Kobo Libra H2O, eReaders kabeh bunder sing bakal diwaca ing endi wae

Ayo bali menyang taun 2006, taun sing ditindakake katon saka eReaders pisanan, piranti sing bisa digunakake maca ewonan ewu buku ing endi wae kanthi piranti siji. Lan pukulan teknologi ing jagad maca perlu sawise kita ndeleng transisi sing padha ing pasar musik lan video karo piranti sing ngidini kita nganggo konten digital. Sony minangka salah sawijine sing pertama sing mlaku ing tren, nanging kita bakal wiwit ndeleng kabeh merek sing cocog.

Tinta elektronik kasedhiya ing kene, tinta sing ngidini kita maca tanpa bosen mripat lan ngidini piranti otonomi sing gedhe. Lan saben dinane iki kita kepengin nggawa Kobo sing anyar, ing anyar Kobo Libra H2O eReader. Piranti anyar saka perpustakaan Rakuten Jepang Kita bisa maca ing endi wae, tanpa wedi yen piranti teles. Kita wis nyoba lan kita wis ngandhani yen pancen migunani. Sawise mlumpat, kita menehi kabeh rincian ...

Kobo Libra H2O, eReader anti banyu sing pulih tombol fisik

Kobo Libra H2O duwe kapasitas panyimpenan nganti 6000 buku, kabeh gumantung saka ukuran kasebut, luwih saka cukup kapasitas kanggo nimbang panelitian sing negesake manawa rata-rata bisa maca ing gesang kita rata-rata antarane 2000 lan 4000 buku ing gesang kita kabeh.

Wong lanang ing Kobo kudu nambah layar Kobo Aura H2O, lan wis padha. Kobo Libra H2O kasedhiya karo Layar layar 7, layar sing sampurna kanggo maca kabeh ebook sing dikarepake. Lan kaya sing dakkandhakake, iku impermeable. Oke, sampeyan ora kudu mlebu kolam kanggo maca, nanging sing sejatine nglindhungi banyu ora bisa narik kawigaten ing lingkungan sing bisa teles. Aku bisa mikir nalika nalika ana ing njobo maca lan udan udan mulai udan, utawa yen ana ing sekitar kolam utawa pantai.

Desaine diganti dibandhingake karo Kobo Aura H2O, lan ana a desain padha karo Kobo Forma, eReader utama perusahaan. Sanajan sejatine ora duwe desain tanpa kerangka, Kobo Libra H2O, nggawa tombol fisik sing padha ing Kobo Forma sing bakal ngidini kita muter kaca, utawa bali menyang sing sadurunge, kanthi cara sing luwih gampang tinimbang nutul layar tutul (anti-reflektif lan kanthi resolusi 300 PPI) piranti. Iki minangka prekara sing dakkarepake wiwit nyoba eReaders liyane minangka sesuatu sing ilang amarga layar sentuh sensitif. Layar sing by a lampu ngarep sing bisa disetel sing malah nganggo nada sepia saengga paningalan kita ora kesel ing lingkungan sing sithik.

Pindhah liwat buku tanpa ngilangi utas umum

La Piranti UX, piranti lunak sing diterusake, ora apa-apa, tanpa apik, sejatine sampeyan bisa terus nambah. Ngalih piranti layar muter, ana sing menarik banget Kobo kudu poles wangsulan sing diwenehake. Mengkono uga nalika interaksi karo menu, bisa ditrapake nanging dakkira manawa kanthi nganyari firmware bakal luwih apik.

Salah sawijining novel anyar iki Kobo Libra H2O minangka cara pandhu arah anyar ing antarmuka maca. Ana buku sing ora duwe wiwitan lan pungkasan, utawa luwih becik, ngidini sampeyan ngowahi urutan maca amarga konsultasi kaca sadurunge utawa mbesuk bisa dadi apik. Kanggo iki, Kobo Libra H2O nuduhake garis wektu sing bisa dilayari liwat buku, bisa nganti 3 mlumpat ing buku kasebut banjur bali menyang titik sing saiki ana. Soko sing migunani banget ing buku tartamtu sing aku seneng banget.

Putih, warna trendi kanggo eReaders

Anyar Kobo Libra H2O kita bisa entuk ireng lan putih, warna sing diwartakake wis bisa nylametake saka model lawas kanthi panjaluk sing populer. Lan iku ora kabeh kudu ireng ... Werna piranti sing bisa digabung karo papat pilihan Turu turu, utawa tutup piranti ing warna ireng, abu-abu, jambon, lan biru aqua (warna sing sampurna kanggo putih Kobo Libra H2O).

Buku utawa artikel favorit sampeyan disuwun karo Pocket

Kita seneng maca, nanging ora mung buku ... Kita urip ing jagad konsumsi, lan saya akeh blog utawa media sing diwaca saben dinane lan Kobo Libra H2O minangka piranti sing sampurna kanggo ngonsumsi jinis barang kasebut. 

Thanks kanggo sampeyan integrasi karo Pocket, kita mung kudu nyimpen artikel sing katon ing komputer utawa piranti seluler ing layanan dhaptar maca populer, banjur bakal diunduh kanthi otomatis menyang Kobo Libra H2O lan bakal ndeleng versi artikel sing disederhanakake tanpa ana pariwara sing ngganggu kita. Kabeh iki kanthi keuntungan maca sing ditawakake eReader.

Kobo, perpustakaan virtual sing asale saka jagad fisik

Kaya jenenge, Kobo Libra H2O iki asale saka kulawarga Kobo, sawijining toko buku online sing asale saka toko buku fisik Kanada sing ngerti carane nggawe transisi menyang dunia maya. Nganti 6000 buku lan buku audio sing bisa ditemokake ing toko Kobo, tokoh sing kompetitif tanpa ngerti apa pesaing utama sampeyan amarga ora menehi data babagan jumlah buku sing diduweni.

Lan salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan Kobo yaiku dheweke nawakake kamungkinan kanggo panulis anyar, utawa ora anyar, kanggo nerbitake dhewe ebook sampeyan dhewe tanpa ngliwati penerbit. Model bisnis anyar sing nggawe crita luwih gampang lan gampang dingerteni.

Tuku Kobo Libra H2O anyar

Sampeyan bisa entuk Kobo Libra H2o anyar iki liwat pengecer utama Rakuten Kobo ing Spanyol, Fnac, utawa ing situs web Kobo. Dina iki wis didol kanthi rega Euros 179,99, rega sing yen dibandhingake karo mitra (kanthi karakteristik sing padha) saka raksasa penjualan online, Amazon Kindle Oasis, cukup kompetitif amarga luwih murah 70 euro.

Dadi sampeyan ngerti, apa disaranake? iya Apa alat sing apik kanggo maca buku favorit ing endi wae? iya. Yen sampeyan nggoleki eReader sing bisa diwaca ing kolam renang, ing pantai, ing amben, utawa ing kantin, Koko Libra H2O minangka eReader sing sampurna.

Contra

  • Tutup protèktif ora kalebu ing rega
  • Plastik bisa nandhang kemungkinan tumiba
  • Piranti lunak kasebut bisa ditambah

Pros

  • Anti banyu lan nyilem
  • Tombol fisik bali menyang pasar eReader tutul
  • Mode navigasi anyar ing antarmuka maca
  • Otonomi gedhe
Kobo Libra H2O
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
179,99
  • 80%

  • Kobo Libra H2O
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 100%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.