Kita nyoba Edisi Ireng-B Genius X 20000N Ireng, sikat intelijen buatan

Oral-B Genius X kothak

Kajaba, minangka pamilik review iki sing diluncurake ing Actualidad Gadget nerangake kanthi becik, kita duwe kesempatan kanggo nyoba sikat untu anyar Oral-B Genius X 20000N Edisi Ireng lan Oral-B dhewe kalebu sikat untu kanthi intelijen buatan.

El  Oral-B Genius X pancen salah sawijining sikat untu paling apik sing bisa dituku dina iki amarga sawetara sebab lan sing utama yaiku nyambung karo piranti iOS utawa Android kanggo menehi tambahan nalika nyikat untu. Uga nalika sampeyan takon menyang dokter gigi babagan sikat sikat iki, umume dheweke bakal ngandhani manawa dheweke minangka sekutu sing sampurna kanggo nglawan gingivitis, yaiku getihen saka permen karet nalika nyikat untu.

Sampeyan saiki bisa njaluk sikat untu sing cerdas Oral-B Genius X

Lisan-B Genius X

Kita ora ngatasi sikat untu sing normal, mula ing kasus kasebut, kita menehi saran supaya ing kunjungan taunan utawa tahunan karo dokter gigi, kita takon langsung babagan kemungkinan nggunakake sikat listrik kanggo untu. Ing kasus paling asring, dokter gigi bakal menehi saran marang kita, bebarengan karo nggunakake flos untu lan pamriksan sing cocog. Nanging iki minangka masalah sing saiki bisa ditinggalake lan kita yakin manawa saben wong kudu takon karo dokter gigi, ing kasus iki aku wis nggunakake sikat untu listrik nganti pirang-pirang taun lan Oral-B Genius X iki wis dadi sikat untu saiki.

Oral-B Genius X kothak

Bedane luwih jelas karo sikat listrik liyane

Kaping pisanan bisa ndeleng kanthi cara iki yaiku iki dudu salah sikat sikat konvensional - kaya sing dinggo nggunakake dhewe - wiwit nawakake kamungkinan kanggo nyambungake karo piranti seluler kita lan ndeleng informasi luwih lengkap babagan sikat sikat rambut. Iki minangka kauntungan sing jelas kanggo nambah sikat saben dina, amarga macem-macem program sing ditawakake lan pilihan sing kasedhiya.

Ngomong yen ora prelu nyambungake Oral-B Genius X karo piranti seluler, nanging kanthi logis nalika duwe, kita duwe akeh kaluwihan tinimbang sikat Oral-B biasa. Iki gumantung banget marang pangguna lan ing kasus iki aku wis biasa nggunakake karo smartphone (ing kasus iki iPhone) lan Skor kasebut apik banget.

Lisan-B

Desain bahan pabrik

Ing kasus iki, kaya sikat liyane saka perusahaan Braun Oral-B, desaine pancen ergonomis lan kita bisa nikmati genggeman sing sampurna kanggo rerumput untu. Isi ulang iku universal, mula yen sikat Oral-B utawa uga tiruan (ora disaranake ing pirang-pirang kasus) cocok kanggo sikat iki, ora prelu tuku sing nganggo finish "Midnight Black" kaya sing ditemokake kothak produk.

Plastik lan karet minangka bahan utama sing digunakake kanggo nggawe sikat untu sing cerdas iki lan kita bisa yakin manawa awet. Uga nambah LED ing sisih ndhuwur sadurunge sirah supaya kita bisa ndeleng tekanan sing ditrapake ing untu lan nulungi kita kanthi langsung ing tekanan sing ditrapake ing untu. Mesthi, mode sikat liyane sing ditemokake ing sisih sikat uga disinari, nawakake informasi babagan batere lan sambungan karo smartphone.

Konten lisan-B Genius X

Isi kothak Genius X Lisan-B

Kabeh sing dibutuhake kanggo lelungan kanthi sikat ing endi wae lan nuli ditinggalake ing omah ing jamban, ngisi daya utawa ora ngisi daya. Sing apik babagan sikat iki yaiku nambah kabeh sing sampeyan butuhake supaya bisa sikat ing endi wae kanthi cincin kanggo ngenali sirah lan bisa nuduhake sikat kasebut karo wong liya. Pancen higienis banget yen bisa njupuk Oral-B iki nalika lelungan lan nuduhake sikat, kabeh amarga kothak transportasi sing malah nambah opsi ngisi daya. Iki sing ditemokake ing kothak kasebut kanggo Oral-B Genius X 20000N:

  • Pisanan sikat untu listrik Lisan-B Genius X
  • Kasus travel Smart nganggo batere pengisian daya dhewe
  • Pangisi daya kanggo kasus lelungan kanthi warna ireng
  • Isi ulang CrossAction Lisan-B
  • Dhukungan meja sampeyan bisa ditrapake nganti 4 isi ulang
  • Basis pengisian sing bisa ditambahake ing meja
  • Kertas, manual lan jaminan sikat

Sikat sikat sing lengkap babagan aksesoris sing ditemokake lan kemungkinan sing ditawakake nalika lelungan ora kudu nandhang beban, amarga cilik sing pinter nambah batere sing nawakake kemungkinan mbukak sikat tanpa masalah.

Oral-B Genius X lengkap

Intelijen buatan sikat iki bisa digunakake

Saiki, yen wis ndeleng aksesoris lan liyane, kita bakal miwiti operasi sikat sing cerdas iki lan pancen menarik. Genius X iki dilengkapi intelijen buatan sing ngakoni kebiasaan nyikat lan lumaku pirang-pirang dina lan wulan bakal migunani nalika adaptasi kanggo sikat.

Tekanan sing ditrapake kanggo untu bisa uga ora apik, mula ing endi intelijen buatan Oral-B kanthi nyuda kacepetan endhas lan LED bunder (ing sisih ndhuwur sikat) bakal entheng peringatan abang nalika nandhang tekanan ing untu utawa permen karet. Kabeh mau nyuda utawa nambah kacepetan spindle kanthi otonom. Dadi, iki nambah kabar liyane babagan sikat sikat liyane sing kasedhiya kanggo kita supaya bisa njaga kebersihan lisan.

Oral-B Genius X sikat

Ngganti mode sikat lan reresik

Iki minangka topik sing menarik amarga nganti 6 mode sikat sikat rambut: sikat sikat normal, perawatan permen karet, mode sensitif, mode Pro Clean, mode pemutih, lan mode reresik lidah. Mode iki menarik gumantung saben dina lan sampeyan kudu duwe pilihan Sambungan Bluetooth menyang smartphone sing nawakake opsi liyane. Sambungan iki minangka sing mbukak lawang supaya kita bisa ndeleng simulasi untu langsung lan mriksa, nyaring lan ngresiki saben bagean saka tutuk kanthi rinci.

LED kanthi bentuk cincin sing dipasang sikat bakal ngganti warna dadi biru udakara 30 detik kanggo nuduhake owah-owahan area reresik. Intelijen buatan ngakoni gaya sikat rambut sampeyan lan pandhuan kanthi cara sing gampang kanggo entuk asil sing paling apik saben kita sikat. Mesthine bisa nambah lan ngasilake akeh, nanging kita kudu eling karo pendapat dokter gigi babagan panggunaan sikat iki amarga nggunakake kanthi ora bener bisa dadi luwih elek tinimbang sikat konvensional.

Kita bisa ujar manawa aplikasi Oral-B mbantu "geeks" sing paling akeh lan sanajan bener ora prelu, bisa migunani yen digunakake kanggo nglacak reresik. Aplikasi kanggo iOS lan Android pancen gratis lan ngidini kita ngontrol reresik luwih sithik.

Lisan-B
Lisan-B
Price: free

Rasakake Genius X Oral-B sing hebat iki

Batere nganti rong minggu panggunaan

Batere lithium-ion ngidini kita nyikat untu sajrone udakara rong minggu tanpa ngisi daya maneh. Kajaba iku, pilihan kanggo nggunakake case Smart kanggo lelungan supaya kita bisa nggunakake sikat, nganggo batere ekstra lan bisa dadi salah sawijining kaluwihan sing paling apik kanggo gigi sadurunge nggunakake untu.

Kajaba iku, kasus lelungan Cerdas ngidini kita ngisi daya piranti seluler amarga port tipe A USB sing ditambahake ing jejere port pengisian daya. Iki ora digunakake kanggo ngisi kasus kasebut.

Lisan-B Genius X

Pendapat editor

Pros

  • Desain, bahan berkualitas
  • Akeh mode sing kasedhiya kanggo sikat
  • Kontrol Bluetooth kanggo sikat lan tampilan ing-app
  • Otonomi sikat sing apik banget

Contra

  • Iki dudu sikat sing murah nanging disaranake banget
Lisan-B Genius X 20000N Edhisi Ireng
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
199
  • 100%

  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Mode reresik
    Penerbit: 90%
  • Otonomi batere
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.