Kita nganalisa dhukungan Oittm kanggo iPhone lan Apple Watch

Gadget minangka sebab situs web iki, mula saka iku aku kepengin nggawa akeh produk sing bisa nggawe sampeyan luwih gampang, utawa paling ora kepenak. Ing wektu iki kita bakal ngomong babagan produk sing dituju kanggo pangguna sing duwe Apple Watch lan iPhone utawa iPad. Lan Apple ora nyakup piranti kasebut minangka basis pangisian daya sing dadi migunani banget nalika kaloro piranti kasebut dadi properti kita. Dina iki kita bakal ngobrol babagan basis pangisian daya Oittm kanggo iPhone lan Apple Watch.

Gadget cilik kasebut bisa menehi kenyamanan ekstra, nanging asring larang regane, mula penting Ing Gadget Aktualidad, kita ngelingi sampeyan amarga wis nyemak target komponen kualitas lan yen dheweke pancen nuli janji apa sing dijanjekake.

Kaya biasane, kita bakal mriksa aspek sing paling relevan kanggo dipikirake ing panelitian, wiwit saka cara integrasi komponen, nganti desain lan kualitase. Nanging apa sing penting banget kanggo sampeyan yaiku supaya sampeyan menehi layanan kanthi bener, Basis pengisian daya Oittm iki nduweni luwih saka siji panggunaan, lan pengin luwih saka mung ornamen ing meja bengi kita. Sampeyan ngerti, yen sampeyan pengin langsung menyang poin sing menarik, gunakake indeks kanthi maksimal.

Desain lan bahan dhasar ing Oittm LOPOO

Ing Oittm, sing kudu dielingi yaiku nyoba nggabungake produk kanthi desain lan warna sing ditawakake perusahaan Cupertino dhewe. Iki tegese supaya padha ngerti cara nggabungake palet warna lan bahan supaya ora bisa uwal saka skema lan menehi rasa terus-terusan., kita ngerti manawa saka silikon nganti plastik dirancang lan integrasi kanthi lengkap karo desain piranti. Sejatine kita nemokake akeh basis sing dibangun ing silikon, aluminium lan plastik, nanging ing kene kita ora bakal nemokake produk dhasar, kabeh duwe warna, desain lan bentuk sing bisa diarepake saka produk sing dirancang kanggo nggabung karo lingkungan Apple, lan sing paling dihargai.

Basis gedhe lan dhuwur, nanging ora cukup ngganggu, ora ana kasunyatan sing nyata, menehi stabilitas ekstra sing bakal ngidini kita ninggalake piranti tanpa tumpukan, ana prekara sing ora bisa dakkandhakake babagan pangkalan liya sing dakkarepake wis nyoba. LANkanthi total kita bakal nemokake ukuran dhuwure 3,75 sentimeter lan dawa 20 sentimeter, ana akeh ruang kanggo piranti tanpa dadi hulk. Mbok menawa sejatine bisa uga rada kurang, nanging duwe pasokan listrik standar dhewe, sing ndadekake dhuwure logika.

Basis kasebut dibangun ing aluminium sing padha karo warna sing ditawakake Apple, uga dhukungan mburi iPhone. Kangge, sisih ndhuwur piranti kasebut yaiku plastik putih, sing cocog karo piranti kita Silver saka Apple, nanging kita uga duwe kombinasi Ruang Grey. Nduwe altar kanggo iPhone sing katon kabel Lightning, sing duwe perlindungan karet abu-abu kanthi nada sing padha karo kabel Apple resmi lan bakal nglindhungi sisih ngisor iPhone saka goresan. Saliyane, makutha sing bakal dipasang ing pangisi daya Apple Watch wis ditutup ing njero lan bakal tetep ing posisi tetep lan permanen sing ngidini kita nggunakake Apple Watch ing mode. meja sisih amben.

Majelis lan fungsi

Kita wiwiti karo majelis, amarga dermaga rampung dibukak. Nanging, tindakake pandhuan ing patang langkah supaya sampeyan bisa digunakake. Tutup putih ndhuwur dipisahake saka basis aluminium lan ing kana kita bakal nemokake pandhuan kanggo kabel kasebut. Pandhuan iki duwe pegangan sing bisa ngrusak kabel Apple resmi, mula luwih becik meksa mbukak sadurunge nyisipake kabel Lightning. Kita bakal duwe bolongan ing endi kita bakal nyelehake kabel Apple Watch kanthi bener lan rong sambungan USB internal sing bakal ngidini kita nyelehake kabel kasebut ing njero tanpa ngganggu. Kanthi nyopot kabel liwat pandhuan lan ngenalake koneksi liwat modul sing bisa dicopot saka iPhone lan Apple Watch, kabeh bakal rampung, kanggo nyelehake iPhone, mula kita kudu muter mekanisme sekrup.

Wis dipasang, nanging ora kabeh, ing sisih mburi kita nemokake sambungan daya standar karo kabel sambungan jaringan sing disertakan, diiringi telung sambungan USB kanthi amperage sing cukup (2.1A) kanggo ngisi daya piranti kayata iPad, dadi tanpa masalah, sampeyan bakal duwe limang pangisi daya kanthi siji lan apik banget. Pramila basis pangisi daya Oittm iki minangka stasiun sing bakal menehi kita luwih akeh sarana tinimbang sing diarepake. Telung USB mburi kompatibel karo sistem pengisian daya USB, kita mesthi ora kudu ngisi daya piranti Apple apa wae. Perlu dielingi manawa basis pengisian daya iki ora nggawa kabel pengisi daya liyane kajaba pasokan listrik dhewe, mula sampeyan kudu nggunakake kabel dhewe. Yaiku repot yen sampeyan mung duwe standar, amarga nalika lelungan sampeyan kudu nyopot, sanajan sistem pemasangan kabel cepet lan efektif, bisa diapresiasi, ora kaya basa liyane sing wis dak coba malah bisa ngaco.

Pendapat editor

Basis pengisian daya Oittm (Watch lan iPhone)
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
35,99 a 40,99
  • 60%

  • Basis pengisian daya Oittm (Watch lan iPhone)
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Bahan
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 85%
  • Majelis
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan
  • Desain
  • Fungsi

Contra

  • Mergo larang
  • Pandhuan kabel ketat banget

Pengalaman lan rega pangguna

Pengalaman pangguna pancen apik banget, mula aku ngisi daya Apple Watch lan iPhone saben dina, nalika aku njupuk kauntungan saka salah sawijining koneksi mburi kanggo ngisi iPad saben-saben. Pantes dadi basis pengisian daya biasa, amarga sampeyan ora kekurangan kinerja. Minangka titik negatif, aku negesake masalah ora kalebu kabel sing diisi, sanajan rega kasebut lan njupuk watesan sing biasane ditindakake Apple nganggo kabel, meh luwih apik. Cekakipun, basis pangisian daya sing dakkarepake, sanajan regane bisa luwih murah.

Sampeyan bisa entuk basis pangisian daya kanggo Apple Watch lan iPhone saka Oittm ing Amazon saka 34,99 euro liwat LINK iki. Nanging, yen sampeyan ngetrapake kode diskon ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa nikmati produk kanthi rega sing luar biasa, lan minangka hadiah sampeyan uga bakal entuk kasus PC kanggo Apple Watch:

  • Kode ing ngisor iki sing sampeyan entuk rega pungkasan € 27,99 : R8S9NOK6 (-20%)
  • Kode kanggo hadiah sampul: 9 IVWHNNT

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.