Konferensi video sabanjure gen saka Logitech Rally Bar

logitech rally bar

Logitech saiki malih dadi revolusi ing jagad konferensi video sing saiki berkembang kanthi macem-macem alat canggih kaya sing fleksibel sing nggunakake kabeh mesin konferensi video lan kekuwatane, kayata Microsoft Microsoft utawa Zoom. Kanthi Logitech iki arep nyakup fitur canggih karo produk kaya sing anyar Logitech Rally Bar, kamera sing dirancang khusus kanggo papan ukuran medium lan Logitech Rally Bar Mini, fokus ing papan cilik, menehi meh kualitas sinematik luhur kanggo konferensi video sampeyan.

Uga ditemokake piranti sing dirancang kanggo rapat ing kamar gedhe kayata Logitech RoomMate, piranti sing bisa mbukak layanan konferensi video kayata Rally Plus tanpa mbutuhake komputer. Produk merek anyar iki kanggo nyederhanakake lan ningkatake rapat jarak jauh, nggampangake manajemen lan wiwitan ing lingkungan kerja kanthi fitur sing paling canggih ing pasar.

Nggawe maneh konferensi video

Konferensi video mbaka sethithik, dadi integrasi saben dinane ing lingkungan lingkungan kerja lan Logitech pengin nggawe produk anyar ing ngarep sektor kasebut, dadi cikal bakal ruang rapat interaktif lan fleksibel sabanjure. Teknologi iki bakal ngidini konferensi dianakake kanthi cara sing asli kanggo nggunakake layanan utama kayata Microsoft Teams lan Zoom, uga mode offline nggunakake USB saka meh kabeh komputer.

Katalog solusi anyar sing ditandhani Logitech kalebu layanan konferensi video liyane kayata GoTo, Pexip lan RingCentral. Kamungkinan nggunakake kamera liyane kanggo analisis kamar liwat intelijen buatan uga digabung.. Teknologi iki bisa ngowahi ruangan apa wae tanpa dipikirake ukuran utawa dununge dadi pusat rapat perusahaan, kalebu sing bisa digunakake kanthi adoh saka omah.

Fitur Rally Bar lan Rally Bar Mini

  • Optik kanthi resolusi nganti 4K: Rapat kanthi kualitas luhur kanthi zoom optik nganti 5x tekan 15x digital.
  • Audio Crystal bening Thanks kanggo teknologi kepemilikan saka Logitech sing menehi rapat kanthi swara sing asri lan cetha.
  • Desain apik: Piranti anyar duwe desain sing apik banget lan futuristik kanthi garis bunder, kanthi kain poliester daur ulang sing mbungkus speaker. Desain minimalis kanthi warna netral kayata putih utawa grafit.
  • AI terintegrasi: Loro-lorone bar video kasebut dilengkapi teknologi intelijen buatan paling anyar sing dirancang dening Logitech, kanthi deteksi kanthi nyata wektu wong-wong sing padha nglumpuk uga ruangane, nggawe fokus lan pencahayaan optimal.

Kita duwe informasi luwih lengkap lan ciri teknis ing situs web resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.