisihan kanggo kabeh wong, nanging kita sejatine percaya manawa akeh sing kudu mbayar apa wae sing dibayangke karo Kindle Oasis, yaiku amarga kita sing menang tandhing iki ing ndhuwur maca digital.

Miturut sampeyan, sapa sing menang tandhing iki antarane Kindle Oasis lan Kindle Voyage?. Sampeyan bisa menehi pendapat ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   cristian ngandika

    the Kindle Voyage saiki ana teknologi e-paper Carta, ing Kindle Oasis bisa ditemokake Paperwhite karo E Ink Carta. Kaloro teknologi kasebut mirip banget, nanging ana sawetara bedane. Lan endi sing luwih apik