Kita mriksa kamera olahraga VicTsing, piranti sing apik banget kanthi rega murah

Kamera olahraga VicTsing

Kamera olahraga utawa aksi dadi saya populer lan saya umum yen akeh wong sing ngrekam kinerja olah raga utawa apa wae sing ana pikirane karo salah sawijining piranti kasebut. Ing jaman saiki, pasar wis diisi karo macem-macem versi lan jinis-jinis kamera kasebut, sing untunge bisa ditemokake ing pasar kanthi rega sing murah. Iki kedadeyane Ora ditemokake produk manawa dina iki kita bakal nganalisa kanthi rinci sawise nyoba sawetara dina.

Sadurunge analisis, kudu menehi komentar regane cukup murah lan nggawe piranti sing terjangkau kanggo kabeh wong. Kanthi kamera olahraga iki, sampeyan ora bakal duwe alesan maneh kanggo ngrekam tahapan sepeda utawa ngeling-eling kabeh lelungan sampeyan.

Desain

Salah sawijining aspek sing paling apik ing piranti iki yaiku desain lan yaiku ukurane cilik banget lan desain sing sober nanging elegan, kita bisa nggawa kamera iki menyang endi wae. Yen ora prelu dilebokake ing aksesori sing ngidini kita anti banyu, kita bisa ndhelikake tanpa ana masalah lan bisa njupuk gambar ing endi wae lan kapan wae.

Thanks kanggo kit aksesoris sing digabung, sing paling lengkap, lan sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki, kita bisa nyelehake kamera olahraga iki ing banyu, kanggo nyelehake ing tongkat selfie utawa ing tripod sing sampeyan butuhake kamera foto sampeyan sak umur. Kit aksesoris iki kalebu ing rega kamera lan temtunipun bakal menehi kita sawetara pilihan sing asring ora diwenehake piranti liyane saka jinis iki.

Kamera olahraga VicTsing

Pungkasan, kita kudu ngandhani babagan desain, kanggo referensi sampeyan, padha banget karo piranti liyane jinis iki lan sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika nyelehake kanthi cara sing gampang ing mobil, ing sepedha utawa ing endi wae. pengin. sampeyan bisa mikir. Kanggo menehi ide, ing VicTsing dheweke wis mikir meh kabeh kahanan sing sampeyan butuhake kamera olahraga lan aksesoris kalebu sawetara kabel kabel supaya sampeyan bisa jangkar kamera menyang obyek liya sing sampeyan butuhake.

Fitur Utama lan Spesifikasi Kamera Olahraga VicTsing

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi kamera olahraga VicTsing;

  • Nggabungake layar LCD 2-inch kanthi resolusi HD
  • Kamera kanthi sensor 12 megapiksel sing ngidini sampeyan njupuk gambar definisi tinggi lan ngrekam video ing Full HD (1.080p) ing 30fps. Kemampuan kanggo nyetel ISO, kompensasi pajanan, keseimbangan putih, utawa ketajaman gambar
    • Ngrekam ing 1080p lan 30fps
    • Rekaman 720p ing 60 fps
    • Rekaman 720p ing 30 fps
    • Ngrekam WVGA
    • Ngrekam VGA
  • Lensa kanthi 6 lapisan kristal sing ngidini sampeyan njupuk gambar sing cetha lan cetha banget. Kamungkinan nggunakake fisheye sing nggabungake
  • Kaya umume kamera olahraga, anti banyu lan tahan banyu, sing ngidini kita njupuk piranti iki ing endi wae lan ing endi wae. Kita bisa njupuk foto lan ngrekam video nganti jerone 30 meter
  • Konektivitas WiFi sing bakal ngidini kita, antara liya, ngirim gambar lan video menyang piranti liyane kayata smartphone utawa tablet. Thanks kanggo aplikasi Cam Final, kita bisa ngontrol piranti iki saka adoh, sing bisa dikontrol tenan, kayata, kewan ingon nalika ora ana ing omah.
  • Panyimpenan internal kasedhiya liwat kertu microSD sing ora kalebu kamera lan kudu tuku kanthi kapisah
  • Nomer aksesoris sing akeh dilebokake ing kothak piranti kasebut dhewe

Gambar lan video

Saiki wis teka wektu kanggo mriksa kualitas sing ditawakake kamera olahraga iki lan kanggo iki kita nuduhake sawetara gambar sing dijupuk nganggo piranti iki sing dina iki kita kirimake analisis lan sawetara video sing bisa dipriksa;

KAMERA NOVATEK

gambar 2

KAMERA NOVATEK

Imbang lan pengalaman nganggo kamera olahraga iki

Kabeh wong seneng bisa ngrekam pengalaman saben dinane utawa petualangan saben dina nganggo kamera olahraga, nanging sayangé ing pirang-pirang piranti piranti kasebut regane cukup larang. Ing kamera iki, regane cukup murah, sanajan wis jelas kualitase bisa dideleng.. Kanthi mbayar piranti iki, kita ora bisa ngarep-arep luwih saka apa sing ditawakake.

Temenan, kualitas gambar utawa video, sanajan bisa ditampa, adoh saka apa sing ditawakake kamera liyane, sing nambah rega gadget VicTsing iki. Yen sampeyan pengin kamera iki nggunakake wektu sing nyenengake kanggo ngrekam kabeh sing bisa dipikirake, luwih saka cukup, sanajan sampeyan pengin nggunakake luwih profesional, kayata, sampeyan kudu golek piranti liyane sing menehi kualitas luwih dhuwur .

Pungkasane, aku bisa mandheg ngomong maneh babagan kit aksesori sing kalebu ing piranti lan yaiku kanthi meh kabeh kamera bisa ditindakake. Akeh kamera jinis iki ora kalebu akeh aksesoris sing digunakake piranti VicTsing.

Rega lan kasedhiyan

Iki Ora ditemokake produk bisa dituku liwat Amazon kanthi rega sing saiki nganti 69.99 euro, sing nuduhake nyuda rega asli 40 euro. Kasedhiyan langsung lan salah sawijining kaluwihan sing bisa diduweni liwat toko virtual sing digawe dening Jeff Bezos yaiku kita bisa nampa kamera ing omah kita sajrone 24 jam.

Pendapat editor

Kamera olahraga VicTsing
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
69.99
  • 80%

  • Kamera olahraga VicTsing
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Rega
  • Kit aksesoris
  • Desain

Contra

  • Kualitas foto lan video sing dijupuk
  • Mupangate

Apa pendapat sampeyan babagan kamera olahraga VicTsing iki saka apa sing wis sampeyan deleng lan bisa maca ing review?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki lan yen sampeyan cukup duwe piranti iki, critakake babagan pengalaman sampeyan nalika ngrekam lan njupuk gambar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)