Kobo Aura H2O Edition 2 utawa kompetisi Amazon's Kindle sing hebat

Gambar ing ngarep Kobo Aura H2O Edisi 2

Sanajan kasunyatane Amazon ora nawakake angka penjualan tartamtu kanggo macem-macem piranti sing didol ing pasar, kalebu koleksi eReaders sing apik, ora ana siji utawa meh ora ana sing mangu manawa Kindle minangka piranti sing paling laris ing jinis iki pasar donya. Nanging, ing jaman saiki, Kobo terus ngupayakake dadi persaingan nyata. Sawetara dina kepungkur, dheweke njupuk langkah liyane kanthi ngluncurake sing anyar Kobo Aura H2O Edition 2, uga dijenengi Kobo Aura H2O Edition 2017.

E-book anyar iki minangka tinjauan babagan Kobo Aura H2O sing sukses banget ing pasar lan wiwit kuwatir karo Amazon, amarga layar sing gedhe, desain sing tliti lan regane. Kajaba iku, iki uga bisa gawe uwong yakin sawetara pamaca manawa sawise nyoba piranti Kobo, kabeh fitur kasebut kanthi positif banget. Kepiye cara liyane, kita wis nyoba Kobo Aura H2O Edition 2017 anyar lan iki analisis lengkap.

Desain

Kobo mesthi kepengin banget ngrancang desain piranti kanthi maksimal lan Kobo Aura H2O Edisi 2 iki ora kalah., sanajan kita wis ngelingake sampeyan yen bahan sing digunakake bisa uga ora preduli. Lan manawa buku elektronik anyar iki dibangun ing plastik ireng ing sisih ngarep, sing kabeh tilas bakal ditandhani saben maca, ana bab sing pancen ora penak lan kadang-kadang menehi tampilan kotor saka piranti (Sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha foto ing artikel kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye sidik driji sanajan aku ngresiki bola-bali). Sisih mburi ditutupi karet karet sing bakal ngidini kita nyekel piranti kanthi kepenak banget lan tanpa kakehan kemungkinan bisa mudhun utawa tiba ing lemah.

Salah sawijining aspek positif saka Kobo eReader anyar yaiku Layar 6.8 inci gedhe banget sing ngidini sampeyan nikmati eBuku meh kaya nalika maca buku kanthi format kertas tradisional.

Uga kita ora bisa lali babagan sing anyar Sertifikasi IPX68 karo piranti Kobo sing anyar lan ngidini kita ora mung kanggo basah buku elektronik, nanging uga bisa nyelehake nganti 2 meter ing sangisore banyu lan maksimal 60 menit. Aku ora pati jelas sapa sing pengin nyelehake buku elektronik ing njero banyu, amarga bakal angel diwaca, nanging positif banget yen bisa basah amarga ora ana buku sing ceroboh ing kolam renang utawa bathtub omah.

Kobo Aura H2O Edisi 2 gambar awak

Pungkasan, kita pengin ngomong babagan bobot Kobo Aura H2O Edition 2017 iki, yaiku 207 gram, lan sing mesthi katon gedhe banget kanggo piranti jinis iki, sanajan nganggep iki dudu eReader kanthi ukuran biasa, kita bisa nganggep bobote iki sing ora nyaman nalika maca.

Fitur lan Spesifikasi

Ing kene kita nuduhake sampeyan Fitur utama lan spesifikasi Kobo Aura H2O Edition 2 anyar;

  • Ukuran: 129 x 172 x 8.8 mm
  • Bobot: 207 gram
  • Layar sentuh Letter 6.8 inci kanthi kualitas cetak e-ink 265 dpi
  • Lampu ngarep: PRO PROLIT sing nyuda cahya biru kanggo maca wengi sing luwih kepenak
  • Panyimpenan internal: 8GB kanggo nyimpen luwih saka 6.000 ebook
  • Konektivitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n, Micro USB
  • Batere: 1.500 mAh sing njamin otonomi nganti pirang-pirang minggu
  • Format sing didhukung: 14 format file sing didhukung langsung (EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR)
  • Basa sing kasedhiya: Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Walanda, Italia, Portugis Brasil, Portugis, Jepang lan Turki
  • Personalisasi: TypeGenius - 11 jinis font sing beda lan 50+ gaya font
    Setelan kekandelan lan ketajaman font sing unik

Mesthine fitur paling apik ing piranti Kobo anyar iki yaiku layar 6,8 inci gedhe lan akeh banget sing maca, lan sayangé ora akeh perusahaan sing wani ngluncurake eReader kanthi layar Ukuran iki. Kajaba iku, sertifikasi IPX68 lan pirang-pirang format sing kompatibel minangka kekuwatan liyane sing wis dadi salah sawijining buku elektronik sing paling larang ing level karakteristik lan spesifikasi.

Analisis video

Ing kene kita nuduhake analisis video lengkap Kobo Aura H2O Edition 2017 iki;

Pengalaman karo Kobo Aura H2O Edition 2 anyar

Tanpa mangu Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan Kobo Aura H2O Edition 2 iki yaiku ukuran layar, sing ngidini kita bisa nyekel piranti kanthi pangukuran sing padha karo buku ing format kertas tradisional. Iki tegese kita bisa maca kanthi luwih nyaman lan tanpa, contone, kudu nambah ukuran font, soko sing ora bisa ndeleng kanthi apik, yaiku gangguan sing nyata.

Terus karo layar, aku kudu nyorot Resolusi gedhe sing ditawakake, 256ppi lan sing nggawe huruf teks katon cetha lan jelas banget. Iki kudu ditambahake fitur PRO Kenyamanan sing nyuda cahya biru, lan sing diatur kanthi otomatis gumantung saka cahya ing papan sing lagi diwaca. Fitur iki minangka ide kanggo maca sadurunge turu lan supaya mripat kita ora kesel, kaya kedadeyan ing piranti liyane saka jinis iki.

Babagan liya sing ora kekurangan ing piranti Kobo anyar yaiku dhukungan kanggo macem-macem format, sesuatu sing mesthi dihargai. Khusus, kita bisa ngunggah file kanthi ekstensi ing ngisor iki; EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ lan CBR.

Untunge aku cukup beruntung nyoba akeh buku elektronik ing jaman saiki, nanging salah sawijining buku sing paling apik kanggo aku yaiku Kobo Aura H2O Edition 2017, umume amarga layar sing amba, nanging uga amarga liyane akeh faktor, sing nggawe desain piranti ing latar mburi adoh banget saka bobote, bisa uga rada dhuwur.

Gambar layar Kobo Aura H20 Edition 2

Penting, dicathet yen kita wis mutusake ora nyoba nyelehake piranti kasebut ing banyu, amarga kedadeyan kasebut, sanajan Kobo terus-terusan negesake yen udan utawa mlebu kolam amarga ora bakal ana. masalah Ing Actualidad Gagdget, kita kepengin banget babagan teknologi nanging nggunakake ing endi, lan kita kanthi tulus percaya manawa eReader sing regane larang regane ora pantes dites kanggo meh kabeh wong.

Rega lan kasedhiyan

Kobo Aura H20 Edition 2 iki wis didol ing jagad iki sawise dituduhake kanthi resmi sawetara dina kepungkur. Bisa dituku nganggo macem-macem cara, ing antarane toko fisik FNAC, fnac.es utawa kobo.com katon apik. Kajaba iku, lan kepiye cara liya, bisa uga ditukuliwat Amazon ing link ing ngisor iki.

Babagan regane, kita ora nemoni buku elektronik ekonomi, nanging bisa uga regane wis suda dibandhingake model sadurunge, tetep ing 179.99 euro. Rega iki ora regane murah, nanging yen mbandhingake kualitas lan kekuwatan sing ditawakake piranti Kobo iki, luwih bisa disetel.

Pambiji pungkasan

Gambar sisih mburi Kobo Aura H2O Edisi 2

Kanggo nutup analisis iki, ora bisa gagal nggawe pambiji pungkasan. Kaping pisanan aku mikir Kobo Aura H2O 2017 iki ora bisa nglalekake sapa wae lan aku mikir manawa akeh pamaca bakal seneng, nanging liyane uga bakal ora seneng, dudu amarga kekurangan utawa kekurangan sing penting, nanging amarga ana akeh pamaca sing ora pengin diwaca layar gedhe saben dina.

Yen aku menehi cathetan ing piranti Kobo anyar iki, sawise digunakake pirang-pirang dina, cedhak banget karo A, sanajan tetep ing papan sing paling dhuwur. Mungkin bobot sing luwih murah lan bahan sing beda kanggo pambangunan iki bakal menehi perangkat kasebut katon apik. Kajaba iku, yen kanggo versi mbesuk mbenerake masalah jejak sing tetep ditandhani ing saindenging kasus, mula bakal dihargai.

Amazon dominasi pasar eReader kanthi Kindle, nanging Kobo Aura H2O Edition 2017 iki cedhak banget karo piranti perusahaan sing dipimpin dening Jeff Bezos lan bisa uga mbesuk lanskap ing jagad digital maca kanthi radikal.

Kobo Aura H2O Edisi 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
179.99
  • 80%

  • Kobo Aura H2O Edisi 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Kamera
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain lan bahan sing digunakake kanggo manufaktur
  • Anti banyu
  • Fitur lan Spesifikasi

Contra

  • Mburi
  • Rega

Apa pendapat sampeyan babagan Kobo Aura H2O Edition 2 anyar iki?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana lan ing endi kita kepengin banget ngrungokake pendapat sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Micky ngandika

    Aku duwe kobo iki lan regane regane aku nemokake cacat penting miturut pendapatku, lan yaiku kamus dwibasa sing digabungake kanggo basa Inggris. Piranti kasebut mokal kanggo ngenali kamus Prancis-Spanyol utawa kombinasi basa liyane sing ora ana basa Inggris. Yen piranti didol ing pasar internasional, mesthine kudu nggabungake alat sing diadaptasi karo pasar kasebut. Yen ora, dheweke mung adol ing negara sing nganggo basa Inggris.