Commodore 64, retro digunakake lan versi mini katon

Commodore 64 mini

Retro dipakai. Sampeyan mung kudu mriksa kesuksesan sing diduweni Nintendo Jepang karo model klasik ing versi mini. Sing terakhir teka yaiku sing cilik SNES Klasik. Nanging, perusahaan liyane lagi mlumpat ing trek kasebut. Lan wektu iki kita antisipasi salah sawijining komputer mitos sing nggawe akeh pangguna kecanduan komputasi. Kita ngomong babagan Commodore 64.

Yen kita teleport menyang taun 1982 lan Commodore 64 katon ing pemandangan. Komputer iki dadi mitos ing sawijining wektu bebarengan karo Spectrum Sinclair. Commodore 64 adhedhasar sistem operasi Commodore BASIC 2.0 lan menehi kita loro drive kaset lan drive floppy 5 1/4 ing modul eksternal. Iki uga dadi salah sawijining pusat hiburan paling populer ing taun-taun kasebut nalika konsol isih durung lelungan dawa.

Komputer iki urip maneh 50% faktor wujud ngisor, sanajan nawakake hardware kanthi sentuhan saiki. Nanging sadurunge aku ndhaptar cerdas ing komputer retro iki, kita kudu ngandhani manawa sistem operasi terus dadi BASIC 2.0. Dadi, kabeh nostalgia wektu kasebut bisa ngelingi garis kode kasebut kanggo nggawe game utawa program dhewe.

Sementara, mini Commodore 64 iki nduweni output HDMI, keyboard lengkap, uga rong output USB ing sisih liyane. Bebarengan karo paket penjualan sing dianggep bakal diluncurake taun ngarep 2018 - kita ora ngerti yen pungkasane bakal kasedhiya kanggo preinan Natal - Kabel HDMI, joystick, lan akeh game sing dimuat bakal dipasang Ing Memori. Kajaba iku, durung dingerteni pinten memori internal ing komputer; Sing bisa kita critakake yaiku regane ora larang babar pisan: Euros 79,99. Pungkasan, kita menehi kabeh dhaptar game video sing bisa sampeyan nikmati nalika Commodore 64 diwiwiti:

AlleyKat, Anarki, Armalyte: Edisi Kompetisi, Avenger, Battle Valley, Bounder, California Games, Chip's Challenge, Confuzion, Cosmic Causeway: Trailblazer II, Makhluk, Cyberdyne Warrior, Cybernoid II: The Revenge, Cybernoid: The Fighting Machine, Deflektor, Kabeh Wong A Wally, Firelord, Gribbly's Day Out, Hawkeye, Heartland, Herobotix, Highway Encounter, Hunter's Moon, Hysteria, Impossible Mission, Impossible Mission II, Serangga In Space, Mega-Apocalypse, Mission AD, Monty Mole, Monty on the Run, Nebulus , Netherworld, Nobby the Aardvark, Node Of Yesod, Paradroid, Pitstop II, Rana Rama, Robin Of The Wood, Rubicon, Skate Crazy, Skool Daze, Slayer, Snare, Speedball, Speedball II: Brutal Deluxe, Spindizzy, Star Paws, Steel , Stormlord, Baseball Olahraga Jalanan, Game Musim Panas II, Siklus Super, Kuil Trilogi Apshai, Arc Yaod, Babagan Babagan, Babagan ing Musim Semi, Trailblazer, Uchi Mata, Uridium, Sing Wani Menang II, Game Musim Dingin, Game Dunia , Zynaps

Info liyane: C64 mini


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.