Kita mbandhingake iMac Pro karo PC sing dipasang karo spesifikasi sing padha

Kontroversi kasebut ditindakake, perusahaan Cupertino (Apple) wingi nampilake revolusi anyar ing macem-macem komputer desktop, kita ngomong babagan iMac Pro, gabungan antara iMac lan Mac Pro sing diidham-idhamake wong akeh. Mangkene, lan mesthine ora bakal murah. Ora ana kekurangan kenaikan sing mbebayani manawa para pembela PC negesake manawa PC kanthi karakteristik sing padha regane luwih murah, tujuan utama kanggo pangguna jinis iki bisa milih PC modular tinimbang produk perusahaan. Cupertino, sing wis ngerti kustomisasi, cukup winates. Nanging ... Apa sejatine manawa PC luwih murah tinimbang iMac Pro? Ayo dipriksa kanthi mbandhingake.

Ing kesempatan iki, kita pengin ngadhepi kabeh sudut pandang sing bisa ana gandhengane karo tuku komputer kanthi ciri kasebut, uga alternatif liyane, supaya sampeyan nggawe pendapat sampeyan babagan iki, ora kesusu utawa klise, utawa hiburan iklan. Yen sampeyan pengin ngerti pilihan tartamtu, sampeyan bisa njupuk indeks kanthi cepet supaya bisa tekan kono.

Apa kita wis tuku rampung utawa awake dhewe nindakake?

Ing kene kita duwe pitakon kaping pisanan, Apple dudu siji-sijine perusahaan sing nggawa bantheng nalika menehi alternatif kanggo profesional. Contone, HP duwe bagean dhewe, lan Model Z840 kanthi ciri khas sing padha lan diwiwiti udakara € 4.300, lan mesthine, ing kahanan iki, kita ora duwe periferal, utawa UBS-C, lan jujur, HP ora nawakake malah versi Windows sing pungkasan karo workstation kasebut, kaya sing sampeyan rungokake, sampeyan bisa entuk model iki Windows 7 Professional 64, sanajan tanpa kasunyatan, nganyari gratis kanggo Windows P10 Pro 64 kasedhiya.

Cekakipun, yen € 4.300 (utawa € 3.300 aprx yen entuk versi sing luwih murah, Z640) kita kudu nambah monitor kanthi ciri khas Apple, yaiku kanthi resolusi 5K, uga sisa periferal, lan uga ora bakal duwe sawetara kaluwihan, kayata ora All-in-One. Cekake, entuk workstation, contone HP, kayane ora cukup menarik kanggo mbandhingake karo iMac Pro.

Minangka kauntungan, workstation jenis iki bisa ndandani banget, kita ora bakal ngrembug babagan layanan teknis kanggo saben perusahaan, yaiku Apple sing bisa ngegungake, nanging HP ora adoh banget karo jinis produk iki, uga duwe garansi telung taun. Mesthi… Apa menarik kanggo tuku workstation sing dipasang HP nganggo fitur-fitur kasebut? Sampeyan kudu debat kanggo sampeyan dhewe.

Pinten kita kudu nandur modhal kanggo masang PC sing padha?

Kita duwe alternatif liyane kita bisa nggawe PC kanthi fitur sing meh luwih apik, miturut kekarepan kita, menehi kapercayan marang perusahaan sing dikarepake. Kita pindhah ing kana kanthi sawetara pitungan sing gampang (tanpa ujar manawa ana produk sing luwih murah lan larang regane tinimbang sing wis dak pilih, aku wis nyoba setya sabisa kanggo iMac Pro).

  • 5k monitor HP Z27q - 995 euro ing Amazon
  • Intel Xeon E5-2630V4 2.2 GHz BOX - € 735 ing Komponen PC
  • AMD Radeon Pro Vega 56 - (tanpa rega resmi) Udakara € 1.500
  • Kingston KVR21L15Q4 - 32GB ECC DDR4 - € 296,49
  • Samsung 850 EVO - 1TB SSD - € 322,92
  • Logitech 920C WebCam - € 74 (didol) ing Amazon
  • Motherboard MSI x99A SLI PLUS - € 219 ing Komponen PC
  • PCI-E kanthi 2 USB-C UGREEN - € 50,99 ing Amazon
  • Thermaltake Water 3.0 Extreme S - 109 € ing Komponen PC
  • Corsair HX1000i 1000W 80 Plus Platinum Modular - 233 € ing Komponen PC

JUMLAH: 4.535 €

Efektif, sing paling apik babagan ngrakit PC dhewe yaiku kita bisa mlumpat sawetara komponen, diwiwiti karo PCI-e USB-C, ngetutake WebCam kanthi resolusi FullHD lan liya-liyane, nanging maneh ora bakal setya karo produk sing pengin dibandhingake, iMac Pro. Nanging, jinis komputer kasebut kanggo seri kabutuhan sing kudu kita tutup, mula sejatine produk sing duwe ciri kasebut bisa cocog karo pangguna, sanajan ora ana komponen tartamtu lan ngembangake liyane.

Napa iMac Pro luwih apik tinimbang PC kanthi ciri khas kasebut?

Ora perlu dicritakake, kanthi anggaran iki Kita durung nyakup sambungan Ethernet 10Gb, utawa keyboard, utawa mouse sing kalebu Apple ing kothak kasebut (Magic Keyboard 2 lan Magic Mouse 2). Mesthine, iMac uga duwe WiFi 802.11ac lan Bluetooth 4.2.

Uga durung kalebu ing rega PC komposit versi Windows 10 sing cocog sing kudu dituku kanthi rega sing cocog, nanging macOS wis kalebu gratis karo iMac Pro. Kabeh iki tegese PC duwe ciri sing iMac Pro bisa uga ora duwe bathi. Sorotan saka iMac Pro yaiku nalika ngadhepi Kabeh-ing-Siji, Iki tegese kita duwe monitor lan piranti liyane sing isih integral, mula papan sing bakal digunakake minimalake. Titik liyane sing cukup apik ing iMac Pro yaiku njamin kinerja sing cukup dhuwur kanthi swara sithik, perusahaan Cupertino mesthi nggawe piranti kanthi bisu amarga para insinyur lan sistem ventilasi sing diwenehake.

IMac Pro yaiku Dibangun saka 7000 aluminium kanthi warna abu-abu, sing menehi sentuhan serius, desain uga kalebu rega, tanpa mangu-mangu. Masalah teka nalika desain ing spesifikasi, ana prekara sing kedadeyan ing model paling anyar Mac Pro lan sing pengin diatasi Apple kanthi nggabungake karo kisaran iMac.

Titik liyane sing kuat ing Apple yaiku SAT, perusahaan Cupertino mesthi misuwur kanthi layanan purna jual lan cara nyenengake para pelanggan. Masalah karo iMac Pro, utawa malah iPod, bakal cepet banget ditanggulangi ing Apple Store. Wis dingerteni manawa layanan teknis Apple ora apik ing pilihan kasebut, ing pirang-pirang kasus dheweke milih ganti produk, lan uga teknisi duwe pengalaman lan ilmu khusus kanggo katalog utamane, ora bakal ana sing ngerti luwih akeh produk. nganggo layar apel sing dicithak dhewe.

Pungkasane macOS, Sejatine yen kompatibilitas muncul (kurang lan kurang) karo program tartamtu sing mlaku ing Windows, nanging ing lingkungan profesional, sistem operasi perusahaan Cupertino pancen nduweni akeh konten, program utawa aplikasi bisa digunakake ing macOS stabilitas sing nggumunake, nyatane, iki sebabe akeh profesional fotografi, desain lan musik milih Mac minangka platforme, nganyari terus saka Apple, perbaikan keamanan lan stabilitas meh perennial wis misuwur. Sanajan program Microsoft kayata Office bisa digunakake luwih apik ing Windows tinimbang ing macOS, ing sisih liyane, yen kabutuhan liwat otomatis kantor, sampeyan ora butuh komputer jinis iki.

Napa PC kanggo bagean luwih apik tinimbang iMac Pro?

Kita uga bakal ndeleng sisih liyane film kasebut. Kaya sing wis diandharake, soyo tambah PC duwe kaluwihan, akeh uga, sing pertama lan sing paling cocog yaiku kita bisa milih komponen sing dikarepake, menehi sawetara lan menehi liyane kanggo wong liya, saengga bisa entuk stabilitas sing bener . Kauntungan utama produk iki yaiku supaya bisa beda-beda miturut kekarepan kitaNalika pengin lan kepinginan, kita bakal duwe komponen kasebut.

Saliyane, Apple milih solder sebagian besar komponen menyang motherboard (kajaba SSD, meh kabeh), sing nyebabake variabilitas komponen sing meh ora bisa dianggep. Pancen perlu kanggo entuk papan lan ventilasi sing luwih apik, nanging mbutuhake RAM luwih akeh ora mbutuhake prosesor sing luwih kuat, lan yen sampeyan pengin ngganti komponen gaya iki ing iMac Pro, sampeyan ora bakal duwe pilihan nanging tuku liyane lengkap. Mesthi, Kebebasan ngganti bagean sing PC dadi bagean ora bisa diwenehake dening komputer saka perusahaan Cupertino.

Ing sisih liyane, Windows menehi luwih akeh tinimbang variasi produk piranti lunakKita wis ngerti manawa kompatibilitas ora dadi masalah ing Windows, wis siyap kanggo meh kabeh, minangka platform sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad lan tanpa mangu-mangu sing duwe program paling akeh. Kajaba iku, karya Microsoft karo Windows 10 pancen apik, lan masarakat menehi tanggepan. Ing sisih liyane meja, kita duwe gaming, tanpa mangu-mangu PC kanthi karakteristik kasebut kanthi Windows bakal menehi paling apik lan paling anyar ing jagad video game, kanthi asil sing luar biasa, soko sing ora bisa ditindakake karo iMac Pro, utamane amarga ora ana video game kanggo platform.

Muga-muga perbandingan lan panemu sing nyiyapake iki mbantu sampeyan nggawe ide babagan kaluwihan lan kekurangan sing bisa ditindakake kanggo entuk iMac Pro utawa milih PC kanthi bagean sing duwe ciri sing padha, saiki sampeyan sing mutusake, aja nganti ana sing milih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)