Kita nganalisa monitor Philips 27-inch (276E7QDSW) karo GIVEAWAY

Monitor ora ana maneh dipasrahake maneh saka tugas utawa kewajiban nggunakake PC (pas ing jaman boom laptop). Wong ngerti manawa monitor sing apik bisa dadi investasi sing apik nalika ngoptimalake kinerja sampeyan, lan bisa uga dadi kabutuhan yen, kayata, sampeyan pengin main ing PC. Pramila monitor kasebut tuwuh kanthi ukuran lan spesifikasi.

Ing Gadget Actualidad, kita pengin menehi saran marang sampeyan, mulane kita kerja supaya nawakake sampeyan Analisis jero monitor Philips 27-inch (276E7QDSW), nanging warta luwih apik, yen sampeyan pengin gratis, bisa dadi sampeyan mung kanthi melu raffle. Aja lali analisis, ayo mrana.

Philips wis apikan banget kanggo menehi monitor sing hebat iki kanggo kita nyoba kanthi luwih jero lan menehi hadiah sing apik kanggo para pamiarsa Actualidad Gadget sing setya.Kita wis nyoba lan mesthine kita bakal nggawe kesimpulan, nanging ing pungkasan review iki kita bakal menehi pandhuan supaya sampeyan bisa gampang ngrampungake. Tanpa luwih suwe, analisis luwih lengkap, manfaatake indeks kanggo langsung menyang poin sing paling relevan lan mbukak mripat, amarga dina iki sampeyan bisa duwe monitor anyar.

Desain: Bahan premium lan raos apik

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing misuwur ing unboxing Basis kasebut, bahan sing nuduhake baja tahan karat sing menehi katahanan lan reliabilitas ing bagean sing padha, cukup seneng nalika ngrakit sederhana, lan sampeyan ora butuh luwih saka trampil, uga alat. Basis "U" iki ora disenengi dening akeh wong, nanging kanthi njupuk garis lurus lan cendhak, kita menehi papan sing sithik ing meja., ora kaya basa "O" liyane sing nggunakake luwih akeh lan nawakake papan sing kurang migunani ing sangisore monitor. Kita kudu negesake manawa basis ngidini kita nyetel kecenderungan, nanging dudu dhuwure.

Sabanjure, ditutupi ing plastik JetBlack, kanthi bingkai minimal lan meh padha ing kabeh sisih. Sisih mburi uga putih lan mengkilap total, sanajan minimalis rusak patang bolongan sing ngidini kita nyumerepi monitor ing tembok, uga garis ventilasi lan koneksi, sing ora sithik. Catu daya kapisah, sing umum digunakake ing jinis produk, sing ngirit akeh ruangan ing desktop. Pojokane dibunderaké kanthi lengkap lan menehi rasa terus-terusan. Ing mburi karo Kanthi tombol EasySelect kita bisa pindhah liwat menu setelan lan konfigurasi lan mula bisa ngatur kabeh.

Iki minangka dimensi resmi:

  • Kanthi ngadeg: 370x616x52
  • Bobot kanthi ngadeg: 4,33 Kg
  • Kompatibilitas VESA

Karakteristik: Kanca kerja sing apik

Monitor 27-inci duwe luwih saka cukup resolusi, padhang lan fitur Kanggo sapa wae sing ngenteni dina suwene, kasunyatane yaiku menehi pengalaman pangguna kasar, lan nomer iki bakal diterjemahake kaya ing ngisor iki:

  • Panel: 27 inci - 68,6 cm
  • Resolusi: Full HD 1080p
  • aspek rasio aspek: 16: 9
  • Koyo panel: LCD PLS - LED
  • Padhang: 250 cd / m2
  • Kontras: 1000: 1
  • Sudut sesanti: 178º
  • Input LAG: 5ms (GtG) kanthi 60 Hz
  • Range saka warna: 16,7 yuta - sRGB ing 122,9%

Kanthi cara iki, angel kanggo mikir manawa kita ora bisa kekurangan apa-apa, utamane ngelingi manawa Philips kalebu seri karakteristik merek sing ningkatake kualitas lan kinerja supaya sampeyan ora kekurangan apa-apa lan sing bakal dibahas ing ngisor iki.

Peningkatan piranti lunak: Pengaruhe senioritas Philips

Asil gambar spektakuler, ora bisa nyegah perbandingan karo merek liyane kayata ASUS utawa AOC, lan monitor Philips katon spektakuler dibandhingake karo iki, lan perusahaan ngerti apa sing bisa ditindakake kanthi apik, senioritas minangka aspek penting ing bidang iki. Kita miwiti karo fungsi kasebut Werna Ultra Wide: «Teknologi Ultra Wide-Color nawakake warna sing luwih akeh kanggo gambar sing luwih cerah. Skala warna Ultra Wide Color sing luwih gedhe ngasilake sayuran alami, abang sing jelas, lan biru sing luwih jero. ”Lan kedadeyan kasebut. Kajaba iku, Philips kalebu sisteme Flickerfree, Teknologi bebas flicker Philips ngetrapake solusi anyar kanggo ngatur kecerahan lan nyuda flicker kanggo tampilan sing luwih kepenak.

Pungkasane teknologi kasebut Kontras sing cerdas nyedhaki kinerja panel kanthi teknologi ireng sing murni, menyang teknologi Philips sing nganalisa konten sing sampeyan tingali, kanthi otomatis nyetel warna lan ngontrol intensitas cahya mburi kanggo nambah kontras, versi sing padha karo HDR.

Konektivitas lan antarmuka panganggo: Dadi, aja nganti lali apa-apa

  • 1x HDMI - MHL
  • 1x Output audio kanggo headphone utawa speaker
  • 1x DVI-D
  • 1xVGA

Ing bagean iki, ora udan miturut kekarepane kabeh wong, ora perlu diucapake, bisa uga aku bakal kliwat HDMI tambahan lan mesthi bakal ngilangi sambungan VGA sing bakal ilang, nanging ora ana sawetara sing terus milih taruhan ing sambungan iki, amarga ana sebab sing dudu aku ngerti. Philips pengin nggedhekake calon pembeli sing akeh, mula ora mesthi.

Padha karo UI, tombol mburi EasySelect mbantu kita Kanggo ngoper menu, kanthi wicaksana ing tembok mburi, ngidini kita nyetel kanthi cepet lan gampang kanggo setelan monitor ing menu tampilan ing layar.

Kita nganalisa monitor Philips 27 inci (276E7QDSW)
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
210 a 239
  • 80%

  • Kita nganalisa monitor Philips 27 inci (276E7QDSW)
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%
  • Sambungan
    Penerbit: 85%

Pengalaman pancen luar biasa ing kabeh wilayah, kontras lan warna sing apik, mung kanthi ngganti profil sing bisa digunakake utawa digunakake, gumantung karo kabutuhan, lan tanpa mangu-mangu 27 inci katon luwih saka cukup kanggo akeh pangguna. Minangka monitor sing disaranake sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi rega sekitar 210 euro en INGKAH INGKANG.

Pros

  • Bahan lan desain
  • Conectividad
  • Rega

Contra

  • Aku kangen siji maneh HDMI
  • Ora nganggo speaker

Melu raffle

Sampeyan pengin? Kita mbayangake ya, mula kita ngajak sampeyan melu undhangan sing bakal ditindakake Actualidad Gadget dening Philips lan TEXT100, amarga iki sampeyan duwe rong cara, saben partisipasi dietung kanthi kapisah, dadi sampeyan bisa nindakake kaloro kasebut lan milih liyane kanggo menang monitor sing hebat iki:

  • LINK PESERTA
  • Kondisi hadiah:
    • RT tweet hadiah ing @agadget (Twitter)
    • Nuduhake foto hadiah ing Crita Instagram sampeyan kanthi ngutip @actualidadgadget
    • Gambar nasional (Spanyol)
    • Pemenang tanggal 5 Januari 2018
    • Pemenang bakal diumumake liwat Twitter lan Instagram

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)