Klien torrent paling apik

Download file torrent

Teknologi P2P, sing dipercaya banget niru amarga Bittorrent wis berkembang kanggo nawakake sarana sing luwih gedhe. Bittorrent minangka protokol pertukaran file, nanging ora beda karo emule, saben komputer dadi sumber kabeh bagean file sing wis diunduh, kanthi cara iki, ndownload file luwih cepet.

Nanging, beda karo emule, Teknologi Bittorrent butuh pelacak, supaya klien Torrent ngerti tujuane ndownload konten, mula dibutuhake kanggo miwiti undhuhan jinis konten apa wae. Yen sampeyan ora ngerti klien Torrent sing bakal dipilih, mula bakal nuduhake apa sing diarani klien torrent paling apik saka sing saiki kasedhiya ing pasar.

Kiriman

Tranmission - Klien Torrent Paling Apik

Praktis wiwit tekan pasar 13 taun kepungkur, Transmisi wis dadi alat sing paling apik ing pasar nalika ndownload file liwat Bitorrent. Tranmission minangka aplikasi sumber sing gratis lan mbukak kabeh. Sajrone taun-taun awal, mung kasedhiya kanggo ekosistem desktop Apple, nanging saiki nawakake versi kanggo ekosistem Windows lan Linux.

Uga nawakake versi kanggo NAS sing beda saka pabrikan utama, kayata Synology, Western Digital, D-Link ... sing ngidini kita ngonfigurasi piranti supaya bisa ndownload konten tanpa kudu nggunakake komputer. Tranmission nawakake pilihan kanggo ndeteksi download file .torrent kanthi otomatis ing komputer, saengga didownload, aplikasi kasebut bakal dingerteni lan miwiti unduhan, mbusak .torrent sing cocog.

Sajrone sejarah ngalami serangan beda ing server, sing meksa perusahaan dadi host versi sing kasedhiya ing repositori GitHub. Yen sampeyan nggoleki klien Torrent sing entheng lan gratis, Tranmission minangka pilihan paling apik sing saiki bisa ditemokake ing pasar.

Fitur Transmisi

  • Unduhan milih lan prioritas file miturut kabutuhan.
  • Watesan IP
  • Nggawe Torrents
  • Pemetaan port otomatis
  • Larangan otomatis kanggo klien sing ngirim data palsu.
  • Dhukungan kanggo ngirim enkripsi
  • Dhukungan kanggo macem-macem pelacak
  • Toolbar sing bisa disesuaikan.
  • Kompatibel karo tautan Magnet.

Download Transmisi

Artikel sing gegandhengan:
Apa uTorrent lan cara nggunakake

WebTorrent

WebTorrent, klien torrent web

Saka veteran kaya Transmisi, kita dadi praktisi anyar, nanging mula kita ora bisa ngilangi langsung bat. WebTorrent gratis, open source lan ora nawakake jinis pariwara apa wae, soko sing kudu ngucapke matur nuwun lan angel banget entuk ing jinis klien iki.

Salah sawijining kaluwihan utama sing ditawakake babagan klien Torrent liyane, bisa ditemokake bisa streaming video liwat AirPlay, Chromecast lan DLNA, fitur sing ditawakake sawetara pelanggan. Kompatibel karo link Magnet lan .torrent lan operasine gampang kaya nyeret file .torrent menyang aplikasi kanggo miwiti download.

Kaya jenenge, WebTorrent uga ngidini kita ngatur download liwat browser web, pilihan sing ora nate disaranake wiwit yen kita nutup browser, undhuhan undhuhan, nanging bisa uga cocog kanggo pangguna sing nggunakake dina kanthi mbukak browser.

WebTorrent kasedhiya kanggo Windows, Mac, lan Linux. Download WebTorrent

Tribler

Tribler, klien torrent

Yen sampeyan pengin privasi nalika ndownload jinis file liwat Internet lan uga duwe pamuter integral, klien paling apik sing bisa ditemokake yaiku Tribler, klien sing nggunakake jaringan dhewe nggunakake telung server proxy ing antarane pangirim lan panampa file. Nanging yen opsi privasi sing ditawakake ora cukup, ing antarane opsi konfigurasi kasebut, kita bisa nemokake pilihan kanggo nggawe privasi paling fanatik.

Tribler, kayata Transmisi lan WebTorrent gratis gratis, mbukak sumber lan kalebu mesin telusuran torrent sing nuduhake file sing didownload liwat aplikasi pangguna. Triblers kasedhiya ing Windows, Mac lan Linux. Download Tribler.

Vuze

Vuze, Klien Torrent

Vuze dadi pasar ing taun 2003, lan wis pirang-pirang taun, iki ora mung nambah antarmuka pangguna, nanging uga akeh fungsi lan opsi sing ditawakake. Vuze nggabungake a mesin telusuran torrent, uga Triblers liwat kabeh file sing lagi dituduhake liwat aplikasi sampeyan.

Vuze ora mung kanggo ndownload file sing duwe hak cipta, nanging uga ngidini kita nuduhake file hukum karo wong liya liwat obrolan aplikasi kasebut uga menehi kita, cara sing becik kanggo nuduhake file gedhe tanpa kudu nganggo web sing ngidini ngirim file gedhe.

Vuze kasedhiya ing rong versi, siji kanthi iklan sing ora ngidini muter konten nalika ndownload utawa nawakake perlindungan saka antivirus lan liyane kanthi iklan, sing regane $ 9,99, sing nawakake loro opsi kasebut saliyane ngidini kita ngrekam file kita ndownload ing DVD.

Vuze kasedhiya kanggo Windows, Linux, lan Mac. Download Vuze.

Nggawe

uTorrent, klien Torrent

Salah sawijining klien paling populer ing jagad Bitorrent yaiku Nggawe, salah sawijining klien sing nawakake mupangat sing paling apik babagan konsumsi sumber. Aplikasi kasebut mung ngemot 2 MB, mula kita bisa nemokake sawetara sumber sing bisa ditindakake ing sistem kita, saengga bisa digunakake ing latar mburi tanpa kita sadhar kapan wae.

Nanging tetep dadi entheng ora ateges ora menehi pilihan pangaturan dhewe, amarga uTorrent ngidini kita ngatur download kanthi manual utawa bebarengan uga ngidini kita ngatur kanthi adoh liwat smartphone.

Yen kita pengin ngoptimalake Torrent, kayata muter video sing diunduh utawa muter konten nalika didownload, dilindhungi karo antivirus, mindhah file sing didownload menyang piranti target utawa ora prelu ndownload codec, kita duwe opsi kanggo tuku versi Pro, sing regane regane 22 euro.

Torrent kasedhiya kanggo Windows, Linux, Mac, lan Android. Download Torrent.

BitTorrent

BitTorrent, Torrent client kanggo Windows, Mac lan Linux

Nanging yen apa sejatine kita seneng opsi konfigurasi supaya bisa ngontrol kabeh cara file diunduh, bandwidth sing digunakake aplikasi, ing endi file sementara lan file sing diunduh disimpen, jumlah sumber daya sistem sing dialokasikan kanggo aplikasi ... Bittorrent yaiku klien sing sampeyan butuhake.

Bitorrent minangka salah sawijining klien torrent paling lengkap ing pasar, lan kasedhiya ing telung versi, siji gratis lan bisa digunakake nanging nganggo iklan, liyane tanpa iklan $ 4.95 saben taun lan versi Pro. Versi Pro sing regane $ 19.95 saben taun, saliyane ngilangi pariwara saka The aplikasi nawakake pamuter video internal, proteksi antivirus, layanan pelanggan, uga ngidini kita ngowahi undhuhan supaya bisa diputer ing piranti apa wae.

Bitorrent kasedhiya kanggo Windows, Mac, lan Android. Download Bitorrent

Kanggo njupuk akun

Umume klien torrent ngidini kita ngatur pilihan sing padha, paling ora dhasar. Kajaba kita pengin nggunakake klien torrent kanthi spesifik, sing paling apik yaiku nggunakake sing gratis banjur nggunakake pamuter VLC, sing padha karo klien torrent sing nawakake pemain integral.

Babagan proteksi virus, yen biasane nggunakake situs web sing padha kanggo ndownload torrent, lan nganti saiki sampeyan ora nemoni masalah infeksi, sejatine sampeyan ora butuh program jinis iki. Kajaba iku, komunitas wis tanggung jawab ngilangi utawa nglaporake file .torrent sing ngemot virus utawa sing dudu asma asma kasebut.

Klien torrent kanggo Android

Download semburan nganggo Android

Sanajan sejatine ora mung film, musik lan aplikasi sing dituduhake liwat jaringan Bittorrent, sanajan kalebu 99% panggunaan, Bittorrent uga bisa digunakake nuduhake file sing luwih cilik sing ora bisa dituduhake liwat email. Kanggo tujuan kasebut, aplikasi torrent bisa dingerteni.

Saiki ing pasar, kita mung bisa nemokake loro aplikasi Android sing ngidini kita ndownload file torrent saka piranti seluler sing dikelola Android. Kita ngomong babagan uTorrent lan Bittorrent, loro klien desktop paling populer ing donya lan sing paling umum digunakake kanggo ndownload file torrent. Loro-lorone kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis liwat link ing ngisor iki.

µTorrent® - download torrent
µTorrent® - download torrent

Klien torrent kanggo iPhone

Download file torrent nganggo iPhone iPad utawa sampeyan

Klien Bittorrent ing piranti seluler bisa dingerteni yen digunakake kanggo nuduhake file sing ora ana gandhengane karo layanan surat biasa, layanan sing umume ora ngidini kita ngluwihi lampiran 25 MB. Apple duwe solusi sing sampurna kanggo jinis solusi iki, amarga tanggung jawab ngunggah file menyang iCloud lan mengko ngirim pesen menyang sing duwe link kanggo ndownload.

Nanging yen kita pengin nggunakake klien saka jaringan Bittorrent, ing App Store kita ora bisa nemokake app resmi sing ngidini kita ngatur, amarga nglanggar pedoman App Store kanthi ngidini sampeyan ndownload konten sing dilindhungi hak cipta. Nanging yen piranti jailbroken, kita bisa nggunakake aplikasi iTransmission, aplikasi sing kasedhiya liwat toko aplikasi Cydia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.