Kita nyoba LG G5, smartphone modular kanthi kamera sing pinunjul

LG G5

El LG G5 Iki minangka piranti seluler modular pisanan sing diluncurake ing pasar, sanajan kita bisa ujar manawa pengin menehi kapabilitas anyar kanggo pangguna, nanging durung bisa ngalahake kabeh. Ing pirang-pirang minggu kepungkur, kita duwe kesempatan kanggo nyoba lan nganalisa terminal iki kanthi jero amarga LG Spanyol, sing kita matur nuwun, lan ing artikel iki, kita bakal nuduhake analisis rinci, uga pendapat kita.

Minangka pratinjau, kita bakal ngandhani yen LG G4 wis ngiwa kita karo marem sing angel ngalahake, lan Sanajan LG G5 iki dudu smartphone sing ora apik, kanthi fitur sing apik banget, kita saestu yakin manawa LG wis mundur maneh karo kapal penggedhe anyar..

Yen sampeyan pengin ngerti kanthi jero kabeh ciri lan spesifikasi LG G5 iki, poin positif lan poin negatife, terus maca artikel iki amarga ing kene kita bakal menehi katrangan babagan terminal LG anyar, sing kanggo sawetara wektu saiki . sampeyan bisa tuku kanthi rega sing luwih menarik.

Desain

LG G5

Babagan desain LG G5 iki minangka terminal sing apik banget sing katon apik banget, kayata terminal LG liyane, sisih ngarep wis resik lan tanpa tombol. Kita mung nemokake kontrol volume ing sisih kiwa terminal lan tombol kunci, sing uga nggabungake sensor bekas driji, ing sisih mburi, ing sangisore kamera.

Kabeh smartphone duwe finish logam, ing babagan emas lan bisa menehi sentuhan gedhe. Kajaba iku, salah sawijining prekara sing narik kawigaten yaiku nalika nyekel terminal katon luwih cilik tinimbang asline, umume amarga pigura piranti saya suda.

Sayange, ora kabeh bisa dadi positif ing babagan desain, lan yen fokus ing kamera mburi, kita bakal ngerti yen bisa uga bisa menonjol, lan bisa dadi ora nyaman. Mesthine, yen sampeyan biasane nggunakake terminal kanthi tutup, masalah iki bakal ilang.

Spesifikasi utama LG G5

Ing kene kita nuduhake sawetara Fitur lan spesifikasi LG G5 sing luwih menarik;

  • Ukuran: 149,4 x 73,9 x 7,7 mm
  • Bobot: 159 gram
  • Layar QPS LCD Quantum IPS 5,3 inci »kanthi resolusi 2.560 x 1.440 lan 554ppi
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 820
  • Memori memori 4 GB
  • Panyimpenan internal 32 GB bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Adreno 530 GPU
  • Kamera dobel: standar 16 megapiksel lan amba 8 megapiksel
  • Kamera ngarep 8 megapiksel
  • Batere 2800 mAh

Analisis video

Layaré luar biasa, padhangé banget

LG G5

Yen mandheg kanggo nganalisa layar LG G5 iki, kita bakal bisa sadhar yen pancen luar biasa. Lan apa c?Kanthi ukuran lipatan 5.3, panel LCD IPS iki sing nduweni teknologi Quantum Display ngidini kita ndeleng gambar kanthi kualitas gedhe tenan, kanthi warna alami banget lan rinci banget babagan tokoh kasebut, menehi rasa tajem banget.

Aspek sing paling negatif ing layar iki mesthi ana sing padhang, sing njobo banget cendhak, sing pancen kudu padhang kanthi maksimal. Padhang kanthi otomatis, sing digunakake dening akeh wong, akeh sing dikarepake lan bisa digunakake, ora ana ing njobo ruangan.

Salah sawijining novelty sing hebat yaiku "Tansah ON" fungsi sing ngidini kita njaga layar kanthi tetep, tanpa ngelingi konsumsi batere sing luwih dhuwur, nalika wektu lan kabar ditampilake. Mesthi wae, kita bisa ujar manawa luwih kepengin weruh tinimbang anyar sing migunani amarga tunyuk kaping pindho ing layar kanggo tangi terminal tetep bisa digunakake lan migunani banget kanggo pangguna.

Hardware canggih padha karo kinerja dhuwur

LG G5

Yen mlebu ing interior LG G5 iki, bakal ditemokake lintang sing diproses taun iki, yaiku Qualcomm Snapdragon 820 lan GPU Adreno 530, didhukung dening RAM 4GB. Ora perlu dikandhani manawa komponen kasebut, kinerja luwih apik tinimbang meh kabeh kahanan.

Panyimpenan internal ora bakal dadi masalah ing unggulan LG iki lan sanajan mung duwe 32 GB, bisa ditambahi nggunakake kertu microSD nganti 2 TB. Kajaba iku, sistem operasi Android lan aplikasi sing wis diinstal kanthi asli ngemot 8.63 GB, dadi papan panyimpenan cukup uga ora kudu nggunakake kertu microSD.

Kamera dobel LG G5, bisa uga fitur paling apik ing terminal iki

LG G5

Kamera LG G5 iki mesthine minangka salah sawijining kekuwatan lan sing paling penting kanggo pangguna, modul utawa desain terminal ora bisa ngyakinake banget, dheweke arep tuku terminal saka LG. Lan kamera dobel sing ana ing sisih mburi, nawakake loro sensor kanthi kualitas gedhe tenan.

Sensor pisanan yaiku 16 megapiksel, kanthi 8 megapiksel liyane, sing digunakake kanggo nambah kualitas gambar pungkasan. Miturut pendapat kita, kamera LG G5 iki paling dhuwur ing pasar, ing kahanan sing padhang lan ing kahanan sing peteng. Mesthi wae, sampeyan bisa netepke dhewe kanthi koleksi gambar sing ditawakake ing ngisor iki.

Sensor utama kamera dobel, sing duwe sistem fokus laser, ngidini kita entuk detail sing gedhe banget ing kabeh foto.. Sabanjure, kita bisa nggedhekake foto menyang level sing dakkarepake ora bisa digayuh nganggo piranti seluler liyane ing pasar.

Kamera nomer loro kanthi sensor 8 megapiksel, kaya sing wis diandharake sadurunge, ngidini njupuk gambar kanthi sudut 135 sesanti derajat lan sing ngidini kita entuk gambar sing biasa banget. Supaya bisa nggunakake mode motret iki, supaya bisa diarani, cukup penet tombol sing kasedhiya ing antarmuka, ing tengah sisih ndhuwur utawa kanthi nggunakake zoom, sing nalika tekan wayahe tartamtu sampeyan mbukak mode iki.

Sensor nomer loro iki, sing ora nambah kualitas foto sing dijupuk, bisa entuk foto sing apik banget lan uga nyebabake sawetara kasus. Sayange, kualitas gambar sing dijupuk suda banget, sanajan kaya sing dikandhani, sampeyan ora bisa entuk kabeh. Ing kene kita nuduhake conto cilik;

Lan saiki sampeyan bisa ndeleng galeri lengkap sawetara foto sing dijupuk nganggo LG G5:

Kita uga ora bakal mandheg nuduhake sampeyan asil sing dipikolehi karo LG G5 ing kahanan sithik;

Baterei

Sawise akeh lan akeh tes, aku nggawe kesimpulan yen terminal iki batere kurang, meh kabeh pangguna. Jujur, angel dipercaya manawa smartphone sing diarani paling dhuwur bisa tekan pasar nganggo batere saengga kabutuhane pangguna apa wae.

Mesthi wae, kanggo pertahanan, kita kudu ujar manawa ngisi daya piranti minangka berkah nyata amarga sistem pangisi daya cepet sing bakal ngidini bathi cukup ing sakedhep mripat.

LG G5

Putusan; beda, nanging akeh ruang sing kudu dandan

Sawise nyoba LG G5 iki sawetara wektu, aku mutusake nggawa plancongan, pungkasane bisa dites kanthi pirang-pirang dina lan ora sawetara jam. Ing preinan taun kepungkur, dheweke wis nggawa aku dadi kanca ing LG G4, dadi marem banget, nganti tuku kanggo keperluan pribadi. Wektu iki aku ora bakal tuku, sanajan wis ngicipi rasa ing cangkem.

Kaping kabeh Aku seneng tenan karo tekad LG sing mutusake inovasi, sing kepengin main kertu modul sing bisa ditemtokake, sing bisa menehi pangguna akeh dolanan, sanajan ya, kayane taruhan kasebut ora cocog karo sing diarepake. Miturut pendapat saya, desain kasebut luwih apik, sanajan sampeyan wis biasa nganggo layar 5.5 utawa 6 inci, bisa uga katon cilik banget. Kerugian sing jelas yaiku yen sampeyan ora mikir babagan tutup LG G5, saben dina sabenere bakal mudhun ing lemah.

Kamar kasebut bakal lulus ujian lan bakal ngluwihi terminal sing paling apik ing pasar amarga nawakake asil kualitas gedhe tenan. Kajaba iku, kemungkinan njupuk gambar kanthi sudut 135 derajat luwih apik.

Pungkasane, aku ora bisa nutup keputusan iki tanpa ngomong babagan batere, sing paling ora nggawe aku adhem. Tanpa nggunakake piranti kanthi mbebayani, aku ora butuh batre nganti pungkasan dina. Kanggo mbela LG G5 iki, aku kudu ujar manawa saka pembaruan sing diluncurake dening perusahaan Korea Selatan, samubarang saya apik, sanajan ora adoh saka sing diarepake.

Yen kita ngurmati terminal kanthi sakabehe, kanthi tetep ngelingi aspek negatif lan negatif, aku mikir manawa LG G5 iki bisa nggayuh cathetan udakara 8 utawa 8.5, sanajan bisa nduwe wates asil dandan sing penting banget, sing miturut paling anyar gosip kaya ngono, kita ora nate weruh.

Rega lan kasedhiyan

LG G5 iki wis kasedhiya ing pasar sawetara wulan lan saiki kita bisa nemokake rega paling beda sing bisa diwiwiti kanthi sampurna ing 430 euro lan nganti udakara 500 euro. Yen sampeyan pengin entuk kapal penggedhe LG, priksa kanthi rinci kabeh rega sing ana ing pasar, sadurunge arep tuku.

Ing Amazon, sampeyan bisa nemokake iki LG G5 regane 430 euro.

Pendapat editor

LG G5
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
430 a 600
  • 60%

  • LG G5
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain modular lan bahan sing digunakake kanggo pabrikan
  • Kamera
  • Rega

Contra

  • Ukuran layar
  • Baterei
  • Desain modular kala-kala mesthi ora kepenak

Apa pendapat sampeyan babagan LG G5 iki?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Francisco Lopez Mendez ngandika

    Halo saka Puebla.
    Aku kasengsem karo peralatan sampeyan, ing endi bisa tuku.

    1.    Jece ngandika

      Aja tuku ponsel iki ora ana gunane, aku mbandhingake karo Samsung, batere njijiki, turah regane ora regane, yen kanggo kamera tuku Huawei. Aku duwe lg g5 lan gps gagal ing endi Samsung s2 ora gagal, kisaran nirkabel kurang. Ora duwe radio fm, sanajan akeh ing Eropa lan Amerika Serikat sing kayane nganggep kaya ngono. Kaya sing diandharake ing artikel, penanganan kecerahan lan swara otomatis sing ora apik. WhatsApp kanthi peralatan kasebut mikropon nyuda volume kanthi otomatis lan LG lan WhatsApp ora ngerti sebabe sanajan aku kudu ngakoni yen wiwit nganyari pungkasan ana sing wis apik.