Valve, HP lan Microsoft gabung kanggo ngluncurake kacamata VR

Kacamata VR

Saiki kita akeh sing pengin duwe salah siji kacamata kasunyatan virtual utawa tambahan iki supaya penahanan iki luwih gampang ditindakake, nanging ora kabeh wong duwe kacamata jinis iki. Ya, wong-wong sing ora duwe kacamata kasunyatan virtual (VR) ing omah saiki, bisa dadi kabegjan amarga Valve, sing minangka salah sawijining platform game paling gedhe sing ana, HP lan Microsoft gabung ing proyek piranti VR sing bisa narik kawigaten. ngelingi yen dheweke bakal dirilis sekaligus minangka salah sawijining Game VR Valve sing paling diantisipasi: Setengah-Urip: Alyx.

Ora akeh rincian babagan kacamata anyar iki kanthi sentuhan Valve lan HP kanthi kolaborasi Microsoft, nanging bisa uga nuduhake yen iki bakal dadi generasi kaping loro HP Reverb VR Pro Edition. Masalah kaya biasane ing jinis piranti iki biasane rega eceranKaya karo HTC Vive, Oculus Quest utawa model sing padha, kacamata VR jinis iki biasane larang, sanajan sejatine kasunyatane virtual sejatine ora padha karo kacamata khas sing dilebokake ing smartphone ...

Muga-muga pengumuman kacamata anyar iki menehi pangguna luwih penting maneh tinimbang model sing sadurunge lan kaya sing bakal entuk kualitas sing luwih dhuwur ing kabeh perkara, kita meh yakin manawa regane uga bakal luwih dhuwur tinimbang model saiki ndhuwur 600 dolar. Mesthine ana masalah utama kacamata kasunyatan virtual iki, rega saiki isih larang lan ing kasus kasebut, kita uga kudu nambahake mesin (komputer) sing apik supaya bisa digunakake kanthi sampurna, sing nggawe produk dadi larang banget sanajan dheweke pancen nyenengake kanggo nyenengake kita. Ayo goleki jeneng apa ing kacamata anyar iki, rega apa lan nalika diluncurake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.