Kumpulan editor teks web minimalis

Penyunting teks minimalis ing web

Akeh wong luwih seneng kerja ing browser Internet kanthi macem-macem jinis aplikasi, amarga ana sawetara sing ngidini nginstal alat ing lingkungan kasebut; kamungkinan duwe editor teks minimalis sing bisa digunakake kaya aplikasi web, Iki minangka gerakan liya sing paling penting sing saiki wis dingerteni.

Kegiatan kasebut bisa dibenerake, wiwit nggunakake iki lanpanyunting teks minimalis ngindhari pangguna supaya ora nginstal aplikasi fisik ing sistem operasi, sawijining kahanan sing nyebabake nggawe file utawa perpustakaan tartamtu sing bisa nggawe komputer dadi luwih alon lan luwih cepet, coba coba mateni aplikasi tartamtu sing diwiwiti karo sistem.

1. ZenPen

Ing njero Penyunting teks minimalis Sampeyan bisa uga jeneng ZenPen, sing duwe fungsi dhasar nanging uga penting banget. Sawise ngetik aplikasi web iki, sampeyan mung kudu pilih kabeh teks ing layar cipratan banjur busak kanggo miwiti nulis sing anyar. Menyang sisih kiwa ana pilihan tambahan, sing bakal ngidini kita nggarap layar wutuh, kuwalik warna, netepake jumlah tembung sing maksimal kanggo ditulis lan mesthine minangka ikon kanggo nyimpen dokumen kita.

zenpen

2. Ditulis? Anak kucing!

Iki jeneng asli aplikasi web iki, sing uga kalebu ing kategori Penyunting teks minimalis; ing kene kita bakal nemokake kothak cilik sing bakal digunakake kanggo awak nulis, ing sisih ngisor kita bakal ngujo pilihan sing menarik, ing endi kita duwe kemungkinan milih jumlah tembung sing bakal ditulis, uga wis anaKonter cilik sing bakal nuduhake jumlah tembung sing ditulis. Yen wis entuk nomer sing wis ditemtokake (sing bisa dadi 1000) bocah cilik bakal katon minangka hadiah kanggo prestasi.

ditulisKite

3. DrakeCopy

Iki minangka editor teks sing paling gampang sing ditemokake, layar ireng ditampilake minangka latar mburi, lan huruf-huruf kasebut ijo, nggawe simulasi komputer lawas sing ana ing taun 60-an. Ing kene Sampeyan mung bisa nggarap format teks biasa , layar wutuh lan langit, kemungkinan nyimpen dokumen sampeyan.

Drak Copy

4. Jare

Layar pertama sing bakal ditemokake ing editor teks iki bisa uga mbingungake, amarga ing kana Bakal dituduhake apa sing dienggo kanggo saben fungsi sing ana. Mula, aplikasi web cukup gampang digunakake, sing nampa teks biasa, counter tembung, kemungkinan ngilangi dokumen kita lan mesthine bisa disimpen supaya bisa digunakake ing komputer.

yany

5. Koi-Panulis

Iki minangka salah sawijining liyane Penyunting teks minimalis sing bisa digunakake minangka aplikasi web, ing endi fitur utamane yaiku nalika mindhah mouse. Iki digunakake kanggo bisa nyelehake huruf sing kandel utawa miring ing tembung tartamtu.

Koi-Panulis

6. Scriffon

Iki minangka salah sawijining Penyunting teks minimalis sing bisa digunakake minangka aplikasi web lan sing sayang, mbutuhake registrasi kanggo digunakake; Mula, pangembang wis ngusulake 2 mode panggunaan kanggo layanan kasebut, salah sijine yaiku sing nggambarake nulis jinis nulis apa wae; fungsi liyane bisa uga luwih apik kanggo akeh wong, amarga biasane bisa digunakake nulis pikirane, frase, crita, refleksi ing antarane akeh alternatif liyane.

skripsi

7. w? Bis? Bi

Kanggo miwiti karo editor teks minimalis iki, pangguna kudu pencet tombol fungsi F11, pesen sing bakal sampeyan weruh yen wis ngetik aplikasi web iki; bisa uga iki kerugian cilik, amarga tombol (utawa fungsi) iki duwe ciri nyelehake browser Internet ing layar wutuh, saengga bisa ngilangi toolbar saka ndhuwur. Yen ngono, sawise ngrampungake cacat iki, kita bisa miwiti proyek kanthi menehi jeneng.

Kompilasi kasebut Penyunting teks minimalis kanthi teoritis dimaksudake supaya ora ngganggu perhatian sapa wae sing nggunakake, aturan sing dilanggar ing sawetara prekara kasebut nalika kita sok dong mirsani grafis cilik sing cukup apik, lan iku mesthi bakal nggawe kita kepengin weruh.

Informasi luwih lengkap - Jalanake macem-macem jinis aplikasi ing Google Chrome, Cara sampeyan bisa mateni aplikasi sing diwiwiti karo Windows

Penyunting teks - pen zep, tulisan, kothak ireng, ngakak, koi-panulis, skripsi, w? bis? bi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)