Kita mbandhingake Samsung Galaxy Fold lan Huawei Mate X

Mate X vx Galaxy Fold

Mung sawetara minggu kepungkur, kita durung ngerti iki bakal dadi taun ponsel cerdas lempitan. Gosip, spekulasi lan gosip liyane, nanging ora ana data resmi sing ngidini kita njamin manawa layar lipat saiki bakal teka. Dadi, kaya ora ana apa-apa, Mung sawetara dina, kita wis duwe rong model resmi ing pasar. Samsung pungkasane nampilake Galaxy X. sing ditunggu-tunggu, lan wingi Huawei, menehi kejutan lan tanpa bocor, gabung karo tren telpon sing dilipat.

Kayane kaya ngono Wayahe mbukak lan kemungkinan Samsung lan Huawei bakal diikuti karo akeh perusahaan liyane. Ponsel cerdas sing bisa dilipat minangka konsep smartphone 'sing nembe lahir'. Lan kayata, umume, dheweke duwe akeh ruang kanggo nambah, lan rincian sing bakal dipoles. A teknologi sing mentas mlebu, kita ngarep-arep disambut lan mesthine bakal dadi obyek kritik lan pangalembana. Dina iki kita bakal mbandhingake model anyar kasebut pitutur marang kowe kepiye carane lan beda-beda.

Layar lipat wis ana ing antarane kita

Wis suwe kita pengin ngandhani babagan telpon tampilan sing fleksibel. Lan wektu iki kita bakal nindakake ora mung saka wiwitan, Kita bakal mbandhingake rong taruhan anyar kanggo konsep smartphone anyar sing apik iki kaya beboyo. Ing Samsung Galaxy Fold, sing bisa nggumunake kabeh wong sing melu acara sing ora dikemas. Lan wong anyar Huawei Mate X, sing wis ora ngiwa wong preduli.

Galaxy Fold

Prekara-prekara iki dadi menarik banget ing ekosistem smartphone kita. Kayane kaya ngono kita nyekseni pangowahan penting saiki. Ngerti format smartphone sing anyar tenan, lan iki sing kita tresnani. Bisa uga kedadeyan kasebut ing mbesuk, wulan Februari 2019 iki bakal diucapake minangka wayahe pasar ganti. Sanajan bisa uga konsep iki ora bisa ngrampungake sukses kaya sing wis dingerteni.

Salah sawijining alangan gedhe perusahaan sing bakal ketemu bakal paling ora saiki, biaya manufaktur dhuwur. Blok sandhungan penting kaya iki regane uga larang. Lan kita wis ngerti manawa rega kasebut penting banget. Luwih luwih maneh nalika ngomong babagan teknologi sing isih akeh proses pembangunan. Wektu, lan utamane cadangan, bakal nyritakake babagan jangka pendek babagan reaksi pasar ing jinis ponsel anyar iki.

Samsung Galaxy Fold Vs Huawei Mate X

Kita kudu ngerti Samsung Galaxy Fold nuli mbukak cangkeme ing acara presentasi mung sawetara dina kepungkur. Konsep telpon sing dikarepake supaya bisa dingerteni supaya bisa ngerti kepiye cara operasional lan antarmuka. Telpon disenengi para penggemar lan detractor Samsung. Kabeh ngerti sadurunge ana perubahan penting ing pasar. Bisa dibandhingake karo versi iPhone pisanan. Telpon lempitan pisanan teka, banjur entuk saka Samsung.

Nanging wingi Huawei nindakake maneh. Liyane telpon lempitan sing durung dingerteni bocor. Mung wengi sadurunge, lan saka poster sing dilebokake ing MWC, kita bisa ngerti manawa Huawei uga mlebu sepur sing "fleksibel". MWC taun iki kayane rada kurang wiwit presentasi penting Samsung sadurunge wiwitan. Nanging Huawei wis tanggung jawab ngasilake pangarepan kasebut sing kita pikir bakal kangen.

Wayahe wis teka kanggo ngadhepi piranti sing paling wani ing pasar. Lan sanajan durung mesthi kita bakal duwe pesaing anyar ing perbandingan iki, kita kudu ngerti keberanian Samsung lan Huawei amarga dadi wong pertama sing miwiti petualangan iki. Yen jinis piranti iki digabungake kita bakal tetep ngelingi manawa Samsung minangka sing paling penting. Lan Huawei ngetutake banget wiwit wiwitan.

Intine, Samsung Galaxy Fold lan Huawei Mate X padha, smartphone sing bisa dilipat. Nanging yen ndeleng konstruksi bakal ditemokake akeh beda fisik uga operasi. Kira-kira, Samsung Galaxy Fold duwe layar, sing bisa ditelpon "Eksterior", lan karo a Layar "interior", yaiku sing lempitan. Transisi saka layar sing kita deleng karo telpon lempitan menyang njero nalika dibukak pancen wis sukses. Huawei Mate X, ing tangan liyane, duwe layar siji sing ditemokake ing sisih ngarep lan lempitan langsung dadi loro.

Tabel perbandingan Galaxy Fold lan Huawei Mate X

Iki minangka tabel komparatif ing antarane piranti kasebut. Elinga yen ana spek sing durung dingerteni. Babagan piranti Huawei, ana informasi babagan perangkat keras sing durung umum. Lan sanajan rega wiwitan "indikatif" amarga ora resmi. Ewa semono, bakal mbantu kita ngerti kepiye padha lan utamane beda kaloro smartphone anyar iki.

Brand Samsung Huawei
Model Galaxy Fold Mate X
Layar sing dilipat 4.6 inci HD Plus Super Amoled 6.38 utawa 6.6 inci (gumantung sisih)
Mbukak layar 7.3 inci 8 inci
Kamera foto Kamera sudhut amba telu - sudhut amba lan telephoto  sudhut amba - amba amba lan telephoto
Prosesor Snapdragon 855 Kirin 980
Memori RAM 12 GB 8 GB
Panyimpenan 512 GB 512 GB
Baterei 4380 mAh 4500 mAh
Bobot 200 g 295 g
Regane kira-kira 1900 € 2299 €

Kaya sing wis dakkandhakake, kaloro piranti nuduhake akeh fitur lan mupangate. Nanging uga beda karo liyane akeh. Salah sawijining detail sing bisa ditemokake paling beda yaiku kamera. Samsung Galaxy Fold duwe kamera mburi telung nalika ditutup, lan nganggo kamera ngarep dobel ing sisih mbukak layar.

Mate X, ing tangan liyane, mung duwe telung kamera sing kanthi telpon lempitan bakal ana ing mburi, nanging apa nalika sampeyan mbukak, dheweke sing ana ing ngarep. Kurang kamera kanggo Mate X nanging kemungkinan ora kalah. Kita bisa motret selfie nganggo kamera sing padha kanggo njupuk foto "normal". Apa sampeyan seneng salah siji saka loro kasebut? Apa sampeyan seneng kalorone? Utawa sebaliknya, format iki ora ngyakinake sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.