Kita nyoba alat pembersih vakum Tineco iFloor 3 lan A11 Master +, vakum lan gosok tanpa kabel

Kita nyoba loro produk unggulan Tineco: iFloor 3, kanggo vakum lan gosok lantai kanthi efisiensi sing luar biasa, lan A11 Master +, kanthi otonomi sing apik banget lan kabeh jinis aksesoris sing ana ing kothak kasebut.

Tineco iFloor 3: ngumbah debu lan nggosok

Pembersih vakum tanpa kabel wis ngowahi konsep babagan cara nggunakake alat rumah tangga kasebut. Tansah ana ing tangan lan siyap digunakake sanajan ing wektu sing paling ora dikarepake, tanpa kabel sing ora tumoto lan gampang diatur. Nanging apa sing kedadeyan nalika apa sing tiba ing lemah ngemot cairan? Kepiye yen, kajaba ngilangi barang padhet, kita pengin ngusap lantai? Ya, pancen tepat ing endi vakum pembersih vakum Tineco iFloor 3 iki, amarga minangka vakum-mop sing nggabungake kebajikan pembersih vakum sing kuat karo pel sing bakal ninggalake permukaan sing wis diresiki.

Kanthi fitur paling apik sing sampeyan bisa njaluk saka alat kategori iki, pembersih vakum iFloor 3 iki dadi kabeh dadi siji sing sampurna kanggo omah wae:

  • 150W motor kanggo pembersih vakum swara sing kuat lan kurang (78 dB)
  • Otonomi 25 menit kanthi batere 3000mAh sing bisa diisi ulang sing bisa diisi maneh sajrone 4 jam
  • Tank banyu 600ml
  • Tank rereget 500ml
  • Mode ngresiki mandiri dadi ora prelu ngrusak tangan
  • Ngisi daya lan ngresiki dhasar
  • Layar digital
  • Sistem filter tiga, kanthi filter HEPA (kalebu pengganti)
  • Kalebu pembersih cair kanggo ditambah banyu lan aksesoris reresik

Salah sawijining perkara sing paling kuwatir nalika ndeleng jinis pembersih vakum yaiku ngresiki. Nyawiji rereget lan banyu durung nate dadi ide sing apik karo pembersih vakum, lan aku ora ngerti kepiye cara iki kanggo ditangani ing iFloor 3. Nanging, durung suwe aku ngerti, amarga thanks kanggo tank dobel (resik lan reged) kanggo sirkuit dobel sing digabungake, rereget ora nate tekan papan liya ing pembersih vakum ing njaban tank rereget.

Nggunakake iku gampang banget kaya ngisi tanki banyu sing resik, nambah tutup solusi pembersih, nyopot saka pangkalan pengisian daya banjur penet tombol. Ngresiki sawise digunakake ora luwih rumit, sampeyan mung kudu kosongake tangki banyu reged, ngresiki lan nyelehake maneh ing panggonane. Sistem pembersihan diri uga njaga roller lan kepala vakum supaya ora resik., sanajan sampeyan pengin, sampeyan bisa nyopot roller yen dibutuhake kanggo ngresiki kanthi luwih tliti. Iki dudu piranti sing mbutuhake pangopènan supaya bisa siyap, lan luwih dihargai.

Layar digital sing kalebu uga null, amarga nuduhake data penting kayata batere sing isih ana, kacepetan pembuangan (bisa dikendhaleni kanthi tombol ing gagang), status tank loro lan kemungkinan macet ing roller pembersih, saliyane nalika sistem reresik awak dhewe aktif. Yen iki, kita tambahake penanganan sing cukup lancar sanajan katon kaya pembersih vakum sing gedhe banget, lan bobote sing dikandhani banget Iki ngidini sampeyan nggawa ing endi wae, iFloor 3 iki minangka alat pembersih banget kanggo omah sampeyan.

Aspek liyane sing kuwatir yaiku carane ngrawat lantai omah, sing cukup alus amarga parket kayu. Ora masalah, amarga roller microfiber pancen empuk, lan gosok sing ditindakake mung godhong lembab sing mung sawetara detik garing. Bisa digunakake ing meh kabeh jinis permukaan: marmer, kayu, sintetik, linoleum, lsp. Produsen ora nyaranake panggunaan karpet utawa permukaan sing atos banget amarga asil pungkasan bisa uga ora cocog.

Siji-sijine "nanging" sing bisa dilebokake ing pembersih vakum iki yaiku otonomi mung cukup kanggo bisa ngresiki omah utawa rata kanthi ukuran normal, meh mesthi prelu ditindakake ing rong bagean. Nanging kasunyatane, gampang panggunaan lan asil pungkasan sing apik banget ndadekake masalah iki dadi latar mburi, sing kudu nambah perawatan sing dibutuhake. Regane € 329 ing Amazon (pranala)

Tineco A11 Master +

Pembersih vakum tanpa kabel liyane yaiku, priori, alat pembersih vakum sing luwih konvensional sanajan ana sawetara kejutan ing njero kothak. Kekuwatan nyedhot lan otonomi gedhe minangka ciri khas, sing bisa nambah dhaptar aksesoris sing ana ing kothak:

  • Daya vakum 120W kanthi swara sithik
  • 4 sistem filter, kalebu filter HEPA
  • Tank rereget 600ml
  • Ngresiki endhas nganggo lampu LED kanggo madhangi wilayah peteng
  • Basis pengisian nganggo ruangan kanggo aksesoris lan pangisi daya tambahan kanggo batere ekstra
  • Rong batere sajrone otonomi 50 menit (25 × 2)
  • Rong endhas komplit nganggo sikat alus lan sikat reresik jero
  • Filter mikrofiber panggantos
  • Kepala mini kanggo ngresiki kaos kaki, sprei, lsp.
  • Ngucapake sikut kanggo tekan wilayah sing angel
  • Sikut fleksibel
  • Sikat, tutuk sempit ...

Kaya sing sampeyan ngerteni, angel mikirake prekara sing ora kalebu ing kothak Master A11 + iki. Sing paling nggegirisi yaiku batere kaping pindho, amarga kasunyatane yen pangkalane duwe papan tambahan kanggo batere kaloro, njamin sampeyan mesthi duwe otonomi 50 menit, luwih saka cukup kanggo ngresiki omah. Kajaba iku, kasunyatan manawa batere bisa dicopot tegese nalika rusak, sampeyan bisa tuku batere liyane lan dudu alat pembersih vakum lengkap. Kepala dobel lengkap uga dihargai, ing merek liyane nawakake roller tambahan, Tineco milih supaya luwih gampang lan kalebu rong kepala, kanggo ngalih saka siji menyang liyane kanthi klik, tanpa kudu mbatalake rol.

Pembersih vakum bisa diatur banget, kanthi penanganan sing sampurna sanajan nganggo tangan siji, lan macem-macem aksesoris kalebu sampeyan bisa tekan pojok omah sing paling gampang diakses: ing ngisor utawa ndhuwur lemari, ing antarane bantal sofa utawa ing pojok mburi rak tanpa kudu nyopot. Reresik banget efisien, lan tank cukup gedhe kanggo kosong mung ing pungkasan.

Pembersih vakum kanthi fitur paling apik sing bisa ditemokake ing kategorine lan uga nyakup kabeh sing dibutuhake, kalebu batere tambahan. Kanggo matrikulasi pakurmatan, mesthine ora ana maneh tas kanggo nyimpen kabeh aksesoris sing kalebu. Maneuverable, light, low noise and powerful, Master Tineco A11 + iki bisa dituku ing Amazon kanthi rega € 389 (pranala)

Pendapat editor

iFloor 3 lan A11 Master +
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
329 a 389
  • 80%

  • iFloor 3 lan A11 Master +
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Maneuverable lan gampang digunakake
  • Simpenan rereget gedhe
  • Ngisi daya basis karo papan kanggo aksesoris
  • Otonomi A11 Master + sing apik banget
  • Macem-macem aksesoris kalebu ing A11 Master +

Contra

  • Otonomi adil iFloor 3
  • Tas panyimpenan aksesoris bakal dihargai

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.