Kit Darurat Emsisoft: Temokake lan Copot Malware saka USB Flash Drive

mbusak malware ing Windows

Apa komputer pribadi saya kena infeksi malware? Iki minangka pitakon pisanan sing bakal ditemokake wong nalika ngerti manawa time kerja kanthi alon.

Sanajan duwe dipateni sawetara alat sing diwiwiti karo Windows kanthi nggunakake «msconfig«, Komputer pribadi isih bisa digunakake kanthi alon tanpa sebab sing jelas. Sadurunge miwiti instal aplikasi liyane lan malah format kabeh hard drive kanggo instal maneh Windows, disaranake analisa tim kanthi «Emsisoft Emergency Kit«, Alat menarik sing bisa digunakake kanthi gratis lan bakal mbantu sampeyan ngerti manawa sistem operasi sampeyan kena infeksi malware.

Kepiye "Emsisoft Emergency Kit" mlaku ing komputer Windows?

Sing pertama sampeyan kudu mbukak situs web resmi «Kit Darurat Emsisoft»Kanggo nindakake download paket kasebut, sing udakara udakara 150 MB. Nalika sampeyan ana ing URL unduhan, sampeyan bakal dijaluk ngetik email kanggo menehi informasi babagan pembaruan anyar ing alat iki, ana prekara sing ora perlu dilakoni, luwih becik ngenteni sawetara wektu (udakara telung detik) download kanggo miwiti langsung.

Kit Darurat Emsisoft 01

Yen sampeyan duwe file sing diunduh (sing umume dieksekusi) sampeyan kudu klik kaping pindho. Ing wayahe, jendhela bakal katon padha banget karo gambar sing wis diselehake ing sisih ndhuwur, ing endi sampeyan kudu ngganti arah instalasi. Disaranake sampeyan nggunakake tongkat USB kapasitas cilik (paling ora 1 GB) amarga kabeh file ora bakal nuduhake bobote gedhe sawise proses rampung. Yen sampeyan duwe, sampeyan kudu arahake instalasi menyang pendrive USB saengga kabeh file dibukak zip ing lokasi kasebut; sampeyan mung pencet tombol "Extract" yen sampeyan wis ana.

Mengko sampeyan kudu pindhah menyang lokasi flash drive USB lan khusus, menyang folder sing mbukak zip kabeh file "Emsisoft Emergency Kit". Sampeyan bakal bisa sok dong mirsani loro eksekusi ing lokasi kasebut, Salah sawijine yaiku alat sing kalebu alat sing saiki lagi diadhepi lan liyane, tinimbang sing padha karo fungsi sing padha, sanajan bisa dianggo ing jendela terminal prentah.

Nganyari database "Emsisoft Emergency Kit"

Wiwit aplikasi kasebut wis suwe dilebokake, nalika mbukak alat iki, sampeyan bakal wiwit ndeleng sawetara jendela pop-up sing bakal katon lan ilang. Iki amarga nyoba deleng apa program dianyari. Ing kasus paling umum, kahanan iki dudu, mula bakal ana jendhela tambahan sing bakal menehi update nalika semana, ana sing mirip banget karo jendhela sing bakal kita lebokake ing ngisor iki.

Kit Darurat Emsisoft 02

Nganyari bakal ditindakake sajrone sawetara menit, sing bakal gumantung karo bandwidth bandwidth Internet sampeyan.

Panelusuran malware, analisis lan desinfeksi

Cuplikan layar sing padha karo sing ditampilake ing ndhuwur yaiku nuduhake cara nerusake alat iki. Kothak pisanan kalebu update sing lagi ditindakake, dene sing nomer loro bakal wiwit tumindak pindai kabeh file diwiwiti saiki ing hard disk komputer pribadi.

Kit Darurat Emsisoft 03

Yen "Emsisoft Emergency Kit" nemu ancaman, bakal dikarantina, sawetara sing bakal bisa dingerteni ing kothak kaping telu lan ing endi pirang-pirang file kode jahat sing bakal ditemokake bakal katon. Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi alat iki kita bakal bisa nemokake lan malah ngilangi sawetara jinis malware sing bisa uga wis nyusup ing komputer pribadi Windows kita. Keuntungan paling gedhe yaiku alat kasebut gratis, kompatibel karo sistem antivirus liyane sing wis diinstal ing komputer. Sanajan ditampilake kanthi cara kaya ngono, bakal ana wayahe alat kasebut menehi saran marang sampeyan, liwat sawetara jendela pop-up, supaya sampeyan nggunakake sistem antivirus kanthi biaya murah, sing mung digunakake dening pangguna pungkasan kudu mutusake penake panggunaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)