Lampu Lampu Cerdas dan Soket Cerdas, lampu cerdas nganggo Koogeek [ANALISIS]

Pangguna saya akeh wiwit nganggep alternatif cerdas sing kasedhiya ing pasar supaya lingkungan omah dadi kepenak. Pramila tim saka Koogeek, Perusahaan Tiongkok sing duwe pengalaman akeh ing produk IoT, nyedhiyakake macem-macem produk sing kompatibel karo sistem kasebut HomeKit, demotics dicocogake dening Apple

Dina iki kita nggawa rong alternatif sing paling murah lan paling fungsional kanggo nggawe cahya sampeyan dadi cerdas ing omah, kita ngomong babagan Smart Light Bulb lan Smart Socket dening Koogeek. Tetep karo kita lan temokake cara kerjane lan kabeh sistem cerdas sing bisa ditindakake.

Kita bakal nganalisa karakteristik masing-masing piranti kanthi kapisah, sanajan saka perusahaan sing padha, kanthi logis bisa duwe luwih saka siji titik, mula, aja nganti ketinggalan rinci babagan ciri, mula sampeyan bakal bisa mbandhingake karo alternatif liyane, sanajan kita wis ngarepake manawa angel golek piranti liyane kanthi ciri sing padha sing kalebu karakteristik sing padha karo rega sing paling murah. Koogeek, spesialis ing sumur kasebut lan sumur kasebut wis misuwur banget lan misuwur banget ing papan sing padha ing level sing padha karo wong-wong sing asale saka China kayata Aukey, sing wis ngerti cara nggawe produk sing berkualitas lan demokratisasi.

Lampu bohlam sing cerdas

Ayo ndhisik nganggo bohlam sing cerdas, iki produk sing biasane luwih cepet mlebu liwat mripat, amarga bohlam iku gampang sing ndhelikake ing njero teknologi sing dibutuhake supaya bisa dadi sistem cahya sing cerdas kabeh lan sekaligus nggampangake kabeh tugas rumah tangga liwat fitur Siri lan HomeKit.

Fitur umum

  • Tipo Piranti cerdas: bohlam LED ukuran soket E27 standar.
  • Piranti kompatibel: Kaloro Android (liwat aplikasi), lan iOS liwat HomeKit utawa aplikasi dhewe, sanajan integrasi karo HomeKit nggawe luwih apik ing lingkungan Apple.
  • Bobot total bohlam: 299 gram.
  • Konsumsi daya lan energi: 8W.
  • Lumens: 500.
  • Guna cahya klasik: Antarane 2.700K lan 6.000K.
  • Warna alternatif: Kanthi konfigurasi nganti 16 yuta kanthi lampu LED jinis RGB.
  • Sambungan: Bluetooth 4.0 lan WiFi.

Katon gampang banget kanggo nginstal, yen kita nganggep instalasi kanggo ngawut bohlam dadi wadhah lampu sing kompatibel, kasunyatane ora bisa luwih gampang. Banjur nalika konfigurasi, kita bakal tindakake dalan sing disenengi, liwat aplikasi dhewe utawa liwat HomeKit, nggunakake kode piranti sing ditawakake stiker sing ana ing kothak, kita mung kudu ngetik aplikasi Home Apple lan mindhai nomer sisane secara harfiah "sepotong jajan."

Panggunaan saben dina lan sensasi pisanan

Sing paling apik nalika sampeyan miwiti yaiku bobote luwih akeh tinimbang bohlam LED liyane (misuwur amarga entheng), nanging mesthine nang tutup duwe kabeh teknologi. Nanging mesthine, kita kudu eling yen pancen independen, ora prelu tuku driver kanthi beda ngluwihi ponsel, apa maneh sing bisa dijaluk?

Sawise wiwit digunakake, kita bisa terus ngomong "Hei Siri, mateni lampune", utawa milih panggunaan liwat ngalih aplikasi Ngarep (Ngarep yen sampeyan duwe iOS ing basa Spanyol). Ora ana sing ngalang-alangi kita supaya ora nggunakake bohlam kanthi cara tradisional, yaiku nggunakake tombol ing tembok. Mesthi, bohlam bakal ngetokake warna lan intensitas sing sadurunge wis kita atur liwat aplikasi utawa Omah.

Nanging, amarga ciri lan padhangé, sing paling apik yaiku nginstal ing sing duwe lampu sekunder, minangka lampu lantai utawa sekunder, amarga sanajan lampu ora pati kuat, kemungkinan ngganti warna lan nyetel omah sampeyan luwih apik yen ora dipancarkan langsung saka ndhuwur.

Soket Pintar

Saiki kita pindhah menyang alternatif sing luwih cilik, kurang fungsi nanging uga atraktif gumantung kahanan apa. Ing kesempatan iki, kita bakal duwe ing ngarepe soket, yaiku pangkalan kanthi benang wanita E27 standar, lan lanang ukurane padha. Tujuane yaiku supaya ing basis iki bisa nyakup bohlam sing dikarepake lan kanthi cepet ngowahi dadi sistem pencahayaan cerdas. Iki duwe kontra babagan versi Smart Light Bulb, kaya logis, amarga kita ora bakal bisa ngatur intensitas utawa warna bohlam, sistem pasif (bohlam) bakal dadi ciri sing nemtokake ciri kasebut.

Fitur umum

  • Tipo piranti cerdas: tutup ukuran cerdas E27 lanang lan wadon.
  • Piranti kompatibel: Kaloro Android (liwat aplikasi), lan iOS liwat HomeKit utawa aplikasi dhewe, sanajan integrasi karo HomeKit nggawe luwih apik ing lingkungan Apple.
  • Bobot gunggunge piranti: 130 gram.
  • Sambungan: Bluetooth 4.0 lan WiFi.

Sepisan maneh, sing paling penting yaiku instalasi, kita mung kudu ngawut-awut bohlam sing pengin digawe "cerdas" lan sekrup ing soket standar. Kita ora butuh wektu luwih akeh. Banjur nalika konfigurasi, kita bakal tindakake dalan sing disenengi, liwat aplikasi utawa liwat dhewe HomeKit, njupuk kauntungan saka kode piranti sing ditawakake stiker sing ana ing kothak.

 

Panggunaan saben dina lan sensasi pisanan

Ing kasus iki, kita mung bakal bisa ngaktifake utawa mateni bohlam HomeKit utawa aplikasi dhewe saka Koogeek, yaiku, kita ora bakal bisa ngontrol luwih akeh paramèter. Iki minangka komplemen sing sampurna yen umpamane kita duwe bolam sing luwih cerdas ing omah, nanging kita mung pengin ngatur lan mateni. Wis dibangun ing plastik putih lan uga duwe tombol ON / OFF dhewe.

Pendapat editor

Koogeek Smart Bulb lan Smart Socket
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
29,99 a 42,99
  • 80%

  • Koogeek Smart Bulb lan Smart Socket
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Iki minangka rong alternatif paling murah sing bakal ditemokake ing pasar duwe sistem cahya cerdas independen, luwih-luwih yen kita pengin nggunakake fitur HomeKit. Mbok bohlam sing cerdas luwih apik amarga ciri-cirine, nanging yen sampeyan pengin miwiti kaya iki, Koogeek mesthi bakal dadi alternatif sing apik.

  • Ora ditemokake produk
  • Ora ditemokake produk

Pros

  • Bahan lan desain
  • HomeKit
  • Rega
  • ?

Contra

  • Bohlam sing cerdas ora bakal langgeng
  • Yen sampeyan mateni tombol, bakal ilang sambungan
  • ?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)