Konfigurasi paling apik kanggo masang desktop game

Konfigurasi paling apik kanggo masang desktop game

Nalika nyiyapake desktop sing ideal, sing pertama kudu dipikirake yaiku "apa kanggo", yaiku, apa kegiatan utama sing bakal ditindakake Ing desktop kasebut, desktop siswa sing nggabungake komputer karo cathetan, buku, bahan nulis, lsp. Ora padha karo desktop pangguna sing nggunakake komputer kanggo Surf ing Internet lan nonton film lan seri favorit, utawa mejo tukang game sing sampurna, sing ngenteni jam lan jam ing ngarep monitor lan duwe macem-macem aksesoris.

Dina iki kita bakal fokus marang pangguna, pangguna gamer pungkasan, lan bakal menehi sampeyan sawetara tombol sing ngidini nggawe ruang main sing apik, ngrawat aspek kayata tabel kasebut, elemen sing bakal kitaatasi lan mesthine, kursi, lali sing gedhe, nanging dadi pilar penting ing saben meja game. Ergonomis lan kenyamanan minangka kunci penting. Apa kita bakal miwiti?

Desktop game paling apik

Yen kita cenderung ing meja kasebut, tabel sing becik kanggo tukang game yaiku sing duwe bentuk L. Alasane jelas, nanging kita isih bakal nerangake manawa bakal nyedhiyakake aksesibilitas sing luwih gedhe kanggo kabeh piranti, aksesoris lan liyane sing ana ing desktop. Salajengipun, tabel iki kudu cukup jembar lan jembar, ngindhari yen obyek sing disimpen ing njero ati menehi perasaan "rame". Meja kanthi sikil papat uga meja, nanging iki dudu babagan iki, nanging babagan nggawe papan sing ergonomis lan nyaman.

Sampeyan uga penting yen kalebu tabel iki bolongan kanggo ngliwati kabel supaya kabel listrik lan konektor liyane ora katon lan tanpa njupuk papan ing ndhuwur meja. Iki minangka pitakon estetis, nanging uga minangka pitakon fungsional.

Babagan kaki meja, kita wis nyebutake "sikil papat", nanging ora cocog. Tip sing apik yaiku duwe laci dhadha kanggo salah sawijining sisih, luwih becik yen ndhukung dhukungan kanggo dewan lan digabungake. Kanthi cara iki, kita bakal bisa nggunakake kabeh sing dibutuhake.

mejo tukang men game

Ing pucuk meja liyane bakal becik duwe papan sing dibutuhake kanggo menara saka komputer, luwih becik yen diangkat nganggo lemah. Mangkene uga supaya kita bisa ngakses gampang menyang komponen penting iki.

Bali menyang ndhuwur meja, sampeyan kudu entuk a ngadeg monitor. Ing pasar saiki sampeyan bisa nemokake kanthi pirang-pirang gaya, desain lan rega, nanging luwih apik yen sampeyan cukup ngunggahake monitor supaya ana ing level mripat sampeyan. Kajaba iku, bakal dadi tambahan yen ana endhog ing sangisore, dadi sampeyan bisa "ndhelikake" apa sing ora digunakake ing kabeh wektu, lan desktop game bakal katon luwih jelas lan tertib.

Kursi

Pilar penting liyane ing meja game sing apik yaiku kursi. Ngelingi manawa sampeyan bakal ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep layar, sampeyan butuh kursi meja sing dirancang khusus kanggo sesi sing dawa, kepenak lan ergonomis. Contone ing Livingo Spanyol dheweke duwe pilihan sing apik.

Nalika milih kursi tukang game sampeyan kudu ngetrapake ndhuwur rong aspek kasebut. Pertama, sing bisa diatur kanthi dhuwur, supaya sampeyan bisa adaptasi karo dhuwur meja lan monitor. Lan nomer loro, sing duwe backrest sing bisa diatur bisa nanggapi wujud awak, lan kanthi a bantal sing bisa disetel kanthi dhuwur sing njamin dhukungan lumbar. Mung kanthi cara iki, sampeyan bisa njamin supaya bisa njaga postur awak sing cukup, sehat lan bener, cocog kanggo mbuwang jam lan jam main game favorit tanpa risik.

Kursi tukang men game

Aspek liyane sing kudu sampeyan pikirake kanthi serius nalika tuku kursi game yaiku:

  • Sing duwe bantal gulu dhuwure sampeyan bisa ngatur supaya ora lara gulu, kaku, lsp.
  • Sing duwe rodha apik, geser tahan lan gampang kanggo nggampangake mobilitas.
  • Sing bantalan Segara kepenak nanging tenan, luwih disenengi busa utawa katun.
  • Sing duwe lengen tangan lan iki uga bisa diatur ing dhuwur
  • Materi sing digawe yaiku gampang diresiki, contone, poliuretan.

Monitor

Kita ora bakal nemoni spesifikasi teknis sing kudu ditawakake komputer pemain game sing apik, sampeyan wis ngerti, lan luwih apik tinimbang aku, nanging bakal dibahas monitor. Babagan dhasar ing monitor yaiku, kajaba ukuran lan kualitas gambar sing ana tarif refresh dhuwur. Ngelingi yen monitor konvensional udakara 75 utawa 100 Hz, sampeyan kudu nambah frekuensi nganti 144 Hz. Sampeyan bakal nemokake akeh pilihan ing pasar kanggo merek terkenal kayata Asus, LG, Samsung, Benq, lan liya-liyane. Lan mesthine, aja nganggep entheng pilihan monitor 3D.

Periferal

Babagan aksesoris periferal, iki penting kanggo saben tukang game. Perusahaan ngerti iki, lan sawetara sing nggawe tikus lan keyboard sing dirancang khusus kanggo nambah kinerja sanajan genre game sing spesifik banget. Tikus kanthi tombol sing bisa diprogram kanggo game kanthi akeh karakter sing uga kasedhiya, Tikus ergonomiskloter kanggo sing seneng dolanan balap motor lsp.

periferal gamer

Mesthi uga tikar Sampeyan mesthine kudu khusus, amba kanggo ngidini gerakan bebas, lan utamane kasar kanggo nambah presisi sing nembak ing game penembak, kayata.

Nalika nerangake keyboard, sampeyan kudu milih a keyboard mekanik amarga saben tombol duwe saklar dhewe, lan wektu tanggepan luwih cekak. Kajaba iku, yen duwe warna sing beda kanggo mbedakake zona utawa uga sistem lampu latar LED, luwih apik. Logitech, Razer, LG, Corsair utawa Microsoft minangka merek paling apik ing jinis periferal iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki tips sing gampang banget lan logis amarga sampeyan bisa nyiyapake desktop game sing bakal sampeyan lakoni kaya sing durung nate dibayangake sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.