Kita nganalisa anyar saka UGREEN kanggo ngisi daya batere

Kita tetep nampa lan nyoba gadget sing gegandhengan karo ngisi daya batere piranti kita, amarga akeh sing lali. Kita ngerti kepiye evolusi terus-terusan kanggo saben bagean ing smartphone, batere katon terus dilalekake taun-taun. Dina iki saka tangane UGREEN, kita nggawa sampeyan opsi supaya smartphone kita mesthi "ON".

Kita ngucapke matur nuwun sanget kanggo pabrikan kaya UGREEN, sing nawakake fasilitas supaya batere piranti tetep aktif. Penawaran pangisi daya kathah luwih efisiensin lan ing wektu kurang. THE batere eksternal sing cilik lan kuat tenan sing nambah kaping pirang-pirang panggunaan smartphone saben dinane kaping pirang-pirang. 

UGREEN, kanca setya kanggo smartphone sampeyan

Ing kesempatan iki, kita wis bisa mbuktekake, telu produk paling anyar saiki. Kaloro pangisi daya con daya cepet banget lan sethitik nanging "bully" Baterei ekstrem, babagan sing bakal dicritakake kanthi rinci ing ngisor iki. Mesthi aksesoris becik kanggo wong-wong sing nggunakake batere ngluwihi kabut.

Kita ora duwe alesan maneh kanggo mbukak batere ing smartphone, tablet utawa komputer. Duwe a ngisi daya luwih cepet saka biyen Iki minangka advance sing ora dihargai nganti entuk kesempatan kanggo nyoba. Lan nggawa gadget cilik sing bisa ditawakake luwih saka 3 biaya lengkap meh kabeh smartphone uga super menarik.

Produk UGREEN kanggo dijaga

Kaya sing wis dicritakake, telung aksesoris UGREEN, uga sebagian besar sing didol pabrikan iki, gegayutan karo ngisi batere. Produk sing wiwitane duwe standar kualitas dhuwur banget. Lan dheweke uga duwe reputasi apik ing antarane pangguna liwat toko sing paling dikenal.

Gampang tenan nemokake aksesoris UGREEN ing antarane sing disaranake Amazon, kayata, utawa ndeleng ing omah utawa kantor. Mula, ngerti manawa kita duwe produk prestise sing diakoni nggawe kabar sampeyan luwih apik. Lan amarga promosi lan diskon kode saiki, sampeyan bisa nggawe rega kasebut luwih larang.

Pangisi daya iku arang banget kita investasi yen ora metu saka kabutuhane. Cacah ing pangisi daya pabrik, sing nganti saiki, kabeh pabrik kalebu, kita ora bisa ndeleng alasan kanggo tuku liyane. Kajaba amarga kahanan, kita butuh pangisi daya nomer loro, utawa piranti sing wis ilang utawa rusak. Nanging sejatine yaiku ngisi daya sing luwih cepet minangka advance sing penting banget.

Pangisi daya USB C 18W

Produk pertama yaiku babagan pangisi daya pangisi daya sing cepet banget kanthi teknologi Power Delivery 3.0. Wis a 18W pangisian daya cepet sing janjinipun kathah 50% batere meh kabeh smartphone mung 30 menit. Beban karo a nyepetake nganti 50% luwih cepet tinimbang pangisi daya klasik konvensional

Ing kasus iki, kita lagi ngadhepi pangisi daya Input pangisi daya USB Type-C. Kita ora bisa nggunakake kabel konvensional sing duwe ujung USB. Mung bisa digunakake kanggo kabel nganggo USB C nganti USB C, utawa USB C menyang Lightning. Ing kasus iki, kemungkinan sebagian diwatesi, nanging uga sejatine Umume piranti sing saiki wis milih kanthi pasti kanggo konektor jinis iki.

Gumantung ing pangisi daya UGREEN identik karo keamanan. Nduwe sistem nalika ndeteksi manawa piranti wis diisi daya, otomatis medhot. Duwe pangayoman kakehan lan overheating. Uga dilengkapi Chip IC apa sing nggawe sistem nyuda panas kanthi cepet kanggo entuk suhu pangisian daya sing optimal.

Fisik pangisi daya ora duwe ilmu sing luwih gedhe tinimbang bentuke sing kandel kurang luwih, utawa warna mandate. Ing kasus iki kita ngadhepi pangisi daya paling "normal" Babagan penampilane, dheweke duwe tampilan putih mengkilap.

Tuku saiki sampeyan Pangisi daya USB C 18W diskon ing Amazon 

Pangisi daya USB C 30W

Kapindho produk yaiku pangisi daya liyane. Fisik mirip banget karo sing sadurunge, mung luwih kenthel. Nanging luwih kuat amarga wis ngisi daya kanthi cepet, uga Pangiriman Daya 3.0, nanging karo Daya 30W. Sampeyan bisa ngisi daya iPad generasi sabanjure kanthi kurang saka rong jam.

Uga pangisi daya 30W iki Konektor input lan output USB C. Dadi kita butuh kabel nganggo jinis input iki. Kaya sing wis dikomentari, durung digunakake paling asring amarga pirang-pirang taun USB Micro wis ana ing pasar. Nanging rauh banget bakal dadi konektor sing paling universal.

Kaya kabeh pangisi daya UGREEN, Iki uga dilengkapi Chip IC saengga ora nandhang panas banget. Kita ora prelu kuatir piranti apa wae disambung kabeh wengi amarga kanthi otomatis mandheg nalika ndeteksi muatan lengkap.

Tuku ing Amazon sampeyan Pangisi daya USB C 30W karo promosi diskon

PowerDot UGREEN

Lan kita bakal nggunakake katelu produk UGREEN sing bisa ditampa lan dicoba. A baterei portebel Wis suwe dadi aksesoris sing penting banget amarga migunani. Ora mung nalika lelungan utawa metu ing alam akhir minggu. Diwenehake ing ukuran saya kompak jinis aksesoris iki, lan sepira pentinge, nyandhang saben dina ora edan.

Batere portebel UGREEN minangka kanca sing cocog kanggo piranti elektronik kita. Gadget portebel kanggo piranti portebel kita. Kita duwe biaya tambahan sing kasedhiya nganti 10.000 mAh kanggo ngisi daya smartphone, tablet utawa laptop. Konektor USB 3.0 kanthi Quick Charge kanggo menehi daya lengkap kanggo smartphone mung sakjam.

Biaya batere gedhe kasedhiya ing gadget ultra-kompak. Kuku terus ukurane mung 10.5 x 5.5 x 2.4 sentimeter, luwih cilik tinimbang telpon. Lan karo a Peso uga super cahya saka 181 grams.

Kita temokake rong port output, USB konvensional lan USB Type-C, sing terakhir uga port input kanggo ngisi batere. PowerDot UGREEN nawakake pengisian daya cepet kanggo piranti apa wae Daya 18W. Supaya kita uga bisa ngisi daya kabeh liwat USB C.

Kanthi tombol sisih kita bisa ngerti kapasitas mbukak sing kasedhiya apa kita duwe. Thanks kanggo papat lampu LED cilik, gumantung saka sing diaktifake nalika pencet tombol, kita bakal ngerti sepira batere sing isih ana. 1 LED, antara 6% lan 25%, 2 LED, antara 26% lan 50%, 3 LED, antara 51 lan 75%, lan 4 LED, antara 76% lan 100%. 

Yen sampeyan nggoleki batere eksternal sing cilik lan kuat, Ora ditemokake produk dening UGREEN. Lan aja lali nggunakake kode promosi "NYWKL2EH" kanggo entuk diskon eksklusif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.