Konten eksklusif ing Perang Modern: Remastered kanggo Dina St. Patrick

Riyaya Santo Patrick, alam Irlandia nanging bosok ing Amerika Serikat, nggawe akeh perusahaan pangembang video game lan aplikasi seluler milih menehi game sentuhan ijo ing game. Sing nyebarake acara tematik jinis iki yaiku wong-wong saka EA karo FIFA 17, lan sing tanggung jawab Telpon saka tugas: Perang Modern Remastered. Lan iku nalika Natal dheweke wis ngerti yen bakal ninggalake kita "ho ho ho!" ing Crash, lan saiki dheweke milih nggawe warna ijo minangka warna dominan sajrone telung minggu ing game video kasebut.

Acara sing bakal dirujuk diwiwiti Kamis kepungkur lan bakal berlangsung, miturut perusahaan pangembang, telung minggu. Konten tematik ora bisa ilang, wis ngonversi Downpour (peta Telpon saka tugas: Modern Warfare Remastered) ing pesta kutha Irlandia, nelpon peta Daybreak, sekaligus dheweke mutusake nambah loro karakter uga nganggo seragam tentara Irlandia. LGaman sing bertema kasebut yaiku "Follium" lan "Prism", lan uga kalebu produk anyar ing katalog kayata lambang lan kertu bisnis.

Saliyane, mung kanthi mlebu sapisan dina, kita bakal duwe akses menyang setoran khusus, supaya kita terus bisa entuk gir lan produk kanthi cara sing paling gampang lan paling cepet, apa luwih becik tinimbang siji gratis sedina, saliyane telung puluh token, mula kita kudu entuk konten sing luwih dhuwur.

Darren "Graves" Cosgrave uga bisa dipikolehi minangka karakter multipemain, muga-muga gunakake minggu-minggu khusus ing St. Patrick ing Telpon saka tugas: Modern Warfare Remastered kanggo njupuk kabeh gadget khusus sing ditawakake. Sementara, Activision ngakoni kesalahan sing ditindakake Tanpa wates Warfare, lan janji yen ing pungkasan taun iki, saga bakal diwiwiti maneh, menehi perang realistis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.