Game gratis paling apik kanggo nggunakake # StayInHome kanggo COVID-19

Ps4 zona perang

Kita siyap, iki mbutuhake akeh watesan nalika bisa metu, ing kahanan iki, akeh sing bakal duwe sumber daya supaya ora bosen ing omah, nanging wong liya bisa uga ngeculake utawa ora langsung duwe pasokan audiovisual . Ing kompilasi iki, kita bakal nuduhake game video sing paling menarik sing kasedhiya kanggo kabeh platform kanthi gratis.

Amarga pirang-pirang piranti karo sistem operasi sing bisa ditemokake ing omah saiki, jumlah platform sing bisa didownload game akeh banget, saka Smartphone, PC, console utawa malah SmartTV. Kanthi cara iki, kita duwe akses menyang game video tanpa wates kanggo main dhewe utawa kulawarga.

PlayStation Saiki

Puter kabeh judhul ing luwih saka 700+ PlayStation Saiki sampeyan pengin sidhang suwene 7 dinaSaka blockbuster sing nemtokake genre nganti klasik sing terkenal, nganti game indie inovatif lan trivia arcade retro. Main judhul PS4, PS3 lan PS2 miturut panjaluk utawa undhuh atusan game PS4 lan mainake offline. Kanthi macem-macem jinis pilihan, sampeyan bakal bisa main game sing menarik.

psnow

Kasedhiya ing Ps4 lan Pc.

 

XboX Game Pass

Xbox Game Pass ora gratis nanging nawakake akses tanpa wates menyang luwih saka 100 game berkualitas tinggi mung ing 1 €, kanthi judhul ditambahake terus-terusan. Apa sampeyan seneng game konsol, game PC, utawa kalorone, sampeyan duwe rencana. Gabung karo Xbox Game Pass kanthi rega murah saben wulan lan temokake game favorit sabanjure. Antarane judhul sing kasedhiya yaiku judhul eksklusif sing penting kaya Gir Perang utawa Halo.

Pass game Xbox

Kasedhiya kanggo Xbox o Pc.

Residen Evil 3 Raccoon City

Ora pesawat lengkap, nanging iki demo sing bisa diputer salah sawijining game sing paling diantisipasi ing taun 2020, sabenere game sing ana gandhengane karo pandemi sing disebabake virus. Kabeh kedadeyan ing Raccoon City ing endi raksasa farmasi sing diarani Payung nggawe virus sing ndadekake kabeh wong kena infeksi dadi zombie. Ing kasus iki kayane ora cukup insentif, Payung ngeculake salah sawijining senjata biologis sing paling medeni, »Nemesis» Wis dirancang kanggo ngrusak saben anggota STARS (pasukan khusus polisi kutha) sing protagonis Jill Valentine dadi anggota. Perang supaya slamet ing tes sing megah iki.

Resident Evil 3 Remake

Kasedhiya wiwit 19 Maret ing Ps4, Xbox lan Pc. Game lengkap bakal didol tanggal 3 April.

 

Telpon saka tugas: WarZone

Modo perang-royale independen saka Telpon saka tugas: Warfare Modern sing njamin pengalaman pertempuran sing akeh banget nganti 150 pemain Tanggung jawab dadi operator veteran Tier 1 banjur mlebu ing jagad Verdansk sing kandhel lan jembar. Activision lan Infinity Ward njamin karo Warzone iki cara anyar kanggo nikmati aksi perang veteran.

Telpon saka tugas Warzone

Kasedhiya kanthi gratis kanggo kalorone PS4, PC utawa XBOX, sorot sing Lengganan plus ora dibutuhake ing PlayStation.

EFootball PES 2020 LITE

EFootball PES 2020, Pemenang Penghargaan Game Olahraga E3 Paling Apik, Nggawe tim impen sampeyan ing myClub utawa surak tim favorit sampeyan ing Matchday. Tanggung jawab macem-macem tim ing pertandingan lokal utawa koperasi, utawa dadi legenda eSports ing eFootball. Teh ngidini sampeyan mainake pertandingan online karo pangguna sing duwe versi lengkap. Sawetara klub ora kasedhiya ing mode tartamtu lan uga ora ana juara sing kalebu ing versi lengkap.

PES-2020-Lite

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox lan Pc.

Apex Legends

Game video saka saga cilik titanium sing, sanajan ngeculake jenenge, tetep dadi bagean saka semangat franchise: edan, bledosan lan kanthi macem-macem gadget sing bisa digunakake. Iki minangka perang royale, jinis modis, ing endi para pejuang saka kabeh penjuru Frontier nggawe tim kanggo berjuang kanggo kamulyan, ketenaran lan rejeki. EA lan Respawn Entertainment njamin yen proposal iku ambisius, kanthi dhukungan taun direncanakake lan dipérang dadi musim konten: karakter, mode lan liya-liyane. Bujang kita bisa tuku barang kosmetik kanthi dhuwit nyata.

Apex Legends

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox lan Pc.

Fortnite

Fortnite minangka game video dening Epic Games sing nampilake tampilan kartun sing ngeterake kita menyang wong sing sugih Bukak peta kanggo njelajah, mbangun, lan pungkasane bisa urip. Apa sampeyan kepengin slamet saka bebaya ing wayah wengi? Mbangun bètèng ing awan, nggunakake reruntuhan, lan ndedongaa supaya kuwat. Fortnite biasane minangka 'bangunan aksi' jagad, tim sing nganti 4 pemain bisa nggoleki jagad iki, nglumpukake sumber daya lan kolaborasi kanggo mbangun kekuwatan lan gaman edan kaya efektifitas supaya slamet.

Fornite

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox, Pc, Mac, iOS, Android lan Ngalih.

Gwent

Game kertu saka The Witcher 3: Wild Hunt Iki diadaptasi kanthi mandhiri kanthi basis bebas muter. Gwent nggawa kabeh tumindak lan strategi ing kertu favorit Geralt Rivia ing layar. Klumpukake kertu lan gaweyan dek kuat kanggo dadi salah sawijining pemain paling apik saka jagad Gwent nguwasani seni mercusuar sajrone pertandingan babak paling apik.

Gwent

Kasedhiya kanggo kalorone PS4, Xbox, Pc, iOS y Android.

jembaré Shelter

Game video simulasi gratis sing apik lan strategi pasca-nuklir sing nggawe sampeyan dadi pangurus papan perlindungan lemah sing canggih, ing endi kita ngontrol papan perlindungan lemah dhewe, nglumpukake sumber daya, nglatih wong sing slamet kanthi ngganggu kegiatan lan nglindhungi dheweke saka bebaya ara-ara samun. Vault-Tec nyedhiyakake alat kanggo kita, sisane gumantung karo tumindak kita.

jembaré

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox, Pc, Ganti, iOS y Android.

Paladins

Campuran saka tumindak wong pisanan kompetitif lan strategi saka pangripta Smite sing, ing format sing bisa diputer, nawakake pendekatan sing apik karo sikat sikat taktik lan peran. Nawakake akeh tembakan tim, a banyolan gedhe lan, ing ndhuwur kabeh, a pangaturan dhewe sing jero saka karakter.

Paladins

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox, Pc, Mac lan Switch.

Masak masak

Kanthi game video sing nyenengake iki sampeyan bisa sinau nggawe kombinasi sajian endah. Bahan-bahan sing kudu ditambahake kanggo resep yaiku: kacepetan, kreatifitas, prigel lan kepinginan masak. Sampeyan bisa ngrasakake koki, sanajan bola-bali sampeyan kudu ngaktifake multitasking kanggo nyiyapake pesenan kanggo 3 restoranDadi siyap-siyap masak masak sing kuat.

Masak masak

Kasedhiya kanggo iOS y Android.

Case Criminal

Ing game video sing gawe ketagihan iki, sampeyan kudu nggunakake katrampilan detektif sing paling apik ngatasi serangkaian rajapati. Kasus Kriminal nyedhiyakake pitunjuk supaya sampeyan bisa nemokake dalang kadurjanan kasebut. Siapke sarung tangan sampeyan, mlumpat menyang acara pidana sing beda-beda, sesambungan karo dokter forensik, kerjo bareng karo polisi lan nggawe kesimpulan sampeyan dhewe ing game sing nglipur supaya sampeyan tetep bisa golek pitunjuk.

Case Criminal

Kasedhiya kanggo iOS y Android.

3on3 Kayaking

JoyCity ndadekake kabeh semangat lan daya saing ing basket ing dalan menyang 3on3 FreeStyle, a game video ing ngendi kita bisa nindakake gerakan gaya bebas, kalebu kabisan khusus miturut saben karakter, ing cocog siji lawan siji, utawa telu karo telu, ing proposal kanthi aspek sosial sing ditandhani. Wis wayahe sampeyan nggawe gaya sampeyan dhewe lan dadi legenda.

3on3 Kayaking

Kasedhiya ing Ps4, Xbox, Pc, iOS y Android.

Warface

Perang tumindak FPS, mode fokus Multiplayer online, sing nggunakake CryEngine 3, dikembangake dening studio ing Crytek ing Seoul. Game kasebut utamane fokus ing sisih multiplayer koperatif, nawakake pangguna supaya bisa gelut siji lan sijine uga tim ing macem-macem skenario perang, kayata ngadhepi macem-macem misi koperasi.

Warface

Kasedhiya kanggo Ps4, Xbox, Pc lan Switch.

Kapal Perang Dunia: Legenda

World of Warship minangka game saka Wargaming, pangripta World of Tanks, sing karo jagad raya tumindak bebarengan transportasi pemain menyang segara kanggo melu perang angkatan laut ing Perang Dunia II lan perang liyane, duwe sawetara prau kalebu operator pesawat, kapal perusak, kapal pesiar lan kapal perang.

Kasedhiya ing Ps4 lan Xbox. Sorot apa ora prelu langganan Plus aktif.

The Simpsons Tapped Out

Ing game The Simpsons: Tapped Out kita kudu yasa kutha Springfield sawise pembunuhan nuklir sing disebabake Homer Simpson sing unik. Rekreasi kutha pancen padha karo seri animasi Matt Groening. Minangka game strategi lan manajemen sumber daya, sampeyan bakal mbutuhake wektu cukup kanggo nindakake kabeh konstruksi tanpa liwat kothak.

The Simpsons

Kasedhiya kanggo iOS y Android.

The Sims

Game simulasi urip nyata sing mistis, sing kudu ditindakake nggawe karakter siji utawa luwih lan bisa sukses ing uripsaka golek gaweyan, minangka pasangan kanggo mbentuk kulawarga. Salah sawijining elemen paling apik ing game video iki yaiku kemampuan kanggo mbangun omah kanthi ukuran kanthi rinci, kita bisa milih saka materi, malah wallpaper, karpet, televisi, gelombang mikro, kabeh sing bisa mbayangno. Mesthi dadi game sing sampeyan bisa nglampahi pirang-pirang jam kanggo mbangun omah impen sampeyan kanggo ngatasi karantina.

The Sims

Kasedhiya kanggo iOS y Android.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.