Kita nganalisa TV Samsung MU6125, 4K lan HDR 10 kanthi layanan jajaran menengah

Televisi duwe luwih akeh fitur sing nggawe kita kelangan spesifikasi, Kita ora duwe pilihan liyane kajaba menyang internet, lan ora gampang yen kita tuku tuku kelinci ing wilayah sing amba, utamane ngelingi macem-macem rega sing bisa kita pahami ing kahanan kasebut. Kita ngomong babagan kasunyatan manawa pasar televisi saiki kebak karo perusahaan sing nawakake produk sing mestine padha kanthi rega sing beda banget ... apa bedane nyata?

Dina iki kita bakal nganalisa televisi tingkat menengah kanthi spesifikasi sing cukup dhuwur lan regane luar biasa sajrone Black Friday kepungkur, kita ngomong babagan televisi Samsung MU6125, TV tengah sing nggawa resolusi 4K lan fitur HDR 10 menyang kabeh kanthong, ayo goleki analisis kasebut.

Kaya biasane, kita bakal nganalisa rinci babagan ciri-ciri televisi iki sing menehi desain sing meh padha karo seri Samsung liyane lan sing bisa nggawe kita ragu, tanpa mangu-mangu, kita kudu mriksa rincian tartamtu kanggo ngerteni manawa salah sawijining piranti sing luwih disesuaikan karo rega kualitas perusahaan Korea sanajan kasunyatane ora entuk posisi sing pantes ana ing rak-rak toko gedhe, amarga rincian iki. Perlu dielingake yen unit sing kita analisa dituku ing toko kanthi rega 499 euro, sanajan kasunyatane saiki wis ngalami kenaikan rega sing udakara udakara 679 euro. miturut toko spesialis.

Desain: Klasik banget, Samsung

Kita ora bisa nyana banget saka desain, utamane amarga bagean kayata dhukungan lan pinggiran wis digunakake maneh ing seri liyane, luwih khusus kita duwe dhukungan sing padha karo umume piranti samsung series 6 kanggo televisi. Bingkai ireng antrasit digawe saka bahan plastik lan wis rampung Jet Black, penyayang bledug lan mikro-abrasi, mula penting yen dieling-eling manawa kita seneng reresik jero, TV iki kudu ngati-ati, utamane milih para bledug utawa microfiber.

Bahan plastik ing endi wae, ndhelik kanthi sampurna. Samsung ngerti banget kanggo ndhelikake jinis detail iki, tegese kita yen televisi dipasang, bakal liwat materi Premium kanthi sampurna. nanging nalika dipasang, kita bakal ngerti yen bobote entheng lan amarga lengkungan kasebut bisa ndadekake panel gedhe iki TV 50 inci.

Iki padha karo kontrol, kontrol sing kebak tombol, plastik lan tanpa desain apik, fungsionalitas bisa digunakake maneh, utamane ngelingi kemungkinan gedhe sing ditawakake sistem operasi kanggo kita. Iki minangka dimensi resmi:

  • Total kanthi basa: 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm
  • Bobot kanthi ngadeg: 13,70 kg

Karakteristik teknis: Nyetel jajaran televisi

Kaya biasane, kita bakal ngringkes ciri teknis utama, supaya sampeyan bisa ngerti apa sing bakal ditindakake. Antarane, kudu dielingake, sanajan duwe sawetara USB lan uga Ethernet, kanggo seneng akeh aksesoris multimedia, sing ora kasedhiya yaiku Bluetooth, soko sing ora kejawab, utamane nalika nyambungake aksesoris antarmuka tambahan.

  • panel Flat 50 inci
  • Teknologi LCD-LED
  • 8-bit VA
  • Resolusi: 4K 3840x2160
  • HDR: Teknologi HDR 10
  • PQI: 1300 Hz
  • Tuner: DTT DVB-T2C
  • OS: Tizen Smart TV
  • Sambungan HDMI: 3
  • Sambungan USB: 2
  • Audio: Loro speaker 20W kanthi Dolby Digital Plus karo Bass Reflex
  • Manajemen warna: PurColor
  • Rasio dinamis: Kontras Mega
  • Auto Motion Plus
  • Ethernet RJ45
  • slot CI
  • Output audio optik
  • WiFi
  • Input RF
  • Mode Game

Nanging ana sing kudu dipikirake uga kekuwatan perangkat keras sing ndhelikake Smart TV sampeyan, lan Samsung nduwe taruhan ing hardware lan sistem operasi dhewe, sing nggawe fungsional banget, ing Gadget Aktualidad sing kita seneng karo Android TV, Kita kudu ujar manawa kanthi Tizen, piranti tambahan pancen ora perlu kanggo jinis tugas iki. Intine liyane yaiku kita ngadhepi televisi kanthi efisiensi energi Kelas A, dudu sing paling optimal ing pasar, nanging nawakake konsumsi sing luar biasa.

Kabeh sing dikarepake: Sing paling apik ing Samsung MU6125

Kita duwe rega sing kompetitif, kita bakal diadhepi panel VA kanthi resolusi 4K sing menehi kontras sing apik banget, yaiku, kita bakal bisa ngrasakake gambar sing stabil kanthi resolusi sing apik, ora ana bocor entheng lan grayscale sing apik. Kasunyatane yaiku gambar kasebut katon landhep banget, sanajan ngelingi panel 50-inch, temtune luwih cepet resolusi luwih murah tinimbang 1080p Full HD.

Sistem operasi sing biasa banget, kita bisa seneng konten online amarga browser lan nggunakake sambungan WiFi, malah bisa nyambung menyang jaringan 5 GHz. Mangkene cara TV iki, kabeh ora dilalekake. Netflix lan uga Movistar + Minangka aplikasi sing kompatibel ing toko sampeyan, kita bisa nikmati konten HDR kanthi online lan resolusi 4K. Dadi Tizen ngidini kita entuk paling entuk manfaat saka televisi.

Audio kasebut mbela awake dhewe kanthi cara sing luar biasa, uga digabung karo kabel optik lan nggawe pasangan sing apik nganggo bilah swara, ciri Dolby ditampilake luwih saka cukup. Tanpa mangu-mangu, televisi bisa digunakake kanthi apik lan nuduhake luwih saka cukup kanggo masarakat umume jinis produk iki.

Negatif: Sing paling ala ing Samsung MU6125

Kabeh ora bakal apik, kekurangane pisanan yaiku kita sadurunge panel 8BitsIki tegese sanajan duwe HDR 10 lan kita bakal nggunakake standar HDR paling apik, kita ora bakal bisa navigasi ing antarane sawetara sing ditawakake, lan amarga iki kita butuh panel 10 Bit, apa sampeyan ngerti bedane? Mungkin ora cukup kanggo pangguna normal.

Uga ora duwe televisi Bluetooth, prekara sing ora bakal kita kejawab, kajaba sampeyan pengin ngirit kabel, contone nalika nyambungake swara bar sing kompatibel, utawa contone kanggo aksesoris kontrol ing antarmuka pangguna. Pungkasan, cathet manawa ora katon televisi sing cocog, utamane kanggo pangguna sing paling nuntut babagan kesegaran lan imput lag, sanajan kasunyatane kita duwe mode game sing bisa ngatasi kahanan kanthi becik, wektu respons 10 ms , Ora akeh, telung kayata monitor khusus.

Pendapat editor

Kita nganalisa TV Samsung MU6125, 4K lan HDR 10 kanthi layanan jajaran menengah
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
499 a 679
  • 80%

  • Kita nganalisa TV Samsung MU6125, 4K lan HDR 10 kanthi layanan jajaran menengah
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Efficiency
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Sistem TV Smart
    Penerbit: 95%

Ora diraguhi, kita ngadhepi televisi sing regane kenceng banget, nanging dudu ciri khas, Samsung mbatesi nyuda ekstra, nanging ora katon, mula entuk layar 50 inci kanthi fitur sing hebat. Sanajan sejatine kayane ora apik banget udakara udakara 700 euro, yen dianggep bisa didol saka 499 euro bisa dadi pilihan sing cocog kanggo ngganti televisi. Mesthine kanthi rega kasebut, sampeyan bakal angel golek sing luwih apik ing pasar.

Pros

  • Desain minimalis lan bingkai cilik
  • 4K lan HDR10
  • Sistem operasi

Contra

  • Ora ana Bluetooth
  • Panel 8Bits

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mariano ngandika

    hello,

    Aku pengin ngerti apa televisi iki duwe input HDMI 2.0

    Thanks lan salam apik

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Ya.

  2.   Eduardo ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye cara nyambungake headset. Matur nuwun

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Ora duwe Bluetooth.