KonsepD: Rangkaian notebook profesional Acer

Konsep AcerD 9 Pro

Kita terus nglaporake warta saka Acer ing presentasi ing IFA 2019. Perusahaan menehi kita macem-macem notebook anyar kanggo para profesional, yaiku kisaran ConceptD. Rangkaian anyar iki diluncurake khusus kanggo sing nggawe konten, amarga kabeh alat diwenehake karo model kasebut. Model sing kuat, dikemas kanthi fitur kanggo mbantu ngrampungake tugas.

Jangkauan iki wis dirancang kanggo nawakake kinerja maksimum, saliyane nggunakake jam suwene panggunaan tanpa gangguan. Tanpa mangu-mangu, ditampilake minangka macem-macem profesional. Acer menehi kita sawetara laptop lan monitor ing kisaran ConceptD iki.

Perusahaan ngerti pentinge nindakake kanthi apik ing tugas kayata kasunyatan virtual, intelijen buatan lan analitik gedhe data. Amarga alasan iki, kabeh jajaran ditampilake minangka salah sawijining pilihan paling apik ing bidang iki, kanthi seri model inovatif, kanthi ConceptD 9 Pro ing ngarep minangka laptop unggulan.

Artikel sing gegandhengan:
Acer Swift 7, laptop ramping sing apik kanthi rega sing ora sopan [Review]

KonsepD 9 Pro: lintang saka sawetara

Konsep AcerD 9 Pro

Model lintang ing kisaran Acer yaiku ConceptD 9. Pro, kita duwe laptop sing inovatif lan ideal kanggo para desainer, amarga anane engsel Ezel Aero sing nganggo mesin CNC, sing dirancang karo merek kasebut. Kita kudu nambahake manawa kasedhiya karo a Layar ukuran 17,3 inci kanthi resolusi 4K (3840 x 2160), sing bakal bisa muter, njembarake lan nemplek ing kabeh wektu. Kajaba iku, tampilan iki wis divalidasi PANTONE lan isine 100% gamut warna Adobe RGB kanthi akurasi warna Delta E <1 sadurunge.

Laptop ConceptD 9 Pro iki nduweni prosesor Nganti 9th Intel Core i9 lan nganti grafis NVIDIA Quadro RTX 5000. Iki minangka grafik sing ditujokake kanggo sinau jero babagan simulasi AI utawa teknik lan studio animasi gedhe. Cocog kanggo pangguna sing butuh kompatibilitas daya lan salib. Notebook kasebut diwenehi stilus Wacom EMR sing gampang dipasang ing magnetik.

ConceptD 7 Pro: Daya kanggo desain ringan

KonsepD 7 Pro

Model nomer loro ing kisaran Acer yaiku ConceptD 7. Pro yaiku laptop sing ditampilake minangka model sing kuat, fleksibel, nanging uga sithik banget. Dadi paling becik yen kudu nggawa sampeyan sawayah-wayah. Tebal 17,9mm lan bobote 2.1kg.

Laptop iki nduweni layar 15,6 inci, 4.000-piksel. Iki dirancang kanggo kinerja sing kuat ing perjalanan lan uga minangka bagean saka program RTX Studio. Didhukung dening prosesor Intel Core i7 generasi kaping 9 lan dilengkapi GPU NVIDIA Quadro RTX 5000. Kajaba iku, ConceptD Palette nawakake antarmuka panganggo sing intuisi sing bakal cepet nyetel profil warna pilihan lan ngawasi kontrol sistem.

ConceptD 5 Pro: Kasedhiya rong ukuran

Konsep AcerD 5 Pro

Laptop iki uga minangka bagean saka program RTX Studio, kaya sing dikonfirmasi dening Acer ing presentasi kasebut. Ditampilake minangka pilihan sing cocog nalika nggawe desain karya CAD, animasi lan simulasi kerja rumit. Mula dadi model sing apik kanggo arsitek, animator 3D, produsen efek khusus utawa studio desain.

ConceptD 5 Pro diluncurake kanthi rong ukuran, kayata nampilake tampilan IPSi 15,6 inci utawa 17,3 inci, kalorone kanthi resolusi 4K UHD. Iki uga nggunakake prosesor Intel Core i7 generasi kaping 9 lan grafis Quadro RTX 3000. Dirancang kanthi sasis logam premium, sing bisa awet. Tampilan bersertifikat Validasi PANTONE khusus kanggo para seniman, nampilake gamut warna sing jembar sing cocog karo 100% ruang warna RGB kanggo replika warna sing akurat.

ConceptD 3 Pro: Cocog kanggo nggawe konten

KonsepD 3 Pro

Laptop iki bisa uga paling gampang diakses ing kisaran iki, kaya sing dikandhakake Acer ing presentasi kasebut. Iki minangka model sing cocog kanggo fotografer, siswa desain industri, desainer grafis utawa desainer interior. Uga kanggo streamer ing platform kayata YouTube utawa Twitch, bisa dadi model sing apik ing babagan iki. Cekakipun, cocog kanggo sing nggawe konten.

Minangka spesifikasi, sing diumumake merek yaiku nggunakake prosesor Intel Core i7 nganti generasi kaping 9 lan grafis NVIDIA Quadro T1000. Paling misuwur amarga bisa meneng kurang saka 40 dB. Dirancang supaya gampang digunakake ing perjalanan, pangguna bisa mlebu liwat maca bekas driji sing integral liwat Windows Hello kanggo akses sing luwih gampang lan luwih aman kapan wae utawa ing endi wae.

KonsepD 5 lan KonsepD 3: Model sing Dianyari

Acer nganyari maneh rong laptop ing kisaran iki, sing entuk seri perbaikan ing desain lan spesifikasi. Merek kasebut nyedhiyakake kita nganggo rong laptop ConceptD 5 lan ConceptD 3. Loro opsi kanggo sing golek opsi sing luwih klasik ing kisaran iki, nanging tanpa ngorbane kualitase.

ConceptD 5 diluncurake kanthi rong ukuran, Layar 15 utawa 17 inci. Loro-lorone laptop nggunakake prosesor Intel Core i7 generasi kaping 9. Nalika ConceptD 5 wis dianyari karo opsi NVIDIA GeForce GTX 2060 GPU. Saliyane, ConceptD 3 minangka notebook minimalis lan elegan amarga wis rampung putih, uga operasi tanpa swara supaya pangguna bisa fokus karo desaine. Ing kasus kasebut, dheweke nggunakake GPU NVIDIA GeForce GTX 1650, sing nyedhiyakake kekuwatan gedhe.

Monitor ConceptD - CM2241W

Monitor Acer ConceptD

Pungkasan, perusahaan menehi monitor kanggo kita. Iki minangka ConceptD CM2241W anyar, yaiku monitor desktop apik gayane sing cocog kanggo pangguna sing pengin nambah tampilan eksternal menyang workstation. Dadi, kita entuk layar gedhe, supaya kerja kita luwih gampang.

Monitor iki nduweni ngelmu kebatinan 'langsing', sing ngidini sampeyan njupuk kauntungan saka sisih ngarep kanthi jelas. Kajaba iku, iku pancen presisi warna sing apik banget ndhukung 99% gamut warna RGB saka Adobe. Dadi paling becik kanggo para desainer lan panyipta konten.

Rega lan peluncuran

Jangkauan iki minangka sing paling jembar sing dituduhake Acer ing IFA 2019. Kita nemokake akeh model, sawetara uga kanthi sawetara versi miturut ukuran. Kabeh mau bakal diluncurake ing wulan pungkasan taun iki, antara Oktober nganti Desember. Sanajan kasedhiyan bakal beda-beda gumantung karo model. Iki minangka tanggal rilis lan rega:

  • ConceptD 9 Pro bakal kasedhiya wiwit Nopember kanthi rega 5.499 euro.
  • ConceptD 7 Pro diluncurake wiwit wulan November kanthi rega 2.599 euro.
  • ConceptD 3 bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 1.199 euro.
  • Acer ConceptD 3 Pro bakal kasedhiya wiwit wulan November kanthi rega 1.499 euro.
  • ConceptD 5 (17,3 ″) bakal kasedhiya wiwit Nopember kanthi rega 2.199 euro.
  • ConceptD 5 Pro (17,3 ″) bakal kasedhiya wiwit Desember kanthi rega 2.599 euro.
  • Acer ConceptD 5 (15,6 ″) bakal kasedhiya wiwit wulan September kanthi rega 1.999 euro.
  • ConceptD 5 Pro (15,6 ″) bakal kasedhiya wiwit Oktober kanthi rega 2.499 euro.
  • Monitor ConceptD CM2241W bakal kasedhiya ing wulan Oktober kanthi rega 469 euro.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.