Kita nganalisa Amazon Fire Stick TV, alternatif sing luwih apik tinimbang Chromecast

TV Smart saiki saya rame ing kabeh omah. Malah karo wong-wong mau, ana akeh pangguna sing durung seneng karo kemungkinan piranti kasebut, lan kajaba Samsung karo Tizen, ana akeh alangan yen perusahaan sing pengin kalebu Smart TV pancen migunani isih ana kanggo mlumpat ing televisi.

Mula ora sawetara pangguna sing milih Chromecast lan TV Android cilik kanthi tujuwan nggunakake konten multimedia kanthi luwih gampang ing ruang tamu. Amazon, sing paling anyar saiki, lan sanajan kasunyatane wis duwe piranti kanthi tujuan sing padha, mutusake kanggo nampilake sawetara minggu kepungkur, Amazon Fire TV Basic Edition, piranti cilik sing konsentrasi kabeh kekuwatan kontrol multimedia. Ing Gadget Aktualidad, kita kudu nyambut gawe lan arep menehi pitakon babagan pengalaman nganggo Amazon Fire TV Stick Edisi Dhasar, sing ndadekake kita sensasi gedhe.

Kita bakal tindakake prosedur analisis sing mesthi kita tindakake, dadi yen sampeyan pengin nyimpen sawetara bagean, aku ngandelake sampeyan mbukak indeks kanthi tautan langsung. Tanpa wektu tundha, kita bakal lunga kanthi rinci babagan produk.

Karakteristik teknis: Hardware sing padha lan fungsional

Kita kaya sing sampeyan ngerteni sadurunge tongkat HDMI sing nyakup tenaga ing njero. Mengkono kanthi nggunakake prosesor performa rendah, non-denominasi MediaTek lan nawakake kacepetan 1,3 GHz, mung cukup kanggo tugas sampeyan, kita ora duwe kemungkinan produk barbar. GPU produk uga nganti wates, Mali 450 Mp4 kanggo nggunakake konten multimedia lan liya-liyane. Kepiye cara liya, duwe memori dhewe Ram amarga mbukak Android, iku mung mbuwang 1 GB Secara total, dadi jelas manawa Sistem Operasi dioptimalake, yen kekurangan perangkat keras bakal bisa digunakake banget, lan kita wis ngarepake manawa ora.

Babagan panyimpenan, kita duwe total 8 GB, ora bisa diupgrade lan tetep udakara 6 GB kanggo pangguna sawise didiskon Sistem Operasi lan aplikasi asli. Deleng codec video lan format:

  • Video: H.264 1080p30, H.265 1080p30; Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Ogg, AMR-NB , AMR -WB; Gambar: JPEG, PNG, GIF, BMP
  • Audio: Dolby Audio, swara sekitar 5.1, stereo 2-saluran, lan pass-through sinyal audio HDMI 7.1.

Ana sawetara liyane sing bakal dikandhakake babagan level teknis, kita isih kari sambungane wifi-ac lan mesthi Bluetooth 4.1 kanggo ngontrol piranti lan nyiyarake audio ing antarane fitur liyane. Ing kasus iki, kita durung bisa nggarap jaringan WiFi 2,4 GHz, sing kudu dipikirake.

Desain: Minimalisme kanthi sarana gendéra

Kita ora bisa ngarep-arep akeh ing level desain, lan kita pancen bakal ngadhepi produk sing bakal disembunyikan ing mburi televisi. Mangkono kita duwe dimensi 119 x 40,4 x 13,8 mm kanthi bobot 56 gram, entheng lan gampang digunakake. Amarga ora bisa digunakake, dibangun ing bahan plastik ireng matte, maneh dituju supaya ora digatekake bareng karo televisi, karya Amazon ing bagean iki logis, kajaba kasunyatane biasane ora bisa milih bahan. premium Kanggo produk sampeyan, kita mbayangake kanthi tujuan ngirit lan nyetel rega, lan kita ngerti lan ngalem. Iki minangka tongkat sing gampang sing duwe HDMI lanang ing sawijining sisih lan sambungan microUSB ing sisih siji. Mesthi aku bakal ngerti luwih akeh manawa HDMI pancen ekstrem liyane, nanging kanggo ngrasakake warna kasebut. Ing salah sawijining basis, kita nemokake logo Amazon lan eseme sing gedhe banget, ora liya.

Kemasan lan aksesoris: Prentah sing mbedakake

Salah sawijining aspek sing paling akeh nggawe tuku sampeyan yaiku ngetung karo dhawuhe dhewe, tombol nengen kanggo navigasi antarmuka pangguna kanthi gampang lan cepet lan dibangun ing bahan sing padha karo tongkat, cukup, cilik lan ora bakal dadi keruwetan ing meja sisih. Kajaba iku duwe Adaptor / extender HDMI kanggo sampeyan sing ora gampang ngakses jack HDMI, nggawe sambungan gampang. Kajaba, sanajan sawetara televisi nyedhiyakake cukup daya kanggo mbukak piranti kasebut, Amazon mutusake kalebu adaptor jaringan (pangisi daya USB sederhana) supaya sampeyan ora duwe kepinginan utawa kudu tuku produk kanthi kapisah. Kasunyatane yaiku Amazon mikirake kabeh perkara ing bagean iki lan mung pengin menehi paket lengkap.

Kemasan biasane ing perusahaan eseman, sejenis tas karton kaku sing mbukak ing salah sawijining pucuk, meh dirancang kanggo ing rak sing bisa dibayangake. Kabeh wis dirancang ing njero "kothak" supaya cocog kanthi sampurna.

Persiyapan: Kabeh wis siyap mbukak

Kajaba kita menehi tandha "minangka hadiah", akun Amazon kita bakal diinstal ing sistem sadurunge, dadi kita ora bakal duwe luwih saka plug ing produk lan bakal miwiti nuntun kita liwat prosedur instalasi uga ndownload aplikasi lan konten langganan saka toko Amazon. Iki kudu diwenehi tandha, amarga sampeyan wis ngerti manawa ora kompatibel karo Google Play Store, paling ora kanthi formal, nanging kaya sing bakal dakkandhani mengko, sampeyan bisa nambah file ".APK" tanpa kakehan komplikasi. Menu konfigurasi bakal ngidini kita loro nambah sistem kontrol kanggo videogame lan Keyboard Bluetooth lan tikus sing nggampangake interaksi, sanajan kita negesake manawa prentah kasebut luwih saka cukup.

Gunakake pengalaman: Sawetara watesan lan kenyamanan

Kita nganalisa Amazon Fire Stick TV, alternatif sing luwih apik tinimbang Chromecast
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
29,99 a 59,99
  • 80%

  • Kita nganalisa Amazon Fire Stick TV, alternatif sing luwih apik tinimbang Chromecast
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%
  • Antarmuka pangguna
    Penerbit: 90%
  • Sistem operasi
    Penerbit: 85%

Antarmuka pangguna khas TV Android, dirancang supaya bisa navigasi kanthi cepet lan gampang saka jarak jauh. Kita bakal duwe menu Start supaya bisa ngakses aplikasi kanthi cepet, sistem Kategori sing bakal ndownload aplikasi dhewe saka toko Amazon lan pungkasane menu Setelan sing diarepake.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Fire OS adhedhasar Android nanging ora ndhukung Google Play Store. Pilihan liya yaiku ngaktifake instalasi aplikasi lan browsing web nganti ndownload .APK sing disenengi, iki kepiye kita bakal bisa nggawe Amazon Fire Stick kanthi aplikasi gaya Movistar +. Sayange aplikasi iki ora dirancang kanggo digunakake karo FireOS, mula tanpa mouse Bluetooth, kita bakal nemoni wektu angel kanggo navigasi aplikasi, amarga jarak jauh ora ngidini kita.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ngemot ing 1080p Full HD ing 30 FPS Paling akeh sing ditawakake Amazon Fire Stick Basic Edition, logis ing piranti sing hwis tekan € 29,99 kanggo pangguna Amazon Prime en LINK iki. Yen sampeyan ngupaya performa lan kualitas maksimal, sampeyan kudu milih kompetisi, luwih larang, nanging tanpa mangu-mangu, Amazon Fire Stick TV minangka langkah luwih maju tinimbang Chromecast Google. Kanggo nggunakake Movistar +, Amazon Prime Video, Spotify, Netflix lan aplikasi sing padha, luwih saka cukup, utamane ngelingi rega sing ora apik.

Pros

  • Ukurane minimalis
  • Kontrol dhewe
  • Rega

Contra

  • Tanpa Google Play
  • Hardware ing pinggir

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)