Kontroler Xbox One cedhak

xbox_one_controller

 

Peluncuran saka Xbox One wis cedhak lan mulane saka Microsoft ngajak kita ngerti kabeh rincian babagan remot, periferal sing tepat kanggo ngontrol sistem hiburan lan nikmati game generasi anyar kanggo dina iki lan dekade sabanjure.

Lan kanthi tepat komentar babagan keunggulan sing wis digawe ing proses nggawe perofer iki kanggo Xbox One,Major Nelson y Zulfi Alam, General Manager Xbox Accessories Group lenggah ing minggu iki lan ing video ing ngisor iki Sampeyan bakal bisa ndeleng carane menehi komentar kanthi jero babagan karakteristik kontroler anyar iki kanggo Xbox One.

Xbox One nggawa katalog game kanthi judhul sing luar biasa Forza Motorsport 5, Ryse: Putra Roma, Dead Rising 3, Titanfall, Kinect Sports Rivals, Project Spark, Quantum Break, Killer Instinct, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain o Sunset Overdrive. Lan kabeh diwiwiti ing tangan sampeyan, wiwit sampeyan lagi ngontrol Xbox One, aksesoris sing dirancang khusus kanggo game. Lan manawa kualitas pengontrol, uga kontrol lan kenyamanan maksimal, minangka faktor utama nalika milih konsol lan tim pangembangan Xbox wis nimbang.

Kanthi tujuan kasebut, dheweke ngluncurake 20 panelitian ing saindenging jagad, kanthi luwih saka 500 peserta lan siji tujuan, kanggo nggawe kontroler ing puncak game video generasi sabanjure.

Asile, lan kanthi luwih saka 40 inovasi teknologi, prentah saka Xbox One dadi uni sampurna ing antarane presisi, nyenengake lan pengalaman immersive:

·         Pemicu denyut getar - Prentah saka Xbox One Bisa digunakake kanthi papat motor geter, sing menehi pangguna gameplay sing luwih jero lan luwih kuat lan ngidini dheweke bisa ngrasakake pengalaman immersive, ledakan mobil, lan gelut bedhil katon nyata. Ing Forza Motorsport 5, Nguripake 10 Studios Manfaatake pemicu anyar kanggo nggawa pengalaman mobil sing apik ing para pemain, yen geter bakal beda-beda gumantung karo kahanan.

·         Kualitas akustik sing luwih dhuwur ing earpiece- Transfer data ing antarane kontroler lan konsol wis ditambah, saéngga para pemain saiki bisa ngrasakake kualitas audio sing luwih dhuwur ing headphone. Komunikasi liwat Xbox Live iku bakal duwe kualitas malah luwih saka telpon.

Antarane akeh perbaikan ing Xbox One, sing ngenalake supaya dadi piranti sing luwih pas uga misuwur:

·         Tongkat sing luwih apik - Tongkat anyar Controller Xbox One tujuan kanggo presisi lan kenyamanan maksimal. Cilik kasebut luwih cilik lan duwe tekstur bertekstur supaya gampang digenggem. Pemain sing paling kompetitif bakal seneng ngerti yen tongkat anyar mbutuhake tenaga luwih murah 25%, sing bisa disesuaikan karo kabutuhane nalika mainake judhul pemotretan lan gelut sing disenengi. Kajaba iku, Controller nggabungake teknologi canggih kanggo nyuda zona sing mati ing tengah-tengah joystick.

·         Silang anyar- Desain silang anyar menehi pakurmatan kanthi gaya klasik lan nggayuh presisi lan responsif sing luwih gedhe. Wangun salib ndadekake gerakan lan kombinasi, bisa ditemtokake kanggo gelut utawa olahraga.

·         Tombol, tombol, tombol - Jarak antarane tombol A, B, X lan Y wis dikurangi kanggo nggampangake transisi saka siji liyane lan desaine nggawe perasaan yen dheweke ditanggepi dimensi kaping telu. Ukuran lan lokasi tombol Xbox uga wis diowahi, kanggo menehi visibilitas luwih gedhe kanggo tombol menu.

·         Konektivitas non-stop - Prentah saka Xbox One bisa digunakake karo sistem LED lan teknologi reflektif kanggo komunikasi karo sampeyan Xbox One lan sensor Kinect. Iki ngidini integrasi lengkap karo Kinect, sing bisa ndeteksi sapa sing nyekel perintah kasebut kapan wae. Kanthi cara iki sampeyan bisa muter kanthi cara revolusioner ing layar pamisah, amarga Xbox One bakal mbalikke posisi kanthi otomatis yen Kinect ndeteksi manawa para pemain wis ngganti papan ing kursi.

Spesifikasi Xbox-Next-Gen-2013-Controller

·         Mode daya sithik - Yen sampeyan lagi nonton film utawa pindhah saka televisi, Xbox One Bakal mlebu mode sedheng kanggo nyuda saluran batere. Bakal bali menyang mode normal sanalika sampeyan njupuk, tanpa sampeyan kudu nyelarasake karo console.

Prentah saka Xbox One Kenyamanan para pemain uga penting lan ana akeh sing anyar sing diwenehake dening tim Xbox kanggo mesthekake:

·         Apik penake - Desain Controller pengin menehi kenyamanan maksimal kanggo pangguna lan mulane digunakake dening para pemain saka klompok umur sing beda-beda. Asil kasebut, miturut riset sing ditindakake, nuduhake peningkatan kinerja game lan ndadekake bisa main maneh kanthi cara sing kepenak.

·         Pemicu lan tombol sudhut - Iki dirancang kanggo nggabungake kinerja lan kenyamanan, saengga tombol kasebut cocog karo driji lan pemicu mbutuhake prilaku ringan, mula tumindak bola-bali minangka tumindak sing luwih gampang lan efektif.

·         Kompartemen batere internal - Kompartemen sing nyimpen batere AA dununge ing njero kendhali, saengga pamuter duwe papan genggeman luwih akeh ing sisih ngisor. Dandan liyane sing apik yaiku Remote bisa digunakake kanthi nirkabel lan kabel. Sampeyan mung kudu nyambung menyang console liwat kabel USB mikro.

Prentah saka Xbox One, amarga desain, bentuk lan proporsi, ngelingake Xbox 360. Nanging inovasi kasebut penting lan penting lan ndadekake iki piranti sing unik Xbox One, jumlah presisi, kenyamanan lan pengalaman immersive.

Informasi luwih lengkap - Xbox One ing MVJ

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)