Kita wis ngerti spesifikasi Blackberry Argon, sing dikenal minangka Blackberry DTEK60

BlackBerry Praha

Kayane rencana Blackberry kanggo ngluncurake piranti Android anyar bakal lumaku lan kaya sing direncanakake Dheweke wis nggarap Blackberry DTEK60 anyar. Terminal iki sing nembe dikenal jenenge yaiku Blackberry Argon, ponsel nomer loro sing lagi disiapake sawise Blackberry Priv lan Blackberry DTEK50. Lan kayane, seluler bakal terus diproduksi dening TCL, perusahaan sing nggawe perangkat keras Alcatel.

Wingi sawetara makalah babagan Blackberry DTEK60 wis bocor ing jaring endi label «ora nerbitake»Ngelingi informasi sing bener, paling ora bagean saka spesifikasi ponsel.

Blackberry DTEK60 bakal ditampilake prosesor Qualcomm, Snapdragon 820, diiringi ram 4 Gb lan panyimpenan internal 32 Gb. Nganti saiki sawetara spesifikasi sing dingerteni lan bisa uga wis ana model canggih. Layar ing Blackberry DTEK60 bakal 5,5 inci kanthi résolusi 2.560 x 1.440 piksel. Kamera ing terminal kasebut bakal duwe sensor 21 MP ing sisih mburi lan 8 MP ing kamera ngarep.

Blackberry DTEK60 pungkasane ora duwe keyboard Blackberry sing khas

Otonomi terminal duwe batere Li-On 3.000 mAh, pangisi daya USB Type-C lan pengisian daya nirkabel bakal njamin otonomi kasebut tekan dina panggunaan. Nanging ana unsur sing kita kangen minangka keyboard Blackberry sing khas. Dikabarake manawa Blackberry Argon bakal dadi model sing bakal nylametake keyboard Blackberry qwerty, nanging kayane pungkasane keyboard kaya ngono ora bakal ana utawa ora kasebut ing spesifikasi model kasebut.

Ing kasus apa wae ana model sing padha karo perusahaan TCL, dadi sanajan kasunyatane ora ana resmi, spesifikasi Blackberry DTEK60 anyar kayane bisa uga ana sing sejatine bener. Sayange, kita mung ngerti spesifikasi kasebut lan isih durung ngerti babagan rega utawa tanggal rilis, sanajan aku bakal nate krungu desas-desus babagan iki. Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.