Kita nyoba LG Optimus G

Sanajan wis pirang-pirang wulan ana ing pasar lan wis wiwit ngobrol babagan penerus, smartphone LG Optimus G terus nuduhake manawa perangkat kerasare wis ketinggalan jaman Ora babar pisan. Bukti iki saka awal banget kita wiwit sesambungan karo terminal, nuduhake kabeh kelancaran yen sawetara telpon bisa ngegungake saiki.

Pelaku manawa LG Optimus G dadi cairan duwe pProsesor Snapdragon S4 Pro kotak-inti sing bisa digunakake kanthi frekuensi 1,5Ghz. Ing RAM 2GB Dheweke uga bisa mbantu ngrasakake aplikasi sing mbukak kanthi akeh tanpa sistem sing nandhang kasusahan paling sithik.

Optimus G

Sawise nyoba piranti keras sampeyan karo pathokan Antutu, kita bakal bisa ngerteni LG Optimus G ana ing ndhuwur terminal Android sing paling kuat lan mung ngluwihi terminal sing luwih modern kayata Samsung Galaxy S4, Xperia Z, HTC One lan, sing luwih cilik, Nexus 4 Google.

Saliyane nduduhake tenaga mentah, LG Optimus G uga ditandhani kanthi megah Tampilan 4,7 inci kanthi panel IPS + TRUE HD. Sudut tampilan apik banget lan resolusi 1280 × 768 piksel luwih saka cukup kanggo nggayuh kerapatan piksel saben inci 318. Kaya sing diandharake, kualitas gambar sing ditampilake ing layar smartphone iki apik banget, kanthi pamer sawetara warna sing nyata. lan padhang sing nggawe kabeh katon luwih ayu.

Lg optimus g

Secara logis, kanthi layar dimensi kaya ngono, ukuran terminal ditemtokake dening tampilan. LG Optimus G ukuran 131.9 × 68.9 × 8.5 milimeter lan bobote 145 gram. Iki meksa kita supaya gunakake terminal nganggo tangan loro Kajaba yen kita duwe tangan gedhe kaya biasane, mula amarga lumahing cukup licin, disaranake terus nganggo tangan siji nalika ditangani tangan liyane.

Yen ngomong babagan desain terminal, LG Optimus G nuduhake sawetara garis sing sober nanging elegan banget. Sisih ngarep nampilake finish sing ireng lan ireng nalika layar mati. Bingkai sisih duwe sawetara aksen krom lan mburi duwe tampilan mengkilap kanthi pola titik sing beda-beda gumantung saka kedadeyan cahya. Secara umum, LG Optimus G pancen apik banget kanggo mripat lan sentuhan, sanajan uga kanca saka bekas driji.

Ing level piranti lunak, telpon Asale saka pabrik nganggo Android 4.1.2 lan nduweni serangkaian fungsi sing LG gabung menyang telpon iki supaya luwih lengkap. Contone, kanthi QuickMemo kita bisa njupuk cathetan kapan wae lan ngoperasikake terminal kanthi normal nalika ndeleng apa sing wis ditulis ing latar mburi. Nalika nggawe video, kita bisa nggunakake zoom nganti 5x lan njupuk foto bisa ditindakake kanthi mbatalake kanthi swara mung swara lan pocapan tembung kunci kanggo ngaktifake pemicu.

Lg optimus g

La Batere 2.100 mAh cukup kanggo suwene kerja sedina, tansah ngomong babagan panggunaan normal. Layaré amba lan panel sing padhang nyumbang kanggo konsumsi. Ana mode Eco sing bisa disesuaikan miturut kekarepan kita lan kanthi otomatis mateni fungsi tartamtu telpon.

Pungkasan, bagean fotografi uga kudu dingerteni. Ing kamera mburi duwe sensor 13 megapiksel lan diiringi lampu kilat LED cilik kanggo momen kasebut yen cahya sekitare langka. Kamera ngarep 1,3 megapiksel, cukup kanggo ngrekam video ing 720 lan duwe panggilan video kanthi kualitas apik.

Lg optimus g

Dina iki, Optimus G isih dadi terminal sing kudu dipikirake yen kita golek kinerja lan kualitas, saliyane, lumaku pirang-pirang wulan iki regane mudhun lan saiki bisa dituku ing sawetara toko kanthi rega kurang saka 400 euro, tokoh sing bisa nggodha banget.

Informasi liyane - Penerus LG Optimus G bisa uga lagi aktif
Link - LG Optimus G


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.