Kitsune minangka kursi game profesional anyar Newskill

Sawetara dina kepungkur, kita wis ngobrol babagan sing anyar keyboard kanggo tukang game sing wis ditampilake firma Newskill, keyboard sing nawakake nomer akeh fungsi kanthi rega murah banget lan kanthi akeh opsi kanggo ngatur warna tombol lan fungsi tombol tartamtu sing digawe khusus kanggo para pemain game.

Dina iki kita ngomong babagan produk liyane saka perusahaan Newskill, kursi game profesional, kursi supaya bisa nglampahi pirang-pirang jam ing ngarep komputer tanpa awak nandhang lara nalika nyoba tangi. Kita ngomong babagan kursi Kitsune.

Kitsune nawakake desain ergonomis sing nyetel lengkungan punggung kita, menehi dhukungan lengkap kanggo kenyamanan maksimal. Kursi kasebut uga nduwe bantal lumbar lan trapezoidal kanggo nyegah gulu lan ginjel kita ora lara ing area awak sing luwih sensitif nalika ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep komputer, muter, nulis utawa nindakake tugas liyane.

Iki uga menehi istirahat pergelangan tangan empuk sing bakal ngidini kita ngontrol mouse lan keyboard kanthi cara sing nyaman, amarga ana penyesuaian ing dhuwur lan kecenderungan. Kursi iki nyengkuyung 150 kg lan bisa recline nganti 180 derajat, sing ngidini kita nggunakake uga ngaso kanthi tentrem lan ora mung kanggo nikmati game favorit.

Kitsune kasedhiya ing Ireng, Ireng lan Putih, Ireng lan Abang, Ireng lan Biru, utawa Ireng lan Ijo. Lan saiki sing paling penting: rega. Newskill Kitsune regane 149,95 lan bakal kasedhiya liwat situs web Newskill wiwit tanggal 18 Agustus. Kaya sing kita deleng, rega iki sempit banget, kanthi dipikirake manawa ing pasar umume kursi kanggo para gamer biasane duwe rega wiwitan 200 euro ing kasus sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.