Lyric C1 WiFi saka Honeywell, keamanan lan katertiban kanthi rega sing larang [Analisis]

Honeywell minangka merek produk terkenal ing omah lan demik sing pantes misuwur. Lan pangembangan pirang-pirang taun kanthi pirang-pirang produk sing disenengi para profesional duwe hadiah. Honeywell njupuk giliran penting kanggo konsumen saben dina akhir-akhir iki, sing kepengin kerjaan dhewe lan nggawe omah dadi efisien lan cerdas.

Dadi sawetara wulan kepungkur kita ngomong babagan detektor kebocoran banyu Honeywell, lan saiki kita nggawa analisis produk liyane sing nggawe omah dadi papan sing luwih aman lan luwih cerdas, kamera Lyric C1 sing ana sambungan WiFi. Dadi, aja lali analisis jero babagan produk penasaran iki sing bisa ngganti cara sampeyan ngontrol omah.

Kaya biasane, kita bakal ngetutake pola analisis sing cukup umum ing Aktualidad Gadget, kita bakal njupuk kabeh ciri produk saka detail sing paling gedhe nganti sing paling cilik, mula kita menehi saran supaya sampeyan menyang indeks yen sampeyan pengin mbukak bagean tartamtu amarga sampeyan ngerti produke, mula Lungguhan lan nikmati review babagan kamera Honeywell's Lyric C1 iki.

Bahan lan Desain Kamar C1 Lyric

Nalika ngomong babagan Honeywell, kita bakal ngomong babagan kualitas ing babagan umum. Kanthi kamera Lyric C1 iki ora bisa kurang. Iki dipérang dadi awak magnetisasi loro-bagean sing durung mandheg narik perhatianku. Lan manawa akeh konten ing casing putih kanthi desain sudhut mlengkung, kita duwe pangkalan magnetik supaya bisa kanthi gampang ngganti posisine lan karepe, iki menehi plus sing menarik kanggo nggantungake kamera ing tembok amarga kita bisa mbusak basis tanpa gaweyan lan nggawe kabeh sejajar karo tembok, sawijining titik sing dikarepake. Kamera, kepiye maneh, digawe saka plastik putih murni kanthi garis modern lan sederhana sing ditandhani kanthi bebarengan.

  • 63 x 112 x 46
  • Bobot kamera lan dhasar: 113g
  • Bobot Kamera: 85g

Ing sisih mburi, kita duwe pancing klasik kanggo dipasang ing tembok (amarga sekrup sing dicakup merek ing bungkus) lan ing sisih ndhuwur ana bolongan cilik sing bakal mbantu adhem uga ngetokake swara Bagéyan interior sing diakses saka ngisor wis siyap dipasang ing rong plabuhan, slot kertu microSD kanggo nyimpen konten kanthi lokal, lan sambungan microSD, sing tanggung jawab menehi kekuwatan kanggo produk supaya bisa aktif.

Karakteristik teknis kamera

Kita nemokake kamera definisi tinggi nganti 720p sing duwe piranti lunak sing bisa disetel kanggo nemtokake nganti rong zona tandha kanthi sensitivitas ekstra. Kanthi cara sing padha, kita duwe slot microSD (kalebu kertu 8 GB ing paket) kanggo nyimpen konten sing dianggep migunani.

  • Resolusi: 720p HD
  • Komprèsi: MPEG-4
  • 135º amba
  • Zoom digital x5
  • Wawasan wengi
  • Detektor asap lan karbon monoksida
  • Deteksi swara sing cerdas

Kamera duwe sistem sesanti wengi sing wis dites lan asile apik bangetIng peteng, kita bisa ndeleng kanthi gamblang lan jelas (ya, ireng lan putih) kabeh sing kedadeyan ing omah kita. Kanggo nindakake iki, nggunakake sensor padhange kanthi otomatis, lan dudu sensor sing duweni, uga duwe mikropon sensitivitas tinggi sing bisa nyekel lan nemtokake swara acak kanggo berinteraksi karo kamera, keamanan ing kabeh pihak.

Kita duwe luwih akeh, lan tegese kamera duwe lampu kilat supaya bisa ndeleng wektu sing ditemtokake kanthi kualitas sing luwih dhuwur, uga pembicara bidirectional sing bakal ngidini kita sesambungan karo apa sing ana ing njero omah, becik yen kita duwe anak utawa kewan ingon, nanging uga minangka cara nyegah, supaya maling bisa ngerti manawa kita nonton dheweke bisa medeni, mula kita ora mangu-mangu, sawijining titik sing bisa digunakake kanggo ngelingake kucing. turu dadi ora enak ... Sensor duwe sudhut sing amba, iki tegese kita bakal bisa nyekel akeh kegiatan amarga rentang gambar sing penting, akeh kanggo ruangan kayata ruang tamu utawa lawang mlebu.

Sampeyan uga penting yen sampeyan duwe detektor asap lan karbon monoksida, amarga kabar saka push kabar iki bisa ditemtokake nganti sawetara menit supaya ora ana musibah utama. Kanggo nginstal kamera, kita kudu nemplek menyang utomo lan sistem sing diwulangake liwat aplikasi Lyric bakal nuntun kita, kurang saka limang menit supaya kabeh kontrol.

Aplikasi lirik lan panggunaan kamera sing nyata

Aplikasi kasebut nduwe aplikasi sing dimaksudake kanggo nggarap suite produk sing gegandhengan karo Honeywell, kalebu detektor bocor lan termostat. Ing aplikasi sing padha, kita bakal nyambung kabeh. Aplikasi Honeywell iki wis dikembangake kanthi apik, kita wis nyoba kabeh produk, lan bisa nganti derajat luar biasa.

Thanks kanggo sistem piranti lunak iki, kita bakal bisa ngakses kanthi cepet 24 jam panyimpenan awan gratis (thanks kanggo langganan) lan panyimpenan lokal. Sing paling menarik yaiku ngakses konten live rekaman amarga sistem bakal ngirim kabar push kanthi cepet, manawa bisa ndeteksi gerakan ing rong zona sensitivitas ekstra sing wis ditemtokake, uga tandha karbon monoksida utawa asap. Sawise mlebu, kita bakal bisa interaksi kanthi gampang.

Aplikasi kasebut uga duwe sistem geolokasi sing cerdas, Yen diidini, sampeyan bakal bisa ngaktifake lan mateni kamera, gumantung ing omah utawa adoh saka omah, mula kabeh manajemen rekaman bakal luwih efisien lan otomatis, ing kene Honeywell wis ngupayakake supaya luwih gampang . Kanthi mung ndhaptar aplikasi Lyric sing ditawakake kanggo iOS lan Android, sampeyan bisa nggunakake kabeh fitur kasebut lan liya-liyane.

Review kamera Honeywell Lyric C1

Honeywell's Lyric C1, kamera keamanan sing cerdas
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
100 a 119
  • 100%

  • Honeywell's Lyric C1, kamera keamanan sing cerdas
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 85%
  • Fungsi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Sawise nggunakake kamera kanthi intensif, aku kudu ujar manawa kita ngadhepi salah sawijining sistem keamanan lan kontrol omah sing paling nguntungake babagan kualitas / rega ing pasar. Honeywell nindakake tugas kanthi apik kanggo ngetik elektronik konsumen ing lapangan sing wis dingerteni banget, lan asile apik banget. Aku ora nemokake kesalahan ing eksekusi kamera lan aplikasi, panggunaane gampang lan sistem notifikasi kanggo gerakan aneh (lan swara) bisa digunakake kanthi spektakuler.

Kasunyatane yaiku yen angel kanggo aku golek masalah karo kamera, sanajan ing babagan desain, bisa uga kabel power supply bisa luwih akeh ngelingi jinis produke, tanpa luwih. Yen sampeyan mikir menehi keamanan ekstra ing omah lan sampeyan bisa ngontrol kabeh, Honeywell kanthi Lyric C1 minangka alternatif sing bisa dipikirake. Sampeyan bisa entuk kalorone ing situs web Honeywell kaya ing liyane iki LINK saka Amazon ngisor € 119.

Pros

  • Bahan lan desain
  • Gampang nggunakake
  • Fitur lan fungsi
  • Rega

Contra

  • Dawa kabel
  • Ora ana pangenalan wajah

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)