Kita milih lisensi Nero 2015 Platinum

nero-2015-platinum

Kanggo sing paling tuwa ing papan kasebut, mesthine Sampeyan wis nggunakake piranti lunak Nero kanggo ngobong CD lan DVD tanpa wates Nalika nggunakake panyimpenan digital jinis iki dadi siji-sijine solusi supaya bisa kosongake papan ing hard drive kita, yaiku film, musik, aplikasi, dokumen ... Nanging kanggo sawetara wektu saiki, lan mudhun rega sing angel drive akeh pangguna wis mandheg nggunakake CD lan DVD kanthi rutin kanggo nuduhake file lan nyimpen, utamane amarga ruang sing winates.

Kanggo bagean Nero, wis ngerti cara adaptasi karo perubahan tren pangguna lan nganyari piranti lunak saengga ora mung digunakake kanggo ngrekam CD lan DVD, nanging saiki kita bisa nindakake meh kabeh tugas ndeleng, konversi, reproduksi, organisasi, uga kompatibel karo smartphone sing wis kebak pasar ing taun-taun pungkasan.

Nero 2015 Platinum minangka piranti lunak sing ora bakal digunakake maneh lan telusuran aplikasi pihak katelu sing luwih akeh kanggo nindakake tugas kanthi rutin kayata ngelasake gambar, ngonversi video, nggawe dhaptar lagu…. apa kabeh ana lan liya-liyane.

Hadiah: menang lisensi Platinum Nero 2015 gratis

Supaya bisa melu kontes lan menang lisensi Nero 2015 Platinum sing kita raffle ing antarane kabeh pandherekipun regane 99 euro, mung sampeyan kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

1 - Tututi Vinagre Asesino ing Twitter


2 - Kirim tweet ing ngisor iki kanthi nggunakake akun pangguna:


Undian kasebut bakal dipungkasi tanggal 15 Juli 2015 jam 14:00 sore (wektu semenanjung Spanyol). Dina iku uga kita bakal ngandhani jeneng sing menang. Sugeng kabeh!

Dianyari- Raffle saiki wis rampung lan sing menang salinan Nero 2015 Platinum yaiku @ 12plc. Matur nuwun kanthi sanget kabeh wong kanggo melu lan tetep nunggu Vinagre Asesino kanggo raffle mbesuk.

Nero 2015 Fitur Platinum

  • Puter video ing piranti iOS lan Android apa wae matur nuwun kanggo pilihan Dolanan ing ngendi kita bakal milih piranti sing pengin ngasilake konten sing disimpen ing komputer.

nero-2015-airburn

  • Rekam file langsung saka iOS lan piranti Android nganggo Nero AirBurn. Kita mung kudu milih foto lan video sing pengin disimpen saka Smartphone utawa tablet lan ngirim langsung menyang aplikasi sing bakal direkam.

add-geotags-nero-2015

  • Tag lan telusuran foto lan video kanthi nambahake geotag. Sampeyan kudu ngerti manawa cara paling gampang kanggo nemokake foto yaiku liwat geolokasi sing umume piranti kalebu kanthi standar, nanging dudu kamera digital. Kanthi Nero 2015 Platinum, kita bisa nambah tag geolokasi menyang gambar supaya luwih gampang digoleki utawa nggawe presentasi utawa kenangan emosional nalika ngunjungi lokasi kasebut.

Nero-2015-Platinum-Launcher

  • Kasedhiya peluncur aplikasi anyar sing ngidini kita ngakses kabeh aplikasi ing paket saka jendela siji. Kanthi launcher sederhana iki, kita bakal ngakses kabeh fungsi versi paling anyar kanthi cepet tanpa kudu navigasi ing antarane menu komputer.
  • Ganti format disk video nalika nggawe. Kita ora prelu nggawe proyek anyar kanggo bisa ngowahi format output sing bakal dipilih ing aplikasi nalika miwiti nggawe video, sawijining aspek sing ora bisa diowahi ing aplikasi video sing paling akeh.

teks nero-2015-platinum-editor-teks

  • Kita bisa nambah gaya crita kanthi kualitas sinematik lan nggawe efek teks obah kanggo video kita. Kita duwe 20 gaya sing wis dikonfigurasi kanggo nambah lan ngatur gaweyan.
  • Akses langsung menyang awan Nero sing bisa ngakses musik, foto lan video sing kasedhiya ing panyimpenan maya Nero BackitUp. Kanthi Nero MediaHome kita bisa ngatur kabeh sing pengin disimpen ing méga tanpa preduli konten kasebut.
  • Cinco aplikasi seluler anyar kanggo nggunakake lan ngoptimalake Nero 2015.

nero-2015-muter-kanggo-tv-streaming

  • Kemungkinan saka muter konten ing TV utawa pamuter media apa wae kanthi transkoder otomatis. Saliyane ngidini kita ngatur data sing disimpen ing méga, Nero MediaHome uga ngidini nggunakake pusat media multimedia kanggo muter konten saka televisi utawa pamuter media.
  • Ngrekam lan ngonversi video saiki luwih cepet tinimbang versi sadurunge. Thanks kanggo fungsi SmartEncoding sing luwih apik sing nawakake proses luwih cepet sing ngidini kita nggawe rekaman kanthi luwih cepet. Kita uga bisa nikmati akselerasi hardware sing luwih apik kanggo ekspor AVC kanggo ngowahi video kanthi luwih cepet.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Vicente Talens Zuniga ngandika

    Kita tanggal 20 Juli lan aku durung ngerti sapa sing menang wis diterbitake

    1.    Nacho ngandika

      Halo Vicente, jeneng sing menang diterbitake ing kiriman kasebut. Elinga yen kita wis nganyari artikel nganggo jeneng pangguna Twitter sing menang. Kabeh sing paling apik!

bool (bener)