Kobo Aura Siji wis kasunyatan lan ora mandhiri

Kobo Aura Siji

Sajrone wingi kita ketemu Kobo eReader sing misuwur, si Kobo Aura Siji. EReader sing ditampilake kanthi resmi lan wis layar 7,8 inci kanthi teknologi Carta, soko sing saiki ora ana ing pasar.

EReader uga ditampilake minangka alternatif sing apik kanggo Kindle Oasis, amarga ora mung luwih murah nanging uga menehi luwih akeh fungsi kanggo pangguna. Nanging iki dudu siji-sijine sing wis dingerteni. Kobo lan Rakuten uga nampilake eReader kanthi layar 6 inci sing ngaku saingan nyata karo Kindle Paperwhite 3.

Kobo Aura One bakal duwe prosesor Freescale sing diiringi ram 512 Mb lan Panyimpenan internal 8 GB. Nanging uga bakal duwe sertifikat IPX68 anyar, sertifikat sing negesake manawa Kobo Aura One bakal tahan banyu lan bledug, nanging luwih tahan tinimbang sertifikat liyane kayata IP67.

Kobo Aura One bakal duwe sertifikat IPX68 anyar

Layar saka Kobo Aura One 7,8 inci kanthi teknologi Letter, murup lan layar tutul. Resolusi eReader yaiku 1.827 x 1.404 piksel kanthi 300 dpi. Panyimpenan internal ing piranti iki bakal 8 Gb, jumlah sing ora bisa ditambah amarga piranti ora duwe slot kertu. Piranti lunak eReader bakal padha karo versi sadurunge, nanging wektu iki trabasan menyang Overdrive bakal dilebokake, layanan ebook e-mail Kobo sing bakal ngidini pangguna nyewa ebook liwat eReader. Fitur sing bakal ditampa dening Kobo eReaders lawas.

Kobo Aura Edisi 2

Kobo Aura One bakal diluncurake dijadwalake tanggal 30 Agustus ngarep kanthi rega $ 230, regane luwih murah tinimbang Kindle Oasis lan layar sing luwih gedhe. Soko sing nggawe akeh Kobo Aura One minangka eReader sing bakal narik kawigaten. Nanging iki ora bakal dadi siji-sijine sing unggul. Meh kaget, Kobo ngenalake Kobo Aura Edition 2, eReader kanthi layar 6 inci, teknologi surat lan regane cukup murah sing dipasang ing ambang $ 100.

El Kobo Aura Edition 2 duwe résolusi 1024 x 768 piksel, Teknologi Carta, Comforlight kanggo lampu lan 268 dpi. Kapadhetan piksel saben inci luwih murah tinimbang Kobo Glo HD ing jejere desain bedane utama antarane Kobo Aura Edition 2 lan Kobo Glo HD. Kobo Aura Edition 2 bakal disebar nganggo cara sing padha karo Kobo Aura One, nanging regane bakal luwih murah, udakara $ 119.

Sanajan eReader dudu gadget sing duwe jaman saiki, sing sejatine piranti kasebut nggawe pemerintahan Amazon lan eReaders dadi angel Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Ignacio ngandika

    Apa sampeyan ngerti yen kobo aura bakal digunakake kanggo buku audio?