Rainbox Six: Pengepungan bakal gratis ing akhir minggu mbesuk

Ubisoft nerusake kampanye kanggo nggawe game infiltrasi taktis koperatif sing paling apik ing taun-taun pungkasan dadi luwih populer. Kita ora ngomong babagan game liyane Kotak Hujan Enem: Pengepungan, MPFPS hebat sing narik kawigaten para pemain saka saindenging jagad lan wis bebas akhir minggu ganjil, kaya sing kedadeyan sadurunge ing November 2016. Cara anyar pariwara game sing wis cukup efektif lan bisa nambah penjualan ekspansi Operasi Velvet Shell sing musim kasebut ganti kanggo taun loro kudu dituku.

Mesthi wae Ubisoft nggunakake teknik ekspansi sing rada aneh Ranibow Nem: Pengepunganamarga terus entuk keuntungan paling apik saka game kasebut, kayane pembangunane ora ana enteke. Kasunyatane yaiku cara sing aneh kanggo ngeksploitasi MPFPS, lan saiki bisa digunakake, lan sing dadi penggemar game infiltrasi taktik iki meh ora dadi publik game kaya Telpon saka tugas: Perang Tanpa wates, lan apa judhule Activision lumayan ora digatekake, apamaneh amarga perang 1 Wis mangan akeh lemah.

Pungkasane, game kasebut bakal kasedhiya kanthi gratis wiwit dina iki, XNUMX Februari, nganti XNUMX Februari ing taun iki 2017. Kepiye cara liya, bakal kasedhiya ing kabeh platform, iki kalebu PlayStation 4, Xbox One, lan PC. Sampeyan kudu pindhah menyang toko undhuhan sing biasa lan entuk, mula gunakake paling telung dina gratis iki kanggo mutusake apa ora tuku game sing wis ana ing pasar udakara rong taun, nanging terus kanggo entuk pengikut kanggo teknik ketagihan.

Kita bakal menehi informasi babagan game video mbesuk sing dadi gratis ing akhir minggu kanthi tujuan supaya pangguna nggunakake mode uji coba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.