Konten eksklusif kanggo Grand Theft Auto V sabanjure dirinci

GTA V

Peluncuran saka Grand Theft Auto V kanggo PlayStation 4, Xbox One y PC Ora bakal dadi perdana rambut medium utawa port vitamin sing sederhana, ora, Rockstar Diusulake kanggo nggawe konversi sing mbabarake oportunisme transgenerasional, lan kanthi tepat ngumumake serangkaian karakteristik sing bisa dinikmati pemain reguler game kasebut. Grand Theft Auto V en PS3 y Xbox 360 yen nggawe kabisat menyang konsol gen sabanjure kanthi Trevor lan co sing apik.

Kanggo menehi hadiah kanggo para penggemar sing setya nalika pindhah menyang versi Los Santos lan Blaine County sing anyar lan luwih rinci, macem-macem barang eksklusif digawe kanggo para pemain kasebut, sing gegandhengan karo kegiyatan sing dirancang kanggo mbantu dheweke nemu game main ing anyar lan nyenengake cara. Sawise mlumpat, sampeyan duwe sawetara obyek lan kegiatan anyar sing bakal kasedhiya kanggo para pemain kasebut.


Kita menehi sampeyan informasi lengkap lan rinci Rockstar wis kasedhiya liwat pratelan babagan konten eksklusif:

"He dodo seaplane- Perlu sawetara tenaga kanggo narik klasik GTA serbaguna iki.

Acara lan hadiah anyar
Temokake kedadeyan anyar ing saindenging jagad lan ngrampungake tantangan sing diwenehake kanggo mbukak kunci kendaraan anyar sing eksklusif kaya Imponte Duke O'Death lan manuk klasik ing udara ing GTA, pesawat laut Dodo.

Adipati Imponte O'Death- Kaya sing diarepake, kaping pisanan sampeyan kesandhung karo mesin nyebar semrawut sing meh ora bisa rusak, bakal ana masalah gedhe. Ngatasi kanthi sirah lan kaendahan iki bakal dadi milik sampeyan.

GTA V

Rajapati misterius
Minangka Michael, tututi jejak pitunjuk cryptic kanggo ngrampungake pembunuhan sing nggegirisi. Setel kabeh lan sampeyan bakal mbukak kunci loro filter gaya Movie Noir, menehi game Mode Story lan foto Snapmatic sing katon klasik saka kriminal sekolah lawas.

Senjata: bedhil elektromagnetik lan kapak
Gebuki mungsuh nganggo senapan elektromagnetik kanthi kekuatan lan kecepatan gedhe. Senjata militer teknologi eksperimen iki duwe tantangan njupuk ing galeri toko Ammu-Nation lokal. Utawa chop mungsuh saka cedhak lan pribadi karo kapak.

Tantangan Photography Margasatwa
Ana spesies kéwan anyar ing Los Santos lan Blaine County, lan Kantor Pariwisata LS butuh wong sing nyathet. Minangka Franklin, katalog spesies unik sing sumebar ing peta kanggo mbukak kunci minisub Kraken khusus.

Balap mobil serial
Menangkan balapan mobil stok anyar kanggo entuk mobil balap unik sing dihiasi karo logo sawetara perusahaan sing nggawe negara iki apik.

Monyet Kethek
Artis dalan sing misterius nggambar tembok ing saindenging kutha kanthi siluet sing diilhami dening simian. Goleki kabeh kanggo menang Pakaian Monkey anyar (kasedhiya kanggo kabeh pemain) lan Go Go Space Monkey Blista eksklusif kanggo pemain biasa.

GTA V

Kendaraan anyar lan liya-liyane
Smash dalan gedhe Los Santos (lan wong liya sing ana ing dalan sampeyan) nganggo truk monster Cheval Marshall lan jupuk menyang langit kanthi blas sing luwih cepet lan bisa dimanipulasi, kanthi idin saka Xero Gas.

Uga bakal ana ton konten anyar sing bisa ditemokake kanggo kabeh pemain, anyar lan biasa, kalebu a armada kendaraan GTA klasik lan sawetara kejutan maneh sing wis direncanakake sampeyan bisa nemokake nalika game kasebut metu. Lan, kaya sing wis diumumake sadurunge, Pemain GTA Online saiki ing PS3 lan Xbox 360 bakal bisa nerusake game kanthi mindhah karakter lan kemajuane tanpa ana masalah ing platform sing dipilih, yaiku PlayStation 4, Xbox One utawa PC (Sampeyan kudu dadi anggota Klub Sosial) Kajaba iku, kabeh wong sing duwe dilindhungi undhang-undhang game sampeyan bakal nampa a GTA $ 1 yuta bonus ($ 500 kanggo Pemain Tunggal lan $ 000 kanggo Grand Theft Auto Online)

Kita uga wis nampa akeh pitakon apik saka penggemar bungah babagan apa sing bakal kita lakoni kanggo game kasebut. Ing ngisor iki minangka sawetara sing paling umum sing wis ditampa lan kita bisa menehi cahya sithik:

Apa sing kedadeyan karo konten game eksklusif sing aku tampa nalika tuku Edisi Khusus utawa Edisi Kolektor kanggo PS3 utawa Xbox 360 taun kepungkur? Apa aku bisa ngakses konten kasebut ing PS4, Xbox One, utawa PC?
Ya, yen sampeyan tuku Edisi Khusus utawa Edisi Kolektor taun kepungkur, nganyarke menyang salah sawijining platform anyar bakal weruh item kasebut dikunci lan bisa diakses kanthi otomatis. Bonus ing game kasebut kalebu peningkatan kemampuan khusus, uji coba pesawat aksi, sandhangan lan tato ekstra, lan pistol 50 kaliber, shotgun bullpup lan palu kanggo pertempuran gegeran, kabeh digunakake ing mode Single Player; ditambah karakter GTA klasik kaya wong tuwa lan mobil listrik mewah Khamelion kanggo GTA Online. Kajaba iku, yen sampeyan ora kejawab kesempatan kanggo entuk Edisi Khusus utawa Kolektor, kita bakal nyedhiyakake kabeh konten sing kasedhiya kanggo para pemain ing PS4, Xbox One lan PC, supaya bisa dituku nganggo dhuwit ing game (pamilik edhisi Khusus lan Kolektor asli ora bakal nggunakake dhuwit ing game kanggo njupuk, bakal kasedhiya kanthi otomatis sawise nganyari)

Apa transfer proses karakter GTA Online mung bisa rampung sepisan?
Yen aku mindhah karakterku saka GTA Online menyang platform anyar, apa aku isih bisa main karakter iki ing PS3 utawa Xbox 360?
Ya, sampeyan mung bisa mindhah karakter sapisan. Sawise mindhah karakter menyang PS4, Xbox One, utawa PC, sampeyan bisa terus muter ing PS3 utawa Xbox 360, nanging kemajuan sampeyan ora bakal bisa dituduhake karo karakter sing ditransfer menyang versi anyar.

Apa tukang game PC entuk upgrade konten eksklusif kaya Dodo utawa Dukes?
Lan akeh banget! Konten sing rinci ing ndhuwur bakal kasedhiya ing kabeh telung platform anyar kanggo kabeh pemain biasa.

Dandan kasebut sing bakal dilebokake ing platform anyar, apa bakal kasedhiya kanggo konsol generasi sadurunge?
Grafis sing apik banget lan nganyari game liyane kanggo versi anyar Grand Theft Auto V mung bisa diduweni amarga piranti keras anyar konsol generasi sabanjure lan PC. Nganyari liyane, kayata paningkatan konten ing ndhuwur, dirancang khusus kanggo pemain biasa sing mlebu platform anyar, mula ora bakal dirilis kanggo versi lawas. Nanging, terusake kanggo nganyari luwih akeh Grand Theft Auto Online sing bakal kasedhiya ing kabeh platform, kanthi informasi luwih cepet bakal teka.

Apa kegiatan sing wis digawe bakal ditransfer menyang platform anyar?
Ya, kabeh kegiatan sing wis diterbitake ing GTA Online nggunakake alat Pencipta bakal ditindakake supaya sampeyan lan wong liya bisa terus muter ing platform anyar. Nanging, elinga manawa papan peringkat, Snapmatics, dhaptar lagu lan favorit khusus kanggo konsol utawa sistem sing digawe, mula ora bakal diekspor (fotografer GTAV, siyap nggawe Snapmatic kanthi resolusi anyar sing anyar).

Apa sesi GTA Online 30 wong kalebu mode kompetitif kayata balap lan match mati?
Mesthi wae! GTA Online ing platform anyar bakal ndhukung 30 pemain ora mung ing sesi gratis, nanging uga ing mode kompetitif (kajaba, kegiyatan sing sampeyan mainake dirancang kanggo jumlah pemain paling ngisor). Kita ora bisa ngenteni kanggo ndeleng game unik sing bisa digawe komunitas kanthi akeh pemain. "

Kaya sing sampeyan ngerteni, masarakat saka Rockstar lagi mlumpat banget Grand Theft Auto V PC lan konsol generasi sabanjure. Yen sampeyan durung duwe kesempatan kanggo njelajah Los Santos kanthi tangan telung protagonis aneh GTA episode kaping lima iki, iki minangka kesempatan emas kanggo nikmati ora mung salah siji cicilan franchise sing paling apik, nanging uga salah sawijining kothak wedhi paling apik ora dikepengini.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)