Kita nyoba bohlam cerdas LED Xiaomi Mi, salah sawijining bolam cerdas sing paling murah ing pasar

Nalika ngomong babagan produk Xiaomi, sing ana ing pikirane a kualitas sing cukup apik lan produk kanthi rega sing terjangkau tenan. Sajrone Kongres Dunia Seluler taun iki, perusahaan Tionghoa nuduhake lampu bohlam anyar sing anyar kanthi anyar

Kualitas produksi bohlam iki pancen luar biasa yen kita ngawasi rega kasebut. Siji ngarepake duwe bohlam kanthi mutu sing kurang apik amarga prabédan rega ing bohlam E27 iki lan sisane lan kaget sanalika sampeyan mbukak kothak, kanthi bohlam sing Siji-sijine sing bisa kita ucapake ilang yaiku kompatibilitas HomeKit dadi sampurna.

Spesifikasi utama Xiaomi Mi LED

Kita sadurunge bohlam jinis E27 Dadi penting kanggo njupuk iki nalika ngluncurake tuku, bolam lampu iki minangka benang paling gedhe. Iki minangka bolam sing paling asring digunakake ing pasar, nanging bisa uga ana ing sawetara lampu omah sing nganggo utas sing luwih cilik utawa uga dikenal kanthi jeneng E14. Ing kasus apa wae, sing diprodhuksi dening Xiaomi Utas gedhe lan cocog kanggo umume lampu rumah tangga. Miturut pabrike, bohlam iki bisa tahan rata-rata 11 taun utawa udakara 25.000 jam.

Ora ditemokake produk

Bohlam cerdas iki nambah warna kanggo pangguna lan dheweke bisa nindakake kabeh jinis adegan amarga dheweke. Sejatine gumantung karo wayah awan, luwih becik nggunakake warna sing kurang kuat tinimbang warna putih, nanging iki uga gumantung karo jinis lampu sing digunakake, ing kasus iki luwih saka 16 yuta warna sing bisa digunakake seneng ing Xiaomi iki, dheweke bisa nggambar kanthi apik kapan wae lan kita seneng bisa ganti kapan wae sing dikarepake saka Alexa lan Asisten Google uga aplikasi Xiaomi dhewe. Lan sing jelas bohlam iki cerdas lan kita bisa nggunakake langsung liwat urutan menyang Alexa utawa karo Google Assistant saka piranti kita.

Xiaomi Mi LED Kab

Data sing luwih spesifik babagan LED Xiaomi Mi

Sejatine karo bohlam iki, kita kanthi tenang bisa madhangi ruangan ing omah kayata ruang tamu, kamar turu utawa padha. Tenaga bohlam Smart LED Xiaomi Mi yaiku padha karo bohlam udakara udakara 60W nanging amarga kita lagi ngatasi produk LED, konsumsi meh 10W. Efisiensi energi bolam ing A + saéngga narik banget babagan ngirit tagihan listrik. Kekuwatan input 220-240 V lan kisaran suhu saka 1700k nganti 6500k.

Data suhu bohlam iki penting banget amarga ngidini kita duwe cahya sing luwih alami utawa lampu sing luwih biru nalika putih. Konfigurasi bisa rampung saka aplikasi Xiaomi dhewe sing diarani Yeelight. Penting kanggo disorot saka aplikasi iki amarga ora prelu sampeyan pangguna Android utawa Alexa kanggo ngontrol bohlam, bisa digunakake ing piranti kanthi macem-macem jinis kalebu iOS, masalah ing kasus iki yaiku ora kompatibel karo HomeKit.

Ing sisih liyane Lumen (lm) sing ditawakake bohlam iki yaiku 800 dadi iki bohlam sing cukup kuat kanthi konsumsi sing sithik. Ing Xiaomi, dheweke jelas manawa produk iki kudu nggayuh akeh wong lan pramila dheweke nambah rasio rega kualitas sing dhuwur banget.

Bohlam LED Xiaomi Mi

Operasi bohlam lan wektu

Kita bisa nggunakake bohlam iki kaya lampu liyane, nanging yen ngono kita ora seneng banget karo produke. Lampu bohlam iki cocog kanggo ngotomatisasi omah lan iki minangka kautaman utamane. Ing kasus iki nganggo piranti apa wae kompatibel karo Alexa lan Google Home kita bakal bisa nggunakake bohlam Xiaomi lan iki mung kudu ditambahake menyang piranti.

Sing pertama yaiku nyelehake bohlam ing lampu lan langsung diuripake supaya piranti bisa nemokake. Saiki yen langkah iki rampung karo WiFi sing gegandhengan, kita mung kudu ngakses app lan ngubungake bohlam. Iki pancen langkah sing gampang sing wiwitane ora kudu nyebabake masalah. Sawise bohlam dideteksi, kita mung kudu nikmati. Kita ninggalake tautan karo rong aplikasi Xiaomi kanggo piranti iOS lan Android:

Yeelight
Yeelight
Pangembang: yeelink
Price: free
Ora ditemokake produk

Pendapat editor

Ing kasus iki, sing nggumunake kita babagan bohlam yaiku fungsionalitas lan kepriye gampang dipasangake karo piranti amarga aplikasi kasebut. Penting, yen kasebut ing kasus kita Kita wis nyoba ing jaringan WiFi 2,4 Ghz lan bisa digunakake kanthi sampurna mula saranane nggunakake band iki kanggo koneksi. Ing kasus apa wae, sampeyan uga bisa nyoba band 5 Ghz amarga sawetara pangguna bisa uga bisa digunakake.

Negatif bohlam iki yaiku ora langsung kompatibel karo HomeKit amarga iku minangka sistem liyane sing bisa digunakake kanggo dominasi omah, omah, lsp. Ing kasus iki, app iki ngidini kita ngontrol piranti iOS apa wae, nanging nambah langsung menyang HomeKit bakal luwih apik kanggo pangguna sistem iki. Ing kasus apa wae minangka titik negatif suntinganAmarga piranti lunak lan perangkat keras sampurna, iki uga nduwe rega pembongkaran sing mesthi diselehake ing antarane aksesoris otomatisasi omah sing pertama kanggo pangguna.

Sampeyan bisa tuku bohlam ing toko Amazon, langsung saka situs web Xiaomi Spanyol utawa malah ing toko resmi perusahaan sing wis disebarake ing saindenging wilayah kasebut. Wiwit MWC ing Barcelona, ​​perusahaan duwe kasedhiyan produk iki ing negara kita lan sithik-sithik terus nambah produk sing menarik katalog sing gedhe ing negara kita. Kasunyatane yaiku nyedhiyakake awake dhewe minangka salah sawijining merek utama ing saindenging jagad amarga rasio rega-kualitas produke.

Contra

    Ora kompatibel karo Apple HomeKit

Pros

    Daya cahya
  • Bahan manufaktur berkualitas
  • Regane apik kanggo dhuwit
Lampu Bohlam LED Xiaomi Mi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
19,90
  • 80%

  • Lampu Bohlam LED Xiaomi Mi
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Bahan kualitas
    Penerbit: 90%
  • Daya cahya
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.