Kita nuduhake trailer kaping pisanan kanggo Age of Empire IV

20 taun kepungkur, versi pisanan Age of Empire mlebu pasar, game sing wis pirang-pirang taun dadi klasik, kaya game mitos liyane ing jaman kasebut kaya Starcarft kanggo menehi conto. Sajrone dina iki, Gamescon 2017 dianakake, pameran elektronik konsumen Eropa paling penting kanggo game video sing dianakake saben taun ing Jerman, khusus ing kutha Cologne.

Kaya biasane ing taun-taun pungkasan, Microsoft wis akeh perhatian ing acara kasebut, yaiku acara sing ana biyen saiki Age of Empire IV, game sing dikembangake dening Relic Entertainment lan sing bakal kasedhiya ing Windows 10 lan bisa diakses liwat Windows Store.

Nanging ora bakal dadi siji-sijine Age of Empire sing bakal nempuh pasar, nanging Microsoft nggunakke ulang taun kaping rong puluh waralaba kanggo diluncurake versi anyar ing 4k sing diarani Definitive Edition, versi sing bakal ditrapake ing publik tanggal 19 Oktober, nanging ora bakal dadi siji-sijine versi sing dianyari, amarga wong-wong saka Redmond uga bakal ngluncurake versi Edisi Pasti anyar Age of Empires II lan II, versi sing bakal nyakup kabeh ekspansi sing nyebabake pasar wiwit diluncurake.

Yen sampeyan pengin coba macem-macem versi versi iki, sampeyan bisa melu program Age of Empires Insider IV liwat link ing ngisor iki, lan kanthi mangkono bisa duwe akses eksklusif menyang pangembangan franchise Age of Empire. Supaya bisa dadi bagean saka program iki, siji-sijine syarat sing ditindakake Microsoft yaiku akun Xbox Live luwih saka 18 taun, amarga ana sebab sing jelas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.